Persondataforordning JoyRides Tours LLC


 

Kære kunde og besøgende på vores hjemmeside

Det er vigtigt for os at du kan stole på at alle dine personoplysninger er sikre hos os. JoyRides Tours LLC er «GDPR-compliant», det betyder, at vi bruger meget tid på din sikkerhed og følger til enhver tid gældende lovgivning iht. persondataloven/GDPR. Alt arbejde med dette er foretaget af ekstern leverandør, Råder GDPR.

Alle personoplysninger vi har om vores kunder er de oplysninger du selv har givet til os. Vi bruger ingen andre oplysninger end netop dem vi behøver for at udføre vores arbejde. Vi deler ikke dine personoplysninger til nogen andre end vores leverandører som behøver disse for at udføre vores forpligtelser overfor dig, eller offentlige myndigheder hvis de beder os om dette. Vi beholder ikke dine personoplysninger længere end der er behov for. Ønsker du at vi opbevarer dine oplysninger længere tager du bare kontakt til os.

Vores leverandører

Vi benytter os af følgende leverandører: Hubspot, Screentek, Surveymonkey, Mailchimp, Google, Visma, Quickbooks, Sousa & associates, WordPress, Facebook, Instagram, LinkedIn og Monday. Vi har sikret alle dine personoplysninger med databehandleraftaler fors disse.

Nyhedsbrev

Vi sender vores kunder nyhedsbrev således at man er opdateret på udvikling og anden information som errelevant i forbindelse med dit kundeforhold hos os. Du kan når som helst framelde dig disse mails. Hvis du i dag ikke modtager nyhedsbrev, men ønsker at modtage dette? Tilmeld dig her: Nyhedsbrev

Cookies

JoyRides Tours LLC benytter sig ikke af nogle cookies som kan identificere dig som enkeltperson.

Dine rettigheder

Som vores kunde har du rettigheder vedrørende dine personoplysninger og hvordan vi bruger disse. Persondataloven giver dig følgende rettigheder:

  • Ret til at se dine personoplysninger
  • Ret til ændring. Hvis noget er forkert, skal vi selvfølgelig rette dette
  • Ret til at blive slettet. Her har vi vores forpligtigelser også iht. regnskabsloven således at vi ikke kan slette alle oplysninger før disse forpligtigelser er indfriet.
  • Ret til begrænsning. Synes du vi har lagret for meget? Sig til, så ser vi på det.
  • Ret til dataportabilitet. Ønsker du at flytte dine personoplysninger så ordner vi det.
  • Ret til at protestere. Er du uenig med hvordan vi bruger dine personoplysninger så sig til.
  • Ret til at klage. Du har også ret til at klage til Datatilsynet. Link finder du her:

https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

 

Har du spørgsmål til noget som har med dine personoplysninger at gøre kontakt:

Robert Drazkowski; robert@joyridestours.com