2/3
Sværhedsgrad
1700 km
Distance
Thailand
Sted
10 dage
Varighed

Velkommen til Thailand

Fra høje bjerge til smukke templer og veje med over 1864 sving; oplev det bedste af Thailand på denne 10-dages BMW-motorcykeltur i Thailand. Denne tur gennem Nord Thailand giver dig et godt indblik i landet ”Lana Kingdom” – “Kingdom of a Million Rice Fields”. Fra Chiang Mai, ”Nordens rose”, kører vi til den afsidesliggende provins Nan, som i århundreder havde selvstyre og var afskåret fra omverdenen. Du vil besøge den unike landsby Bo Kluea med sine saltbrønde og spændende Chiang Rai med dets fantastiske kunstværk «Det hvide tempel» – kendt som Wat Rong Khun.

Du vil også rejse til mere kendte eller berygtede steder som Golden Triangle ved Mekong floden, hvor Laos, Myanmar og Thailand mødes. Oplev hovedgrænseovergangen mellem Thailand og Myanmar ved Mae Sai og kør den spektakulære vej til Doi Tung og Mae Salong. Mellem Mae Taengand Mae Hong Son er der 1.864 kringlede sving, noget som giver alle en god mulighed for at forbedre sine færdighedsniveauer uanset hvilken kørekompetence man tidligere havde. Blandt turens højdepunkter kan du også besøge «The Long Neck Women» fra Karen stammen, kendt for messingringene som de bærer rundt halsen. Inden vi returnerer til Chiang Mai, kører vi til toppen af Thailand – det højeste bjerg i Thailand (Doi Inthanon), 2.565 meter.

ANKOMST/RETUR Chiang Mai/CNX
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av BMW motorcykel Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Hotel 3-4 stjerner
Følgebil med bagage MC skade/tab dækning
Morgenmad alle dage Frokost/middag på køredage
Flersproget turleder Lufthavn/hotel transfers
Billetter til nationalparker
IKKE INKLUDERET
Alkoholiske drikkevarer
Frokost/middag på hviledage
Rejseforsikring
Køreudstyr (kan lejes)
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Chiang Mai, Thailand

Velkommen til Thailand!

Om eftermiddagen mødes vi på hotellet i Chiang Mai. Her tjekker vi ind på hotellet og møder de øvrige medrejsende til velkomstmiddag.Her vil turen og rejseruten blive præsenteret samt grundlæggende regler for gruppekørsel bliver ligeledes gennemgået.

2

Dag 2: Chiang Mai - Nan

(Køredag 1: 300  km)

Vi starter turen “Best of Thailand”. Vi sætter os på motorcyklerne, forlader Chiang Mai og starter turen østover mod Phayao. Det meste afdagen cruiser vi i varieret landskab som er en fin måde at vænne sig til kørslen i Thailand og din motorcykel. I Phayao nyder vi en dejligfrokost ved søen inden vi fortsætter turen mod Nan.

Derefter krydser vi en bjergkæde og nyder svingene og de afsidesliggende veje. Derer mange landsbyer og rismarker langs ruten. Frokost ved Nan floden. Inden aftensmaden har vi mulighed for at nyde solnedgangen ved bredden af Yuam floden.

3

Dag 3: Nan - Bo Kluea - Nan

(Køredag 2: 210 km)

Gør dig klar til et af turens højdepunkter! Vi kører til Bo Kluea, som har en af de bedste mc veje i hele Thailand. Klassiske snoede veje, næsten ingen trafik, noget som vil gøre denne dag til en uforglemmelig køreoplevelse. Den lille landsby Bo Kluea ligger i en naturskøn dal i nærheden af grænsen til Laos.

“Bo Kluea” betyder salt, da landsbyen er bygget rundt om to naturlige saltvandsbrønde som har væretbrugt i århundreder. Herfra kører vi over bjergene og gennem Phu nationalpark. Nyd den fantastiske natur og de øde veje. Tidlig eftermiddag er vi tilbage i Nan for at besøge det smukke tempel, Wat Phumin. Templet blev bygget som om det var på bagsiden af to enorme slanger. Vi tilbringer aftenen på en autentisk lokal restaurant ved bredden af Nan floden.

4

Dag 4: Nan - Chiang Rai

(Køredag 3: 250 km)

Vi forlader Nan og kører sydover på små hyggelige «backroads». Vi passerer rismarker, frugtplantager og små landsbyer. Efter en lokal frokost på en naturskøn beliggende restaurant, bliver turen mere og mere spektakulær. I løbet af de næste hundrede km kører vi gennem utallige sving – gennem om muligt endnu smukkere landskab. Lige inden vi ankommer til vores hotel i Chiang Rai besøger vi det bemærkelsesværdige Wat Rong Khun (Det hvide tempel) som i dag er en af hovedattraktionerne i hele Thailand.

5

Dag 5: Chiang Rai

(Oplevelsesdag)

6

Dag 6: Chiang Rai - Thaton

(Køredag 4: 220 km)

Vi tager en kort tur til den mægtige Mekong flod ved den legendariske Golden Triangle hvor de tre grænser til Thailand, Myanmar og Laos mødes. Vi bytter motorcyklerne ud med en båd og udforsker flodområdet. Vi tager en kort pause i Laos (ikke nødvendig med visum, bare medbring dit pas) inden vi returnerer til vores motorcykler. Fra Den gyldne trekant fortsætter vi til Mae Sai, det nordligste punkt i Thailand, og en af de vigtigste grænseovergange til Myanmar.

Vi fortsætter op over bjergene til Doi Tung og Doi Mae Salong på snoede bjergveje. Doi Mae Salong er en kinesisk bosætning som blev bygget af en deling af den kinesiske nationale hær som nægtede at overgive sig til de kinesiske kommunister efter at den nationalistiske Kuomintang-regeringen blev flyttet i 1949. I dag byder landsbyen på et autentiskkinesisk køkken, smukke huse med blomster, og utallige teplantager så langt øjet rækker.  Den sidste del af dagens rute vil føre os langs små diger gennem rismarker og landsbyer. Vi følger Kok floden et stykke inden vi svinger til venstre modThaton. Nyd en kold drink og hvil benene ved swimmingpoolen.

7

Dag 7: Thaton - Pai

(Køredag 5: 240 km)

Velkommen til endnu en smuk køredag! Nyd den fantastiske udsigt fra Wat Thaton over dalen, Kok floden og hele området. Fra Wat Thaton følger vi hovedvejen og holder en kaffepause på Hua Luk Royal Project. Vi stopper for at spise frokost på The Nest Resort med smuk udsigt over Limestone Mountains.

Ved Mae Tang holder vi til højre og krydser bjergene til Pai. Dette er starten på vejen til Mae Hong Son, kendt for at have 1864 sving med forskellige kurver. Inden vi kommer til hotellet stopper vi ved en elefantlejr i nærheden af Pai. I Pai kan vi nyde poolen på hotellet. Efter solnedgang vandrer vi ned ad gaden, smager mad fra madboderne, eller hygger os med aftensmad på en af de mange restauranter.

8

Dag 8: Pai - Mae Hong Son

(Køredag 6: 180 km)

I dag er en utrolig naturskøn køredag. Selv om dagens etape ikke er så lang, er der mange bjerge og snoede køreveje at udforske. Dette er også den anden del af vejen som er kendt for sine 1864-sving med forskellige kurver. Vi ankommer Ban Rak Thai omkring klokken 12.00, og vi spiser frokost på en af de lokale kinesiske restauranter ved den lille sø. Ban Rak Thai betyder «den thailandsk-elskende landsby», bygget rundt om en sø på grænsen til Myanmar. Cirka i år 800  bosatte sig hovedsageligt kinesere her efter den kommunistiske overtagelse af Kina, og dermed har nogen bygninger et udpræget kinesisk udseende.

Vi fortsætter til molen ved Nan floden hvor vi parkerer motorcyklerne. Vi nyder en naturskøn bådtur på floden Pai i ca. 20 minutter modlandsbyen Karen Long Neck. Karen, en minoritet-stamme, boede historisk ved bredden på Myanmar siden af grænsen. Nogle af kvindernebærer tunge messingringe rundt om halsen, underarme og ben. Der verserer mange ideer om hvorfor de benytter disse ringe. Nogen har antaget at ringene beskytter kvinder imod at blive slaver ved at gøre dem mindre attraktive for andre stammer. En anden teori er at ringene stammer fra ønsket om at se mere attraktive ud. Prøv at spørge dem selv og få den rigtige historie.

9

Dag 9: Mae Hong Son - Chiang Mai

(Køredag 7: 300 km)

Vi forlader Mae Hong Son og kører til Khun Yuam. Det er en flot strækning med brede sving. I Khun Yuam besøger vi det lokale museum. Den kejserlige japanske hærs tropper blev udstationeret i Khun Yuam under opbygningen af en motorvej som var beregnet til at krydse Burma til Indien.

Vi fortsætter til Mae Chaem på flotte snoede ”backroads”. Vi spiser frokost på en lokal restaurant. Vi fortsætter til toppen af Doi Inthanon, som på 2565 meter er det højeste bjerg i Thailand.

Vores næste stop er Wachiratharn vandfaldet, – et imponerende og kraftigt 80 m højt vandfald. Herfra kører vi den sidste del afnationalparken Doi Inthanon. Når vi er nede i dalen, kører vi de sidste 50 km til vores servicecenter i Chiang Mai, hvor vi returnerer cyklerne. Derefter tager vi til vores hotel i Chiang Mai, efterfulgt af en afskedsmiddag.

10

Day 10: Hjemrejse fra Chiang Mai

Vi tager afsked med Thailand og rejser hjem. Tak for en fantastisk tur og tak for at du valgte at rejse med JoyRides. Vi ønsker dig en tryg hjemrejse og håber at se dig igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.


Bemærk:
Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $4 495
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $4 995
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $2 295
PASSAGER i enkeltværelse:
From $2 995

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Best of Thailand
Dato fra:
03.12.2022
Dato til:
12.12.2022
Reservationsfrist:
04.10.2022