HUSKELISTE FØR TUREN

Pas

Kontroller at passet er gyldigt under hele rejsen. For de fleste land udenfor Schengen skal passet være gyldig i mindst 6 måneder efter planlagt hjemkomst. Husk også at det kun er gyldigt hvis det ikke er beskadiget.

Ved rejser til USA skal man have et maskinlæsbart pas. Et maskinlæsbart pas har to maskinlæsbare linjer nederst på identitetssiden i passet.

Visum/Indrejsetilladelse

Husk at du skal ansøge om indrejsetilladelse via ESTA i god tid før afrejsen hvis du skal til USA. ESTA ansøgning skal laves elektronisk og i god tid før afrejse – senest 72 timer før. Der skal udfyldes en ansøgning pr. person som skal rejse, og hver ansøgning koster 14 USD. Du betaler med kreditkort lige så snart ansøgningen er udfyldt og indsendt. 

Rejseforsikring

Det er meget vigtigt at have en god rejseforsikring. Hvis uheldet er ude kan mangel på en sådan belaste din private økonomi ekstremt meget. Når man er på ferie i udlandet kan uforudsete ting komme til at ske. Er man rigtig uheldig  og pådrager sig en skade kan det kræve et besøg ved lægen eller i værste fald et sygehusophold.

Køreudstyr

Det aller vigtigste er hjelm (gerne åben type). Det er muligt at leje hjelm, men vi anbefaler at du enten tager din egen med eller køber en ny hjelm når du ankommer. Desuden vil vi anbefale en god kørejakke (gerne mesh), køresko-/støvler, kørehandsker, kørebukser (gerne kevlar) og solbriller.

Rejseudstyr - Huskeliste

Husk solcreme, toiletartikler, nødvendig medicin, let regntøj, kamera, telefon m/lader, shorts, t-shirts, badetøj, lette sko/sports sko, en lille rygsæk til dagsture og tøj til når vi spiser ude om aftenen.

 

 

 

 

Check om du har tænkt på alt som findes i infocirklen til venstre.

Sørg for at du benytter ESTA's Officielle hjemmeside når du søger om indrejsetilladelse til USA.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM ESTA: