VILKÅR OG BETINGELSER

Vilkår & Salgsbetingelser for JoyRides Tours Inc.

(CA Corporation No: 3-712304)

 

Disse vilkår og salgsbetingelser (herefter «Vilkår & Betingelser») regulerer alle køb og salg af ture, rejser, tjenester og produkter mellem JoyRides Tours Inc, 4645 Morena Blvd, San Diego, CA 92117, USA, et Californien-selskab (entity nr: 3-712304), herefter kaldet "JoyRides" "Vi" eller "Os", og kunden, herefter kaldt "Du" eller "Dig". Disse vilkår, sammen med din bestilling, bekræftet af en skriftlig bestillingsbekræftelse og/eller specificeret faktura og betalingsplan, udgør hele kontrakten mellem Dig og JoyRides. Ved at gennemføre en bestilling hos JoyRides via vores hjemmeside www.joyridestours.com (også kaldet "Web shop" eller «netbutik»), accepterer Du at være bundet af disse «Vilkår og Betingelser»,  desuden «Vilkår og Betingelser» for JoyRides A/S, Explorify AS/AB/INC, Explorify Motorcycle Rentals LLC og alle selskabets partnere som vil blive brugt til at levere tjenester og produkterne som er inkluderet i Din bestilling. Disse vilkår påvirker dine juridiske rettigheder og forpligtelser. Hvis du ikke godtager at være bundet af vilkårene og betingelsene, skal du ikke gennemføre en bestilling med JoyRides på hjemmesiden, www.joyridestours.com.

Vores "guidede ture", "kør-selv ture", "custom ture" og "leje" har alle specifikke vilkår som er nævnt under separate sektioner i vilkår og betingelser. Ingen agent, ansat eller repræsentant for JoyRides er autoriseret til at frafalde vores vilkår og betingelser, eller krav som er fastsat i de love og forskrifter Joyrides opererer under.

 

Disse vilkår og betingelser og anden information på www.joyridestours.com er kun tilgængelige på norsk og engelsk. Vi forbeholder os retten til, efter eget skøn, at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden uden varsel. Det er Dit ansvar at læse den nyeste version af vores vilkår og betingelser  igennem på vores hjemmeside www.joyridestours.com inden du gennomfører Din bestilling. Alle ændringer i vilkårene og betingelserne vil være gældende fra det tidspunkt hvor de publiceres på vores netside, og gælder for enhver ordre som gennemføres fra publiceringsdatoen og fremover. Vi gemmer information om hvilken version af vilkårer og betingelser som var gældende da Du gennemførte din bestilling. Selv om vi forsøger at sikre at al information på vores netsider er opdaterede og nøjagtige, frasiger JoyRides sig ethvert ansvar for tab, direkte eller indirekte, som skyldes brug af eller tillid til sådan information.

 

For alle turer og tjenester leveret af JoyRides tager Vi forbehold for ændringer i rejsedatoer og tider. Kunder vil blive varslet om alle ændringer i turdatoer og tider via e-mail adressen som er opgivet på bestillingen, eller telefonnummeret som er registreret på denne. Derfor er det Ditt ansvar at sikre at du giver os Din nyeste e-mail adresse og telefonnummer. Det er også dit ansvar at «acceptere» vores e-mail adresse info@joyridestours.com i dit spamfilter, da denne vil blive brugt til at sende dig al information tilknyttet din bestilling. Da afrejsedatoerne og flytiderne kan ændre sig, bør Du checke tiderne for udrejse/hjemrejse mellem 24 og 72 timer før afgang.

 

 

Generelle vilkår

For at gennemføre et køb på www.joyridestours.com skal du være fyldt 21 år, have minimum 1 års køreerfaring på tung mc eller bil, samt afhængig af gældende regler, et gyldig kørekort til køretøjet som bestilles, og et kreditkort fra et større kortselskab (Visa, Mastercard, Diners, American Express, e.l.).

Ved at gennemføre en bestilling på www.joyridestours.com godkender du Vores vilkår og betingelser, samt erklærer at du har et gyldig kørekort (inkluderet et internationalt kørekort hvis det er nødvendigt) som tillader dig at føre køretøjet du lejer i hele lejeperioden. JoyRides kan ikke holdes ansvarlig for tab som følge af at udlejeselskabet (køretøjets ejer) nægter at godkende/godtage dit kørekort. Du er forpligtet til-  og erklærer at du har tilstrækkelig rejse- og sygeforsikring i hele lejeperioden. Du forpligter og erklærer også at du selv er ansvarlig for at fremskaffe alle nødvendige rejsedokumenter, inklusiv visa (f.eks. Esta for USA) og pas, som gælder rejse i alle de lande du vil have kontakt med og/eller opholde dig i under rejsen og eventuelle relaterede rejser.

 

Forbrugerkøb er regulerede af forbrugerkøbsloven, markedsføringsloven, personoplysningsloven, e-handelsloven, kreditloven og pakkerejseloven. Dit køb er beskyttet af Reisegarantifonden i landet Du er statsborger; for Norske køb Reisegarantifondet, Sverige af Kammarkollegiet, Danmark af Rejsegarantifonden, etc.

 

Når disse vilkår og betingelser kræver skriftlig godkendelse, er dette krav opfyldt når sådan godkendelse sendes via e-mail eller andre digitale medier.

 

1. Parter

Sælger er: JoyRides Tours Inc., 2400 Kettner Blvd B#101, San Diego, CA 92101, Tel: +1 (310) 956-6321, Email: info@joyridestours.com.

Kunde er: Personen som er identificeret som kunde på bestillingen, er ansvarlig for at give korrekte persondata, gyldige e-mail adresser og telefonnumre, samt godkende Vores e-mail adresse.

 

2. Gennemførelse af bookninger og køb i vores netbutik www.joyridestours.com

Bestillinger kan gennemføres på:

Tel: +47-41661010 (N), +46-703-404-478(S/DK/F), and +1 (310) 956-6321 (US)

Email: info@joyridestours.com

Internet: www.joyrides-2.joyridestours.com

 

For at Du skal føle dig sikker på hvordan man bestiller/handler i vores netbutik, har vi opbygget købsprocessen på www.joyridestours.com med følgende punkter:

 

* Vælg din pakketur, kør-selv tur, lejebil/mc, road trip, special tilpasset rejse, tjeneste eller produkter

* Gennemfør din bestilling

* Gå til kassen (Check-out)

* Vælg betalingsmåde

* Betal din bestilling

* Modtager af Bestillings- og Betalingsbekræftelse (vil blive sendt til dig)

* Brugerregistrering (Min side)

 

De fleste af vores rejser er billet løse. Ved bestilling af en tur/rejse, lejekøretøj, produkt eller tjeneste må Du opgive Din e-mail adresse og Dit (mobil) telefonnummer. Det er vigtigt at Din kontaktinformation er korrekt og opdateret, da det er vores eneste måde at komme i kontakt med Dig på, for at give Dig besked om vigtige ændringer vedrørende Din ordre.

 

3. Ansvar, Bestillings- og Aftaleproces

Din bestilling er bindende når bestillingen er registreret i Vores netbutik på Vores server/edb (og Din bestilling ikke afviger fra vilkårene som er tilbudt) og Vi udsteder/sender Dig en skriftlig bekræftelse på Din bestilling. Læs Bestillingsbekræftelsen nøje igennem når Du modtager den, for at forsikre Dig om at bestillingsbekræftelsen er i overensstemmelse med Din bestilling. Opbevar venligst bestillingsbekræftelsen i Dit arkiv.

Hvis Din bestillingsbekræftelse indeholder vilkår som ikke svarer overens med Din bestilling eller vilkårene i Vores netbutik, skal Du tolke vores bekræftelse som et nyt tilbud som Du kan acceptere eller afslå. Hvis Du ønsker at acceptere dette tilbud,  så bekræft dette venligst via e-mail til Os. Hvis Du ønsker at takke nej til det nye tilbud og/eller vilkårene, bekræft venligst også dette via e-mail til Os. Under sådanne omstændigheder vil Vi gøre vores yderste for at imødekomme vilkårene i Din oprindelige bestilling, som igen må bekræftes af Dig via e-mail.

Husk på at Dit brugernavn hos os er e-mail adressen Du opgav ved bestilling.

NB: Det er Dit ansvar at sørge for at navnet som er registreret på Din bestilling er helt identisk med det som er skrevet/specificeret i Dit pass(port), dvs. inkluderet alle navne og bogstaver i korrekt rækkefølge.

Normalt indkøber Vi flybilletter til Din rejse 7-9 måneder før afrejsedato, baseret på den information Du har givet os i Din bestilling. Du vil være ansvarlig for at dække evt. tillægsomkostninger som følger af vi skal lave ændringer på Din flybillet og/eller køb af ny billet hvis dette er nødvendigt på grund af at Du ikke har givet os Dine korrekte personoplysninger eksakt som det står skrevet i Dit pass(port).

 

3.2  Guidede Pakketure inkluderer:

* Leje af bil eller motorcykel; standard model (ubegrænset kørelængde, krævet lovlig forsikring, alle skatter og afgifter, og envejsafgift er inkluderet – hvis ikke andet er specificeret). Førstevalg af bil eller mc.

* Flyrejse t/r på turistklasse fra hovedlufthavn i landet du bor i (f.eks. Oslo, Stockholm, København, Helsinki, etc.)

* LDW (Loss Damage Waiver) (se pkt 3.12)

* Hjelm leje (åben halvhjelm)

* Overnatning i delt dobbeltværelse (2 personer) iht. program

* Afhentning og transport mellem motel og mc udlejelokation

* Indgang til nationalparker,

* Profesionel og certificeret turleder foran kortegen

* Følgebil med extra/lokal guide, baggage, anhænger, reservecykel, førstehjælpsudstyr, værktøj og udstyr

* Benzin og olie for guidede ture (gælder kun mc)

* T-shirt og billeder fra turen

* For ture med leje af Trike og bil gælder andre priser og betingelser

 

Ikke inkluderet:

- Rejse- og Afbestillingsforsikring

- Opgradering af bil og/eller mc, samt forsikring (priser varierer afhænging af valg af køretøj)

- Valgfrie turspecifikke attraktioner (f.eks. Helikoptertur og Imax i Grand Canyon) og indgang til klubber/barer

- Mad og drikke

- Afhentning og/eller aflevering av køretøj på et sted efter eget ønske

 

3.3 Kør-selv turer inkluderer:

* Leje af bil eller motorcykel; standard model (ubegrænset kørelængde, krævet lovlig forsikring, alle skatter og afgifter, og envejsafgift er inkluderet – om ikke andet er specificeret). Førstevalg af bil eller mc.

* Kørebog med detaljeret kørerute, vejledninger og dagsprogram

* LDW Zero (Loss Damage Waiver Zero) (se pkt 3.12)

* Hjelm leje (åben halvhjelm)

* Overnatning i delt dobbeltværelse (2 personer) iht. program

* Afhentning og transport mellem motel og mc udlejelokation (indenfor 5 km radius)

 

Ikke inkluderet:

- Rejse- og Afbestillingsforsikring

- Flyrejse t/r på turistklasse fra hovedlufthavn i landet Du bor i (f.eks. Oslo, Stockholm, København, Helsinki, etc.)

- Opgradering af bil og/eller mc, samt forsikring (priser varierer afhængig af valg af køretøj)

- Profesionel og certificeret turleder foran kortegen

- Følgebil med ekstra/lokal guide, baggage,anhænger, reservecykel, førstehjælpsudstyr, værktøj og udstyr

- Benzin og olie til guidet kørsel

- T-shirt og billeder fra turen

- Valgfrie tillægs- og/eller turspecifikke attraktioner (f.eks. Helikoptertur og Imax i Grand Canyon)

- Indgang til nationalparker og klubber/barer etc.

- Mad og drikke

- Afhentning og/eller aflevering af køretøj på lokation efter eget ønske

 

3.4 Leje af køretøj/bil/mc (rentals) (se www.mc-rentals.com):

- Leje af bil eller motorcykel; standard model (ubegrænset kørelængde, krævet lovlig forsikring, alle skatter og afgifter, og envejsafgift er inkluderet – hvis ikke andet er specificeret)

- Hjelm leje (åben halvhjelm)

- Afhentning og/eller levering af køretøj på lokation efter eget ønske kan bestilles for extra omkostninger

 

Ikke inkluderet:

- Rejse- og Afbestillings forsikring

- LDW (Loss Damage Waiver) (se pkt 3.12)

- Opgradering af bil og/eller mc, samt forsikring (priser varierer afhængig af valg af køretøj)

 

 

3.5  Betaling

Betaling af dit køb kan gøres ved brug af kreditkort eller ved bankoverførsel. Når din bestilling er bekræftet, vil din kortkonto blive belastet som angivet nedenfor, eller hvis du betaler via bankoverførsel, skal betaling gennemføres iht. plan for forfald på faktura, som også er angivetnedenfor. Hvis dit kreditkortselskab afviser belastningen, forbeholder vi os ret til at annullere din bestilling.

 

 

1. Tilmeldings gebyr/Depositum på $ 300 (ca. DKK 2.000,-) per rejsende skal betales inden to dage efter bekræftigelse af din bestilling på vores netsted (ref. pkt 2).

2. (Kun for kun guidet ture med køb af flybillet):

Flybillet/ticketing $ 910 (ca. DKK 6.200,-) per rejsende skal betales inden ni måneder før afrejsedato (første dag) af turen. Vær opmærksom på at vi normalt køber flybilletter 7-9 måneder før rejsen starter, og at vi ikke vil købe din flybillet uden at denne betaling er gennemført.

3. Første Delbetaling på 50% af tilbageværende totalkøbspris ("Delbetaling 1") skal betales senest 100 dage før afrejse.

4. Anden Delbetaling er restbeløbet (ca. 50%) av udestående købesum ("Delbetaling 2") skal betales senest 45 dage før afrejse.

Hvis du bestiller tillægs tjenester og/eller produkter efter at du har betalt Delbetaling 2 vil du få en tillægs faktura om betaling af dette.

 

Betaling via bankoverførsel

Alle overførings gebyrer skal betales af kunden

Company Name: JoyRides Tours Inc.

Bank Name: Bank Of America

Bank Address: 222 Broadway, New York, NY USA 10038

Domestic Routing Number: 026009593

ACH Routing Number: 026009593

Account Number: 325027397390

SWIFT Code: BOFAUS3N

Venligst send os en betalingsbekræftigelse via e-mail til info@joyridestours.com, før eller efter overførslen, for at sikre at din betaling bliver registreret på den rigtige bestilling.

Et transaktions gebyr vil blive lagt til din betaling, som varierer afhængig af betalingsformen du vælger; bankoverførsels gebyr er kr 300,- per bestilling (ved betaling af faktura) og kreditkort gebyr er 1,99% af den totale købesum.

NB: Vær opmærksom på at vi ikke sender dig kvitteringer eller betalingsbekræftigelse for bankoverførsler, men vi vil opdatere din bestilling/konto. Du vil blive varslet hvis vi mangler betalinger fra dig i henhold til den udspecifiserede betalingsplan.

 

3.6 Afbestilling og udeblivelse

Tilmeldingsgebyr/Depositum på kr. 2.500,- refunderes ikke. Depositum dækker administrations omkostninger, gebyrer og omkostninger forbundet med opfyldelse af din bestilling (fly, køretøj,hotel, seværdigheder, etc.). I tilfælde af sygdom og du har lægeerklæring vil eventuel refusion dækkes af din afbestillings- eller rejseforsikring (fratrukket egenbetaling).

For ture, rejser og udleje som afbestilles af dig senest 100 dage før afrejsedato, vil Delbetaling 1 blive refunderet (hvis allerede betalt) og pligten til at betale Delbetaling 2 frafalder.

For ture, rejser og udleje som afbestilles af dig mellem 99 og 46 dage før afrejsedato, vil kun Delbetaling 2 blive refunderet (hvis allerede betalt), eller vi frafalder forpligtigelsen for betaling af denne. Delbetaling 1 refunderes i sådanne tilfælde ikke.

For ture, rejser og udleje som afbestilles af dig 45 dage eller senere før afrejsedato, er du forpligtiget til at betale hele totalbeløbet i henhold til din bestillingsbekræftigelse.

Vi anbefaler på det stærkeste at du anskaffer rejse- og afbestillingsforsikring, som kan dække dit tab ved uventede afbestillinger.

Hvis hele bestillingsbeløbet ikke er betalt 45 dage før afrejse, anses rejsen som ikke betalt, og din bestilling bliver annulleret og fjernet fra vores system. Eventuelt beløb som allerede er betalt, refunderes ikke.

I alle tilfælde af annulleringer af dig, hvis vi allerede har købt din flybillet, normalt 6-9 måneder før afrejsedato, vil kr 7.500,- per deltager trækkes fra din tilbagebetaling for at dække disse omkostninger.

 

3.7 Købers ansvar

Ved at bestille en af Vores ture, rejser og/eller udlejekøretøj, bekræfter du at du forstår at operation/ kørsel af et motoriseret køretøj (f.eks. motorcykel eller bil) indebærer risiko, samt at alle rejser og/eller kører på egen risiko, og at arrangørene og deres partnere ikke kan sagsøges eller på anden måde holdes ansvarlig for ulykke, tab eller skade under den tilknyttede rejse eller tur. Du accepterer og forpligtiger dig også udtrykkeligt til JoyRides “Participant Statement and Release Form”, ref. Pkt. 13. JoyRides kan ikke godtage turdeltagere eller rejsende som ikke fuldt ud forpligtiger sig til udlejeselskabets (køretøj) "Lejeaftale" og/eller JoyRides “Participant Statement and Release Form”.

 

3.8 Leje af køretøj og Depositum

Det vil blive udspecifiseret på din bestillingsbekræftigelse om lejekøretøj er inkluderet i turen/rejsen. JoyRides udlejepartnere vil gøre det køretøj tilgængeligt i klassen du har bestilt, men modellen kan variere. JoyRides forbeholder sig retten til at skaffe et erstatningskøretøj for det som er bekræftet i din bestilling. Dette kan være nødvendigt på grund af uventede og/eller uforudsigelige hændelser. I sådanne tilfælde vil JoyRides Tours give dig en tilsvarende eller bedre model end den som er bestilt i Din bestilling.

Når Du henter dit køretøj, må et depositum betales eller reserveres på dit kreditkort før du får udleveret køretøjet du har bestilt. Depositumbeløbet vil variere afhængig af dækningen du vælger, men vil normalt være i størrelsesordenen kr. 4.000 til kr. 19.000,- (pr køretøj). Depositumet vil blive refunderet og/eller frigjort i sin helhed, forudsat at du returnerer køretøjet ubeskadiget.

Envejsafgifter for lejebiler: Hvis du lejer en bil som vil blive returneret på en anden lokation/sted end Du hentede bilen, vil en engangsafgift tilkomme (beløbet varierer afhængig af sted og afstand). På grund af lejebilselskabernes vilkår, vil vi desværre ikke kunne forhåndsbetale denne afgift (som er inkluderet i lejeprisen fra os). Når du lejer en bil, må du derfor sørge for at du tager et kreditkort med dig som holder mindst $ 1.000,-, for at dække betaling af envejsafgiften, som må betales ved afhentning af køretøjet. I det øjeblik du giver os kopi af kvitteringen, vil vi refundere beløbet til din bankkonto.

 

3.9 Ændringer i turprogrammer og afbestillinger

Ture arrangeres på sæsonbasis, og hvor sæsonafvigelser og/eller vejrforhold kræver ændringer i turruter og indkvartering, vil turprogrammet blive justeret tilsvarende med valg af alternative hoteller, restauranter og veje.

Indtil 45 dage før din afrejsedato, løber du risikoen for at de rejsedatoer du har bestilt vil blive annulleret eller flyttet indtil 1-2 uger fremover eller tilbage, afhængig af tilgængeligheden af flybilletter, køretøj og/eller hoteller. Videre forbeholder JoyRides sig retten til at annullere, omarrangere eller slå din tur sammen med en anden planlagt tur i tilfælde af at der ikke er nok bestillinger på din tur for til at gøre den økonomisk forsvarlig. I sådanne tilfælde, hvis du ikke kan deltage på grund af nye turdatoer, vil din bestilling blive vurderet som annulleret, og du får refunderet de eventuelle Delbetalinger du har betalt.

Endelige datoer for alle ture vil normalt være tilgængelig inden udgangen af marts/april i samme år som for din rejse. Når vi får endelig information om rejsedatoer, tidsplaner og flyinfo for turer, vil denne information blive videresendt til alle deltagere. Derfor anbefaler vi på det kraftigeste at du ikke reserverer og/eller køber nogle tilknyttede flyrejser før din flyplan til USA eller andre lande er bekræftet. Eventuelle køb, reservationer eller indkvartering du bestiller før rejseplanen for din tur er bekræftet, gøres på egen risiko. Endvidere er vi ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser, ombooking og/eller annullering af flyrejser.

 

3.10 Annuleringer

I det tilfælde at vi må annullere turen du har bestilt, vil du og alle turdeltagere blive varslet af os, og vil enten blive tilbudt turen som en Kør-selv tur (køretøj og hotelpakke) eller blive tilbudt en alternativ guidet tur og/eller turdatoer. Hvis du ikke accepterer dette tilbud, refunderer vi din indbetaling i sin helhed, som vil udgøre fuldt ophævelse, og JoyRides vil blive frataget alt ansvar knyttet til din bestilling. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ekstra omkostninger eller tab som påføres deltagerne på grund af en tur annullering. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, omkostningen for forhåndsbetalte flybilletter, hotelreservationer eller biludleje. Der kan opstå situationer som gør det nødvendigt for os at annullere, flytte eller udsætte en planlagt tur, ændre ruteplaner eller bytte hoteller, byer, turledere og andre rejsearrangementer. I sådanne  tilfælde tager JoyRides ikke ansvar for eventuelle tab, udgifter eller ulemper.

 

3.11 Retningslinjer for flybillet

Vores hoved pollitik er at alle ture, produkter og/eller tjenester sælges med flybillet og at alle flyrejser går til/fra national hovedlufthavn i landet du bor i. Du kan imidlertid vælge at trække  flybilletter ud fra totalbeløbet og en sum på NOK 5.000,- bliver da trukket fra totalbeløbet. Flybillet fra/til lokale lufthavne kan normalt bookes gennem os mod en ekstra afgift.

Hvis du er i en gruppe på mindst 20 personer som ønsker at rejse sammen fra et andet rejsemål, bliver I defineret som en speciel gruppe. I sådanne tilfælde kan vi ordne flyvning for din gruppe til/fra andre destinationer. Hvis I ønsker dette, må I udnævne en gruppeleder som er ansvarlig for at give os den nødvendige information senest seks måneder før afrejse.

NB: Vær opmærksom på at vi sædvanligvis ikke bestiller til større grupper på samme fly, men deler dem i 2-4 mindre grupper, som flyver uafhængige ruter. I vil normalt have afrejse-/retur-tid fra/til deres rejsedestination på omtrent samme tidspunkter.

 

3.12 Bagage

Bagage er begrænset til en mellemstor kuffert/taske og en rejsetaske/rygsæk (carry-on) per person (20-22 kg, 44-48 lbs), afhængig af flyselskabet som betjener turen Du har bestilt. JoyRides tager ikke ansvar for tab, skade eller forsinkelse med hensyn til levering af bagage til rejsende. Anskaffelse af forsikring til din bagage anbefales.

 

3.13  LDW (Loss/Theft Damage Waiver)

Alle Loss/Theft Damage Waivers (LDW) dækninger i tilfælde af tyveri, skade, tredjeparts- og/eller tillægsansvar er underlagt de angivne vilkår og betingelser i din lejekontrakt, og inkluderer ikke dækning for skade, personlig ejendom eller skade som følge af uagtsomhed, som ulovlig brug eller brug af lejekøretøjet under påvirkning af narkotika eller alkohol. En politirapport er nødvendig for alle ulykker som medfører materiel- eller personskade. Al skade på en lejet motorcykel, bil, eller køretøj uden en politirapport vil blive anset som lejetagers ansvar.

NB: Gælder kun motorcykel. Ved leje af bil gælder udlejefirmaets egne forsikringsordninger.

Nedenfor specificeres hvilke VIP og  LDW muligheder du har:

-No Coverage purchasedLoss/Theft & Damage WaiverLoss/Theft & Damage Waiver
THEFT (Covers Theft of Motorcycle and motorcycle accessories provided motorcycle was locked with all locks supplied Us. Does NOT include personal belongings left on motorcycle or in saddlebags.)Renter pays: Full Retail Value of Motorcycle $2.500 deductible - Renter pays Up to $5,000 per occurrence.$1.000 deductible - Renter pays Up to $1.000 per occurrence.
DAMAGE (covers any and all accidental; non-negligent, damage to motorcycle and motorcycle accessories)Renter pays: Full Retail Value of ALL damages $2.500 deductible - Renter pays Up to $2.500 per occurrence$0 deductible - Renter pays $0
PERSONAL PROPERT LOSS PROTECTION (In the event of theft or damage to personal property and belongings.) Not includedNot includedNot included
ADDITIONAL DRIVER (Renters are fully covered when exchanging rental motorcycles within your riding group)Not includedNot includedAdditional Renter(s) permitted to ride other rental motorcycles within group at no charge. Additional driver must sign rental agreement(s) at time of pick-up.
FLAT TIRE COVERAGENot includedNot includedCovers tire repair/labor. Towing is covered up to an amount of $100 per occurrence
SECURITY DEPOSIT$5.000,-$2.000,-$250,-

3.13.1  SUPPLEMENT LIABILITY INSURANCE (SLI)

 

Supplerende ansvarsforsikring (SLI) giver dig ekstra ansvarsforsikring for tredjepart med begrænsninger som overstiger statslige minimumsgrænser. Bemærk: SLI er tillægforsikring og sekundær til al anden tilgængelig forsikring hvor loven tillader det. NB: SLI er bare tilgængelig på vores licens-amerikanske udlejesteder.

Vi tilbyder SLI $ 300,000 Upgrade Coverage.

 

3.14  Rejse- og Syge-/Personforsikring

For at deltage på vores ture må du have gyldig rejse- og/eller syge-/personforsikring. På grund af risikoen forbundet med at køre et motoriseret køretøj, anbefaler vi at du køber tilstrækkelig rejse-, helse- og ulykkesforsikring med udvidet dækning for turen, samt afbestillingsforsikring. Og husk: Altid at have dit forsikringskort med dig.

Alle krav skal rettes til dine individuelle forsikringsselskaber, ikke til JoyRides.

 

 3.15 Identifikationspapirer

Din bestilling hos JoyRides er personlig og kan ikke overføres til en anden person. På forespørsel må du kunne præsentere et gyldigt billede-ID. Du er også ansvarlig for at anskaffe dig alle nødvendige rejsedokumenter, inklusiv visa og pas, samt følge alle love, forskrifter og andre regelværk som gælder rejse i alle lande du vil have kontakt med og/eller opholde dig i under rejsen og eventuelle relaterede rejser. JoyRides er ikke ansvarlig for konsekvenserne for rejsende som ikke har fremskaffet sådanne nødvendige dokumenter eller visa eller for at kunne overholde sådanne regler, love og foreskrifter.

JoyRides Tours forbeholder sig retten til at nægte at tage kunder med sig, som på forespørgsel ikke kan fremvise et gyldigt billede-ID eller nødvendige rejsedokumenter som pas eller visum.

Hvis børn under 18 år skal rejse med andre end sine forældre/formyndere, må du være opmærksom på at enkelte destinationer kræver forældres skriftlige samtykke. For yderligere info, kontakt ambassaden for det aktuelle land.

 

3.16 Turledere

Dine turledere er der for at hjælpe dig mens du er på tur, og vil gøre sit bedste for at sikre at hver deltager får mest mulig ud af deres JoyRides turoplevelse. Det er ekstremt vigtigt for alle deltagere at høre nøje på turledernes sikkerheds- og rejsebeskrivelser, for at sikre de bedste køreforhold for gruppen. Ønsker du at køre uafhængig af gruppen i et længere tidsrum, kan vores turledere måske hjælpe dig med at planlægge en passende rute.

 

3.17 Vejforhold

JoyRides forsøger at planlægge sine ture på en tid af året, hvor vejret i turområdet/køreruten er godt egnet for motorcykel kørsel. Mange ture går gennem områder hvor vejrforholdene kan forandre sig rigtig hurtigt. JoyRides kan ikke holdes ansvarlig for ubehagelige eller uegnede vejrforhold, og ingen refusion gives på grund af sådanne forhold.

 

3.18 Følgebil

For ture som har en følgebil, tilbyder vi plads til din bagage (en kuffert plus en mellemstor bag/taske per person) og mulighed for at købe kolde drikke. Køretøjet har også værktøj, førstehjælpsudstyr og en ekstra motorcykel. Følgebilen vil kunne transportere kunder i en nødsituation som alvorlig sygdom eller mekaniske fejl. Den er ikke ment som et transportmiddel for midlertidig modvillige eller trætte førere eller passagerer.

 

3.19 Alkohol og narkotika

JoyRides følger en streng "Ingen alkohol- og/eller narkotika» politik under de dele af vores ture mens «vi kører». Endvidere opfordrer vi til ansvarlig drikning når deltagerne ikke kører, for at sikre at du ikke har alkohol eller rusmidler i kroppen når du skal køre. Når du deltager på en af vores ture, godtager du at turlederne har ret til at kræve at du foretager en «Alkotest» (Breathalyzer) og/eller narkotiketest før du kører videre. Endvidere, at hvis du tester positivt, har turlederne ret til at udelukke at du kører med turgruppen, for at sikre din egen og andres sikkerhed. I sådanne tilfælde vil du blive informeret om hvor du senere skal møde turgruppen.

 

3.20 Manglende overholdelse af trafikregler og JoyRides regler og forskrifter

Alle som deltager på vores ture må godtage at turlederen har myndighed til at udelukke deltagere som er til fare for sig selv eller andre. Hvis du ikke følger trafikregler og/eller JoyRides regler og forskrifter, har vi ret til at annullere din tur og sikre køretøjet du har lejet, hvorefter du ingen ret har til at kræve erstatning for dette.

 

3.21 Hjelm (inkluderet)

Hjelme er inkluderer i motorcykeludleje og på ture. Endog opfordres kunder til at tage egne hjelme med, for at sikre komfort og rigtig pasform. I tillæg kan hjelme købes på mange steder hvor motorcykler lejes.

 

3.22 Opbevaring

På mc tur-/lejekunder vil JoyRides sørge for opbevaring af bagage på afhentningsstedet for motorcykler mens du er på tur. Du opbevarer din bagage på egen risiko. JoyRides er ikke ansvarlig for mistede eller stjålne genstande.

 

3.23 Brændstof og olie

Brændstof- og olieomkostninger er inkluderet på alle guidet tures køredage. Imidlertid forbeholder JoyRides sig retten til at pålægge et tillægsgebyr hvis brændstof omkostningerne væsentligt overstiger gennemsnitlig pris per liter ved bestillingens bekræftelse.

 

 3.24 Specielle behov

Hvis du har specielle behov/ønsker under din rejse, venligst kontakt JoyRides kundeservice, Tlf: +47 41 66 1010 (nordisk) og + 1- (310) 956-6321 (US) for at bestille din tur sådan at JoyRides kan imødekomme dine specifikke behov.

 

4. Information givet på netbutikken

Vi forsøger at give vores kunder så nøjagtig information om vores ture, rejsetjenester og produkter som muligt. Vi frasiger os imidlertid typografiske eller tekniske fejl i tekst, priser og billeder som kan opstå, noget som kan føre til en situation hvor vi ikke kan levere i henhold til informationen som er tilgængelig i vores netbutik, annoncer, markedsføring eller andet materiale.

 

5. Prisfastsættelse

Priserne inkluderer alle skatter og afgifter. Den totale omkostning for dit køb vil blive vist i din bestillingsbekræftelse, med forbehold for nedenstående bestemmelser.

Se afsnit 3.2, 3.3 og 3.4 for detaljer om hvad som indgår i hver rejse eller turpakke.

Prisjusteringer kan opstå på grund af ændringer i valutakurser eller øgning af flypriser, skatter, afgifter eller priser i landet hvor rejsen eller rejsetjenesten skal finde sted. Vi forbeholder os retten til at øge prisen på rejsen eller rejsepakken med maksimalt 10% når som helst før afrejse baseret på markedsændringer.

 

 

6. Forsinkelsesgebyrer

Betalinger som ikke er indbetalt ved forfaldsdato, vil kunne pålægges renter med en rentesats på 1,5% per måned, eller med den maksimale gældende rentesats, hvis forskellig.

 

 

7. Levering og ændringer

Rejsen, tjenesterne og produkterne vil blive leveret på den måde, på stedet og på det tidspunkt som er angivet i bestillingsbekræftelsen, med forbehold om ændringer som angivet i punkt 3.9 ovenfor.

 

 

8. Undersøgelse af produkter

Efter at du har modtaget produkter som er inkluderet i din turpakke, bør du snarest mulig, men senest tre hverdage efter levering, kontrollere produkterne for at fastslå at de er i overensstemmelse med bestillingsbekræftelsen, eller hvis produkterne er blevet skadet under transport eller er defekt.

 

 

9. Dine rettigheder mht. produkter som ikke overholder kravene

Hvis de leverede produkter/tjenester ikke materielt svarer overens med bestillingsbekræftelsen eller er defekte, kan du have ret til at få repareret fejlen, prisreduktion eller et erstatningsprodukt, og JoyRides, hvis vi er ansvarlige som angivet nedenfor, vil efter eget skøn bestemme hvilket virkemiddel som skal benyttes. JoyRides er ansvarlig for at udbedre defekte, eller produkter som er uoverensstemmende i den udstrækning at fejl eller manglende overholdelse kan tilskrives JoyRides, og sådanne produkter returneres til JoyRides i egnet emballage og kun i den grad JoyRides efter eget skøn bekræfter eksistensen af den påståede fejl eller manglende overholdelse. I de tilfælde JoyRides fastslår at de returnerede produkter ikke er defekte eller ikke har berettigelse, har JoyRides ret til at belaste kunden eventuelle omkostninger som JoyRides afholdes på grund af ubegrundede påstande om mangel eller manglende overholdelse fra kunden. Eventuelle erstatningsansvar til JoyRides for skader som opstår som følge af manglende eller ikke matchende produkter, er begrænset til et beløb som ikke overstiger købesummen som kan tilskrives det bestemte produkt/tjeneste.

Kunden skal fremlægge enhver klage skriftlig til JoyRides så snart nogle mangler er observeret eller burde være observeret, men ikke senere end 15 dage efter at produktet er leveret til kunden. I det tilfælde at klagefristen udløber, vil kundens ret til at holde JoyRides ansvarlig på grund af mangelen eller manglende overholdelse udløbe.

Vi bekræfter modtagelse af alle klager. Vi vil også bekræfte modtagelse af produkter som returneres til os eller vores kundecenter for inspektion eller reparation.

 

10. Fortrydelse

Fortrydelse- og afbestillingsret gælder ikke for tidsbegrænsede/fastsatte datoer produkter/tjenester, for eksempel ture, rejser og/eller servicetjenester. For vilkår om annullering, se afsnit 3.6 og 3.9.

 

11. Personlig information

Vi samler, behandler og bruger kun den personlige information du giver til os, som er nødvendig for os for at opfylde vores forpligtigelser overfor dig. I tilfælde hvor vi behandler personlige oplysninger til andre formål, for eksempel at sende dig detaljer om specialtilbud, gøres dette kun når du har givet samtykke. Før du giver samtykke, vil du blive informeret om hvilken information som bruges og af hvem.

Vi forbeholder os retten til at gennemføre et kredittjek af dig for at fastsætte din kreditværdighed. Du giver os lov til at lave et kredittjek og du godtager at give os den information som er nødvendig for at foretage dette, inklusiv dit pasnummer og/eller personnummer, eller tilsvarende for at verificere at vores kunder er over 18 år, og at de som skal deltage som førere af køretøj, er over 21 år.

Din personlige information vil kun blive udleveret til andre når:

* Du har givet samtykke til sådan udlevering, eller

* Når det er nødvendigt for os at opfylde vores aftale med dig, eller

* Når det kræves af loven.

Hvis du har spørgsmål om personlige data knyttet til dig, eller ønsker at udøve din ret til at spærre eller slette sådanne data i henhold til personoplysningsloven, venligst kontakt os via mail info@joyridestours.com.

 

12. Tvister

Parterne skal forsøge at løse eventuelle tvister i mindelighed.

Forudsat at parterne ikke er i stand til at blive enige om en mindelig løsning inden rimelig tid, og senest tredive (30) kalenderdage efter at diskutioner blev påbegyndt, er tvisten, kontroversen eller kravet som følger efter, eller i forhold til disse vilkår, og herunder tvister angående gyldigheden af denne paragraf vedrørende sagen, skal løses gennem proceduren i American Arbitration Association ("AAA"). Voldgiftsstedet skal være i San Diego County, California, med mindre parterne gensidig er enige om noget andet. Forudsat at tvisten i spørgsmålet udgør to hundrede og halvtreds tusind amerikanske dollar (US $ 250 000) eller mindre, skal voldgiftspanelet bestå af en (1) voldgiftsdommer. Forudsat at tvisten i spørgsmålet overstiger to hundrede og halvtreds tusind amerikanske dollar (US $ 250 000), skal voldgiftspanelet bestå af tre (3) voldgiftsdommere. Voldgiftspanelet skal tildele den rådende partskompensation for rimelige advokatafgifter og -omkostninger. Ved at godtage denne voldgiftsbestemmelse, forstår og anerkender parterne og erklærer sig villig til at de frasiger sig enhver ret de måtte have til domstols- eller juryprocedure. Til trods for voldgiftsproceduren som er aftalt ovenfor, skal parterne ikke udelukkes fra at søge foreløbige tillæg eller anden retfærdig lindring via rigtig retsmyndighed, når det er berettiget.

Krav som er lovligt udelukket fra at være løst ved voldgift skal løses af California Court i San Diego County som har sted over tvisten. Den rådende part har ret til rimelige advokatomkostninger og omkostninger.

 

13. Participant Statement and Release Form

Ved at bekræfte en ordre hos JoyRides og/eller www.joyridestours.com, accepterer Du vores Købsvilkår og Betingelser, og erklærer at du fuldt og helt forpligter dig til følgende “Participant Statement and Release of liability”:

 

 

 

I ACKNOWLEDGE THAT BY CONFIRMING A PURCHASE TO JOYRIDES, I AM RELEASING JOYRIDES TOURS INC. (“JOYRIDES”) AND ITS RESPECTIVE AGENTS, OFFICERS, EMPLOYEES, MEMBERS, SPONSORS, PROMOTERS AND AFFILIATES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO JOYRIDES A/S, EXPLORIFY AS/AB/INC, EXPLORIFY MC RENTALS LLC (COLLECTIVELY “RELEASEES”) FROM LIABILITY.  THIS PARTICIPANT STATEMENT AND RELEASE FORM IS A CONTRACT WITH LEGAL CONSEQUENCES.  I HAVE BEEN ADVISED TO READ IT CAREFULLY BEFORE CONFIRMING.

 

In consideration of the Releasees’ acceptance of my application for participation in the above tour (the “Tour”), I hereby freely agree to and make the following contractual representations and agreements:

 

I acknowledge that the operation of cars and motorcycles is an inherently dangerous activity and fully realize the dangers of participating in a “car & motorcycle tour” and FULLY ASSUME THE RISKS ASSOCIATED WITH SUCH PARTICIPATION INCLUDING, by way of example, and not limitation, the following: the dangers of collision with pedestrians, vehicles, other riders, and fixed or moving objects; the dangers arising from surface hazards, equipment failure, inadequate safety equipment, THE RELEASEES’ OWN NEGLIGENCE, and weather conditions; and the possibility of serious physical and/or mental trauma or injury associated with such activities.

 

For myself, my heirs, executors, administrators, legal representatives, assignees, and successors in interest  (collectively “Successors”) I HEREBY WAIVE,  RELEASE, DISCHARGE, HOLD HARMLESS, AND PROMISE NOT TO SUE AND AGREE TO INDEMNIFY, the Releasees, Eagle Rider, Inc., Harley-Davidson Motor Cycles, Inc., H-D Michigan, Inc., Harley-Davidson Europe Ltd., as well as any other sponsors of this Tour, the organizer and any promoting organizations, property owners, law enforcement agencies, all public entities, special districts and properties, and their respective agents, officials, and employees through or by which the Tour will be held, (the foregoing are also collectively deemed to be Releasees), FROM ANY and all rights and CLAIMS, INCLUDING CLAIMS ARISING FROM THE RELEASEES’ OWN NEGLIGENCE, which I have or which may hereafter accrue to me, and from any and all damages which may be sustained by me directly and indirectly in connection with the Tour, or arising out of or in connection with the use of the Harley-Davidson Motorcycles or other motor vehicles provided for the Tour or arising out of my participation in, or association with, the Tour, or travel to or return from the Tour.

 

I agree is it my sole responsibility to be familiar with the Releasee’s rules, and any special regulations for the Tour.  I understand and agree that situations may arise during the Tour which may be beyond the immediate control of Tour officials or organizers, and I must ride so as to neither endanger myself or others.  I agree to abide by the directions/rules given by the organizers of the Tour as well as the speed limits and all other traffic laws and regulations applicable in each country/state visited during my participation in the Tour.  I certify I will wear personal protective equipment (including, but not limited to a helmet) while operating a motorcycle during the Tour, which equipment is or may be required by the laws of the country/state in which my participation occurs.  I assume all responsibility and liability for the selection, condition and adequacy of my equipment.  I have no physical or medical condition which, to my knowledge, would endanger myself or others if I participate in the Tour, or would interfere with my ability to participate in the Tour.

 

I certify that I will hold a valid heavyweight motorcycle operator’s license as required by the laws of each country in which my participation occurs, or that I will only ride as a passenger with a driver that holds the appropriate license as described above.

 

I will hold and maintain adequate medical, motorcycle/car and travel insurance valid for each country visited during my participation in the Tour, and I will produce evidence of such insurance to JoyRides prior to commencing the Tour.

  

I understand that my right to participate in the Tour may be revoked without refund if I am in violation of the rules set forth above, or I act  or conduct myself in an unsafe manner, or any manner disruptive to the operation of the Tour.

 

I grant to JoyRides the absolute and irrevocable right and unrestricted license to use any photographs that they have taken or may take of me or in which I may be included with others during the Tour, to use, reuse, publish, and republish the photographs in whole or in part, individually or in connection with other material, in any and all media now or hereafter known, including the internet, and for any purpose whatsoever, specifically including illustration, promotion, art, editorial, advertising, and trade, without restriction as to alteration; and to use my name in connection with any use if they so choose. I release and discharge JoyRides from any and all claims and demands that may arise out of or in connection with the use of the photographs. I grant to JoyRides unrestricted permission to exchange personal information such as my name, address etc. with Harley-Davidson Europe Ltd.

 

I agree, for myself and my successors, that the above representations are contractually binding, and are not mere recitals, and that should I or my successors assert any claim in contravention of this agreement, the asserting party shall be liable for the expenses (including legal fees) incurred by the other party or parties in defending, unless the other party or parties are finally adjudged liable on such claim for willful and wanton negligence.  This agreement may not be modified orally, and a waiver of any provisions shall not be construed as a modification of any other provision herein or as a consent to any other provision herein or as a consent to any subsequent waiver or modification.

Every term and provision of this agreement is intended to be severable.  If any one or more item is found to be unenforceable or invalid, that shall not affect the other terms and provisions, which shall remain binding and enforceable.

 

I hereby certify that I have read this Participant Statement and Release Form in its entirety.  Confirming my purchase to JoyRides indicates that I fully understand it and agree to its contents.