2/3
Sværhedsgrad
2830 km
Distance
Rusland
Sted
14 dage
Varighed

Rundrejse i Rusland

Velkommen til en mindeværdig rundtur fra Moskva til de nordlige regioner i Rusland. Vi kører til St. Petersburg og Karelen republikken og besøger flere af Golden Ring byerne hvor vi smager på de lokale madretter. Vi kører spændende «backroads», tester russiske saunaer (banya), svømmer i smukke søer, besøger museer, gamle klostre og UNESCOs verdensarv attraktioner. Du vil opleve små charmerende russiske landsbyer samt storbyerne St. Petersburg og Moskva. Vi besøger den Røde Plads, Kreml og tager en tur med båd til øerne i Onega søen. Velkommen til det bedste fra Rusland!

ANKOMST/RETUR Moskva/SVO
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Hotel/motel 3-4 stjerner
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Morgenmad alle dage Transport fra / til lufthavn
Frokost/middag (køredage) Visa assistance
Engelsktalende guide Souvenirpakke
IKKE INKLUDERET
Refunderbart tab/skade depositum
All-inclusive  MC forsikring
Personlig medicinsk forsikring
Visa rådgiver-gebyr
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Moskva, Rusland

Når alle er ankommet til hotellet i Moskva og fundet sig til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomstsamling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruges til at lære hinanden at kende, og vi samles til fælles aftensmad påægte russisk vis. De som ikke er alt for trætte efter den lange rejse, kan bagefter tage og besøge en lokal bar i nærheden af hotellet.

.

2

Dag 2: Moskva

(Oplevelsesdag)

Oplevelser i Moskva. Vi besøger Kreml og Den røde plads, GUM, metro og mange andre interessante steder. Denne dag veksler vi også penge, køber lokale simkort, gør motorcyklerne klar til turen, køber regn dragter og andre forsyninger hvis du har glemt noget derhjemme.

3

Dag 3: Moskva - Valday

(Køredag 1: 420 km)

Vi forlader Moskva og kører til den spektakulære Valday nationalpark. Vi kører fantastiske «backroads» og hygger os i nationalparken.

4

Dag 4: Valday - Novgorod

(Køredag 2: 330 km)

Flere snoede «backroads», små landsbyer og charmerende byer. Vores sidste stop er i Novgorod, en af de ældste byer i Rusland; 1155 år gammel. Vi går til Kreml og spiser en hyggelig aftensmad på en af restauranterne ved bredden af floden Volkhov.

5

Dag 5: Novgorod - St.Petersburg

(Køredag 3: 250 km)

Velkommen til et af turens højdepunkter; St. Petersburg. Legendariske St. Petersburg er en af de smukkeste byer i verden. Fantastiske paladser, kirker og katedraler, små gader og kanaler, floden Neva og Østersøen. Vi ankommer tidligt og tager på bytur. Om aftenen mødes vi til aftensmad i Rumochnaya №1.

6

Dag 6: St.Petersburg

(Oplevelsesdag)

By rundtur hele dagen. Vi besøger Peterhof, Hermitage, Blod Katedralen, og mange andre fantastiske steder.

7

Dag 7: St.Petersburg

(Oplevelsesdag)

Halvdags bytur. Resten af dagen er på egen hånd.

8

Dag 8: St.Petersburg - Sortavala

(Køredag 4: 280  km)

Vi drager nordover til Karelen-republikken. Vi skal køre 5-7 km grusvej inden vi kommer til en virkelig spektakulært 70 km lang stækning fyldt med snoede veje, opkørsler og nedkørsler og flot udsigt. Vi bor i Sortavala i hotellkomplekset ved Ladoga søen. Vær klar til den berømte russiske sauna og en velsmagende aftensmad.

9

Dag 9: Sortavala – Petrozavodsk

(Køredag 5: 350  km)

Endnu en smuk køredag til hovedstaden i republikken Karelia. Når vi kommer til Petrozavodsk, går vi direkte fra motorcyklen og ned til båden for at se Kizhi, et unikt træmuseumskompleks beliggende midt i en anden stor sø med gamle træhuse og kirker.

10

Dag 10: Petrozavodsk – Vitegra

(Køredag 6: 250  km)

Sen afgang til Vitegra, en lille by med blot 10.000 indbyggere. Du vil opleve livet på landet i Rusland. Om aftenen spiser vi aftensmad ved bredden af floden.

11

Dag 11: Vitegra - Vologda

(Køredag 7: 320  km)

Vi sætter kursen tilbage mod Moskva og besøger flere ældgamle byer, f.eks. Vologda; en traditionel lille by med en meget rolig livsstil, små gader, gamle bygninger, hyggelige restauranter og venlige mennesker.

12

Dag 12: Vologda – Yaroslavl

(Køredag 8: 250  km)

Yaroslavl regnes for at være den smukkeste by i Golden Ring. Hele centrum er anset for høre til UNESCOs kulturarv.

13

Dag 13: Yaroslavl – Moscow

(Køredag 9: 380  km)

Dette bliver vores sidste køredag. Vi kører til Moskva og stopper flere gange i byerne langs floden Volga. I Sergiev Posad besøger vi observationsdækket tilhørende det berømte kloster Sergieva Lavra.

14

Dag 14: Hjemrejse fra Moskva

Vi tager afsked med Rusland og rejser hjem. Afrejse i fælles bus til lufthavnen. Tak for en fantastisk tur, hyggeligtsamvær og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides Tours. Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.


Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $4 659
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $5 159
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $2 885
PASSAGER i enkeltværelse:
From $3 385

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Bedste af Rusland
Dato fra:
05.06.2022
Dato til:
18.06.2022
Reservationsfrist:
06.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Bedste af Rusland
Dato fra:
03.07.2022
Dato til:
16.07.2022
Reservationsfrist:
04.05.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Bedste af Rusland
Dato fra:
07.08.2022
Dato til:
20.08.2022
Reservationsfrist:
08.06.2022