Vores rejseportal tilbyder

to typer guidede ture

JoyRides ture:

Alle ture mærket “JoyRides ture” er vores egne ture; designet, udviklet, testet, planlagt, booket og guidet af os, JoyRides Tours. Hver detalje er grundigt planlagt, testet og kvalitetssikret af os. Dette er de ture, der er højest rangeret af vores kunder.

Partner ture:

For at tilbyde vores kunder det bedste udvalg på markedet, har vi indgået et partnerskab med et par udvalgte og højt ansete rejsearrangører, der er specialister i deres lokale region.

Vores rejsearrangørspartnere har normalt de bedste tilbud i deres lokale region og er alle blevet grundigt evalueret af os (lokalt markedskundskab, viden om de bedste ruter og attraktioner samt at være flydende i det lokale sprog og kultur). På grund af den omfattende kvalitetssikring, vi har lavet af vores rejsearrangørpartnere, kan vi med sikkerhed anbefale dig at booke en af ​​de ture, vi tilbyder fra disse partnere. Disse er markeret som “Partner ture“.

Mange mennesker foretrækker guidede ture på grund af den enkelhed og komfort, der tilbydes i en “all-inclusive” turpakke. Alt du skal gøre er at dukke op ved startdestinationen, starte dit valgte køretøj op og nyde turen, landskabet, atmosfæren og attraktionerne. Vi tager os af alle de kedelige aspekter af turen; planlægning, reservation, kvalitetssikring osv.

Uanset hvilken tur du vælger at bestille hos os, kan du være sikker på, at du får bedst mulige tur og og kundeservice i den region eller land du vælger at rejse i.