Vi giver dig altid

PRISGARANTI

bestpriceNEW3

De fleste udgifter på vores USA ture afregnes for det meste i US Dollar, derfor er vores priser også i US Dollar. Vi ønsker at du skal have mest mulig sikkerhed når du bestiller din drømmetur: Vi garanterer, at det du betaler i USD ved bestilling ikke ændres.

Vi garanterer ikke blot at den pris du køber turen for i USD ikke ændrer sig, derudover garanterer vi dig den bedste tur på markedet. Vi garanterer også at vi matcher enhver pris på sammenlignelige ture hos vores konkurrenter.

Hos os i JoyRides holder vi det vi lover. Derfor har vi ingen skjulte omkostninger eller afgifter. Flere af vores konkurrenter har tillægsudgifter/pris: “Food & Entertainment”-pakke, benzinudgifter, indgange til nationalparker, udgifter til billeder/cd fra turen, valuta- og prisjustering osv. som de ligger til prisen efter at du har bestilt turen. Dette kan komme til at koste dig mange tusinde kroner ekstra. Vi har ingen skjulte omkostninger eller overraskelser. Bortset fra mad og drikke, er alt inkluderet i turens pris.

Du får det du betaler for – med garanti!