3/3
Sværhedsgrad
3150 km
Distance
Argentina, Chile
Sted
13 dage
Varighed

Velkommen til Andesbjergene

ANKOMST/RETUR Santiago/SCL
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Afrejse - Ankomst Santiago, Chile

Når alle er ankommet til hotellet i Santiago og har fundet sig til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomstsamling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruges til at lære hinanden bedre at kende, og vi samles til en fælles aftensmad på ægte Chilensk vis.

2

Dag 2: Santiago

(Oplevelsesdag)

Vi starter dagen med et informationsmøde hvor vi giver information om turen og dit ophold i Santiago. Vi fortæller også praktisk information om mc- og billeje. Vi vil holde et sikkerheds- og informationsmøde, så alle er godt forberedte til rejsen (turinfo, sikkerhedsregler, trafikregler, praktisk info, cykelforberedelser).

Derefter tilbringes resten af dagen i centrum af Santiago på egen hånd. Vi anbefaler at besøge Cerro San Cristobal (en 860 meter høj i centrum af Santiago, som også har en dyrehave og vin museum) Tag  gerne en gondol tur til toppen, hvor en jomfru Maria-statue har udsigt over byen og Sky Costanera (Santiago højest beliggende udsigtsplatform. Den ligger ved toppen af den højeste bygning i LatinAmerika og har panoramaudsigt over byen i 360 ° i 300 meters højde.

Om aftenen tjekker vi motorcyklerne/køretøjerne, inden vi spiser aftensmad.

3

Dag 3: Santiago - Mendoza, Argentina

(Køredag 1: 338 km)

Vi starter vores eventyr i Latin Amerika.  Når alle er klar, begynder vi på vores spektakulære oplevelsestur. Vi drager nordover til en af turens absolutte højdepunkter; vi krydser Argentinagrænsen via Cristo Redentor på 3.832m/ 10.499ft absl. Vejene er perfekte til motorcykeltur! Du vil smile hver eneste meter vi kører. Bemærk: strækningen over selve bjergpasset, som er en valgfri tur, er grusvej.

Vi stopper og får frokost i Las Cuevas, inden vi fortsætter til Puenta del Inca, en gammel Inka (indiansk) landsby. På vej til Mendoza stopper vi også for at nyde udsigten og tage fotos af Aconcagua (Andes’ højeste bjerg, 6962m absl). Vores sidste stop er Mendoza, hvor vi skal tilbringe en hyggelig aftensammen. Mendoza er en smuk, stille by med mange hyggelige cafeer og spændende shopping.

4

Dag 4: Mendoza, Argentina

(Oplevelsesdag)

Tilbring dagen i Mendoza på egen hånd. Vi anbefaler “The Wine Garden Experience”, en af verdens mest berømte og bedste vingårde. Program: vingårdstur, restaurant-brunch med regional menu, vinsmagning osv.) Andre alternativer er at slappe af på hotellet, udforsk eller shop i Mendoza.

5

Dag 5: Mendoza - Rodeo

(Køredag 2: 363 km)

Vi forlader spændende Mendoza – det smagfulde vinland og tager tilbage til Andesbjergene. Vi kører nordover på Rute 40/149, og stikker indenom smukke La Cuesta del Viento, inden vi spiser aftensmad i Rodeo.

6

Dag 6: Rodeo - La Serena, Chile

(Køredag 3: 373 km)

Velkommen til endnu et højdepunkt på turen! Vi forlader Rodeo, Argentina og kører tilbage til Chile. Denne kørestrækning vil sandsynligvis være en af de mest fantastiske ture i dit liv. Vi kører Rute 150 til Paso Agua Negra (4.781m / 15.682ft absl) hvor vi krydser Chile grænsen og begynde at køre Rute 41. Vi tror du vil blive imponeret når du ser den fantastiske udsigt mod bjergene som nu viser sig foran dig.

På vej til La Serena kører vi indenom hyggelige Pisco Elqui, hvor pisco oprindelig blev destilleret (det oprindelige navn på byen var La Greda). Vores sidste stop er La Serena med sine smukke strande.

7

Dag 7: La Serena - Vina del Mar

(Køredag 6: 515 km)

Velkommen til en dejlig køredag langs Chile kysten. På vej sydover til Vina del Mar, kører vi langs desmukke strande gennem hyggelige små landsbyer. Se efter pelikaner og søløver.

Vores første stop er Fray Jorge nationalpark, et UNESCO biosfære reservat. Vi fortsætter sydover og tager et par spændende stop i hyggelige Papudo og Zapallar. Om aftenen hygger vi os i Vina del Mar, som er Chiles svar på St.Tropez.

8

Dag 8: Vina del Mar

(Oplevelsesdag)

Denne dag er en hvile- og hyggedag på egen hånd (f.eks badning i Stillehavet eller slappe af på en af de smukke hvide strande i Viña del Mar). Byen regnes for at være den mest luksuriøse ferieby i Chile. Her finder du et udvalg af gourmet restauranter og en blanding af moderne og gamle bygninger.

Specielt de gamle kolonibygninger er utrolig charmerende. Byen har en afslappet atmosfære, og hvis du ønsker at være lidt romantisk kan du tage på tur med en af byens typiske hestevogne.

9

Dag 9: Vina del Mar - Talca

(Køredag 5: 363 km)

Vi fortsætter sydover på fine motorcykelveje. Nogle veje går langs kysten og nogen ind i vinlandet. Gør dig klar til et dejligt måltid og velsmagende vin når vi kommer til Talca, som ligger midt i det berømte vinland.

10

Dag 10: Talca - Valle Grande, Argentina

(Køredag 6: 486 km)

Velkommen til endnu et højdepunkt! I dag kører vi Paso Pehuenche (2.554m / 8.376ft), den sidste afde tre bjergpas og den laveste i højden. Strækningen er imidlertid en af de smukkeste og spændendeturer du nogensinde vil opleve. Vejene er fyldt med herlige sving og med fantastiske naturomgivelser. Vi spiser frokost på en lokal café på grænsen, før vi drager til Valle Grande, og har en hyggelig aften.

11

Dag 11: La Serena - Vina del Mar

(Køredag 6: 317 km)

Endnu en fantastisk køredag! Vi cruiser nordover på rute 173 ind i Canyon del Atuel. Vær forberedt på spektakulær udsigt og fantastiske veje. Bemærk: Kørsel i Canon Atuel er stort set kun grusvej. Kør forsigtigt!

Vi nyter en frokost i smukke Valle Grande, inden vi endnu en gang sætter kursen mod Mendoza, tilendnu en aften med dejlig mad og vin fra regionen.

12

Dag 12: Mendoza - Santiago, Chile

(Køredag 6: 375 km)

Dette er vores sidste køredag og afslutningen på vores oplevelsestur i Argentina, Chile og Andesbjergene nærmer sig. Vi afslutter turen med endnu et højdepunkt, når vi endnu en gang krydser grænsen mellem Argentina og Chile gennem fascinerende Cristo Redentor Paso. Vi er heldige at fåmulighed for at køre denne majestetiske køretur igen  – denne gang i modsat retning. Bemærk: strækningen over passet (valgfri tur) er grusvej.

Vi stopper for at spise frokost i Uspallata, og stopper endnu en gang i Puenta del Inca, inden vi krydser Cristo Redentor. Vi fortsætter til Santiago, returnerer køretøjerne og tjekker ind på hotellet. Vi tilbringer vores sidste aften og har afskedsmiddag sammen i spændende Santiago.

13

Day 13: Hjemrejse fra Santiago

Vi tjekker ud af hotellet og tager afsked med de fantastiske Andesbjerge og Chile. Tak for en fantastisktur, et hyggeligt selskab og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides. God tur hjem! Vi håberat se dig igen på en af vores andre ture i USA, Asien, Oceanien eller Europa.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra Chile.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $7 495
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $8 495
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 495
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 495

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Best of Andes - 3 magical passes
Dato fra:
03.12.2022
Dato til:
15.12.2022
Reservationsfrist:
04.10.2022

Turkategori:
Best of Andes - 3 magical passes
Dato fra:
19.02.2023
Dato til:
03.03.2023
Reservationsfrist:
21.12.2022

Turkategori:
Best of Andes - 3 magical passes
Dato fra:
05.11.2023
Dato til:
17.11.2023
Reservationsfrist:
06.09.2023

Turkategori:
Best of Andes - 3 magical passes
Dato fra:
18.02.2024
Dato til:
01.03.2024
Reservationsfrist:
20.12.2023

Turkategori:
Best of Andes - 3 magical passes
Dato fra:
03.11.2024
Dato til:
15.11.2024
Reservationsfrist:
04.09.2024