2/3
Sværhedsgrad
4200 km
Distance
USA
Sted
15 dage
Varighed

Buffalo Bill – The Mountain Tour

Velkommen til Buffalo Bill Tour i Rocky Mountains. Denne tur er fyldt med oplevelser og kørsel på flere af USAs bedste motorcykelveje; «Beartooth Highway», «Million Dollar Highway/San Juan Skyway», Durango – Ouray (Hwy 50)» m.m.

Dette er en rejse gennem William F. Cody’s, bedre kendt som Buffalo Bill, favoritlandskab og hjemsted. På rejsen vil du opleve «Det Vilde Vesten» og en række spektakulære nationalparker på tæt hold. Vi rider på jernhestene i Buffalo Bill’s fodspor, men hvis du vil kan du også køre ATV eller ride på amerikanske Stallions/heste som en ægte cowboy på den vilde prærie.

På turen vil du også opleve en spektakulær natur og steder som tager pusten fra dig: Arches National Park, Yellowstone, Old Faithful Gejser, Cody, Devil’s Tower, Spearfish Canyon, Crazy Horse Memorial, Mt Rushmore, Badlands og meget mere. Rundturen i Rocky Mountains og midt-vesten er helt enestående og et eldorado for de som elsker motorcykelkørsel og unikke oplevelser.

ANKOMST/RETUR Denver/DIA
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Dencer, Colorado

Når alle er ankommet til hotellet i Denver og er kommet til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introdution af alle deltagere og guider.  Aftenen er afsat til at lære hinanden at kende, og vi mødes til fælles aftensmad på ægte amerikansk vis. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan bagefter evt. besøge en lokal bar i nærheden af hotellet.

2

Dag 2: Denver - Gunnison

(Køredag 1: 330 km)

Vi starter dagen med et informations møde hvor vi gennemgår al praktisk information vedrørende turen og forberedelser vedrørende afhentning af motorcykler/biler. Derefter checker vi ud af hotellet for at hente vores køretøj (MC/biler). Efter at alle er klare på cyklerne starter vi på vores 4200 kilometer lange eventyr. Denver forsvinder bag os mens vi sætter kursen mod syd og en unik rejse fuld af historie, oplevelser og hygge! Vi kommer til at starte stille og roligt, så alle bliver fortrolige med køreforholdene og køretøjet.

Vores første stop bliver i Morrison, hvor vi tager en pause og et ekstra sikkerhedscheck af cykler, udstyr og førerne før vi rigtig begynder turen.

Vi starter vores eventyr på spændende veje og back roads på Highway 74 mod Evergreen, og fortsætter mod Confier og Bailey. Derefter kører vi direkte til Fairplay, hvor den kendte tegneserie South Park opstod.  Her spiser vi frokost før vi besøger «Spøgelsesbyen» Southwest Park City, som i dag drives som et museum. Her kan du se hvordan det så ud i det gamle vesten.

Efter at vi alle er blevet lidt cowboy præget fortsætter vi sydvest til Gunnison, hvor vi skal overnatte. Vi slapper af ved poolen og deler erfaringer fra eventyrets første etape.

3

Dag 3: Gunnison - Durango

(Køredag 2: 372 km)

Det bliver en enestående dag, hvor vi for alvor starter på vores bjergveje eventyr. Vi starter med at køre ud mod Curecanti National Park, hvor vi drejer af på Silvertread Highway. Derefter bliver det en utrolig smuk tur på spændende motorcykelveje mod Lake City og South Fork. Vi stopper undervejs for at nyde udsigten og omgivelserne. Dagens frokost indtages på en ægte amerikansk lodge. Derefter sætter vi kursen sydover mod majestætiske Wolf Creek Pass, med udsigt over hele dalen samt Treasure Mountain og Alberta Peak.

Vi fortsætter til Pagosa Springs og Piedra, inden vi ankommer til Durango, som markerer starten på vores tur mod Million Dollar Highway/San Juan Skyway. Durango er en gammel mineby, hvor skattejægere kom i hobetal for at udvinde guld og sølv til en værdi af hundredevis af millioner dollar fra de mineralrige bjerge i området. Dette har medført at Durango altid har været en velstående by, som ikke er præget af nedgangstider. Indbyggerne i Durango er ikke mærket af nutidens stress og jag, men er gæstfrie og venlige, så vi kommer til at få en hyggelig aften i denne specielle by.

4

Dag 4: Durango - Moab

(Køredag 3: 352 km)

Dette bliver en af turens højdepunkter – dagen er fyldt med køreoplevelser! Velkommen til Million Dollar Highway, også kaldt San Juan Skyway, ranket som nr. 4 blandt USAs bedste motorcykelveje. Dette bliver en køreoplevelse ud over det sædvanlige og et minde for livet. Hold kameraene klar!

Vi kører gennem spektakulære bjerglandskaber, på fantastiske backroads (med både stigninger og nedkørsler), hårnålesving som snor sig langs bjergsiderne, omringet af hot springs, vandfald og gamle Pioneer byer. Vejen har fået sit berømte navn «San Juan Skyway» fordi bjergpassene vi kører igennem ligger i 3.353 m (11.000 ft) over havet, med fantastisk udsigt. Det er næsten som om vi kan nå himmelen. Vi kommer til at tage flere stop undervejs for nyde denne unikke oplevelse. Og når vi kommer til vejens ende kan det være, at du vil ønske at køre tilbage ad samme vej. Vel fremme på San Juan Skyways endestop; Ouray, spiser vi frokost og prøver at fordøje alle indtryk.

Når vi er fyldt op med mad og drikke fortsætter vi vores eventyrdag. Som om ikke San Juan Skyway var nok fortsætter vi resten af dagen på fantastiske backroads gennem bjergene mod Moab, Utah, som ligger ved indgangen til spektakulære Arches National Park. I disse smukke omgivelser skal vi tilbringe aftenen og natten.

5

Dag 5: Moab

(Oplevelsesdag)

Dette er en dag hvor vi skal udforske Det Vilde Vesten og der findes  flere alternativer; Jeepsafari på «Hell’s Revenge», Hestesafari/ridning (Cowboy tur) eller kørsel på Colorado River Scenic Byway til området hvor den berømte western film «Rio Grande» blev filmet med John Wayne («Back to the future» blev også filmet her) spise frokost og prøvesmage lokale vine og udforske John Wayne filmmuseet.

Denne dag vil vi også udforske fantastiske Arches National Park. Her vil du se unikke stenformationer som kan tage pusten fra dig og som du sent vil glemme. Arches National Park indeholder verdens største koncentration af naturlige stenbuer, det 73.000 acres store område har over 2.000 af disse mirakler fra naturen. Arches Park er fyldt med rød, tør ørken, krydret med de mærkeligste eroderede sandstens formationer som findes; tinder, spir, balancerende sten, og buer. Vi bruger god tid her så alle får taget et af årets vigtigste feriebilleder.

Om aftenen spiser vi en fælles cowboymiddag og lader op til vores flotte køretur næste dag.

6

Dag 6: Moab - Park City

(Køredag 4: 370 km)

Vi forlader smukke Arches National Park og Moab for at fortsætte vores tur nordover mod Salt Lake City. Vi kører igennem Price og Unita-Wasatch-Cache National Forest, før vi kommer til Provo, hvor vi tager en pause. Derefter fortsætter vi til Deer Creek State Recreational Area og dagens endestation Herber City.

7

Dag 7: Park City - Jackson

(Køredag 5: 470 km)

I dag kører vi mod magiske Yellowstone National Park og “Wild West Run”. Vi kører nordover langs smukke Bear Lake, før vi fortsætter til Montpelier, hvor vi besøger det historiske sted for Butch Cassidys bankrøveri. Derefter kører vi til Jackson, som ligger i dalen Jackson Hole, et feriested for rige californiere. Vi tilbringer aftenen på den berømte Million Dollar Cowboy Bar.

8

Dag 8: Jackson - Cody

(Køredag 6: 383 km)

Velkommen til nok en af turens spektakulære højdepunkter. Dagen er fyldt med unikke og sjældne oplevelser. Vi kører på en af USAs mest populære motorcykelveje; Wild West Run (Jackson – Yellowstone Lake) ind i fantastiske Yellowstone. Vi kører langs Jackson Lake, og forbi Yellowstone Lake, før vi fortsætter til Old Faithful Gejser, som stadig er en af de mest aktive gejsere med sine forudsigelige udbrud ca. hvert 91 minut. Her tager vi god tid til at udforske området og spiser frokost i denne spektakulære natur. Sandsynligvis ser vi et af Old Faithfuls udbrud mens vi er i området.

Efter Old Faithful Gejser sætter vi kursen videre ind i Yellowstone og kører den berømte Grand Loop Road. Vi stopper ved Artist Point for at nyde den spektakulære udsigt, inden vi fortsætter til Yellowstone Lake, kører gennem Fishing Point og langs søen. Sidste etape går til Cody, byen som er opkaldt efter William Frederick Cody eller «Buffalo Bill» som han er bedre kendt som. Buffalo Bill var central i etableringen af Cody og der finders der flere museum og seværdigheder om ham og det vilde vestens historie (vi skal besøge nogle af dem, bl.a. Buffalo Bill Center of the West). I Cody skal vi også bo i to nætter.

9

Dag 9: Chief Joseph Scenic Byway & Beartooth Hwy

(Køredag 7: 368 km)

Tiden er kommet til turens højdepunkt; kørsel på fantastiske Beartooth Highway! (ranket som USAs bedste/nr. 1, motorcykelvej). På vejen op til Beartooth Pass kører vi spektakulære Chief Joseph Scenic Byway, som er en god opvarming til eventyret som venter. Beartooth Highway har ikke opnået sin ikonstatus blandt bikere over hele verden uden grund; vær forberedt på unikke snoede bjergveje op og ned, med hårnålesving og en fantastisk udsigt.

Dette vil også være turens mest krævende køreetape, så vi kommer til at køre i et behagelig tempo, hvor alle får god tid til at nyde køreturen og udsigten. Hyg dig og hav fotoapparatet klart, du kører nu på en af verdens bedste motorcykelveje. Dette er en oplevelse du ikke kommer til at glemme!

Vi spiser frokost i den lille hyggelige bjergby Red Lodge, før vi sætter kursen den modsatte vej og kører samme vej tilbage som vi kom. Denne dag kommer du altså til  at køre både Beartooth Highway og Chief Joseph Scenic Byway begge veje. Efter ankomst til Cody besøger vi «Buffalo Bill’s center of the west» og udforsker denne hyggelige by. Aftensmad spises selvfølgelig på Buffalo Bill’s Irma Hotel.

10

Dag 10: Cody - Gilette

(Køredag 8: 409 km)

Vi fortsætter med at køre på spændende  backroads og fantastiske motorcykelveje. Kursen sættes østover mod Lovell og Bighorn Lake. Derefter kører vi ind i Bighorn National Forest og Bighorn Canyon for at køre spektakulære Baldy Pass Medicine Wheel (Scenic) Passage. Vi holder en pause ved Baldy Pass før vi fortsætter og kører Cutler Hill Medicine Wheel (Scenic) Passage (Vi er sikre på at I vil komme til at smile hele vejen). Næste stop er den lille cowboy-by Sheridan, hvor vi spiser frokost og besøger byens lille bjergbryggeri.

Når energilagrene er fyldt op fortsætter vi sydover mod Gillette, hvor vi skal overnatte.

11

Dag 11: Gillette - Deadwood

(Køredag 9: 242 km)

I dag starter vi vores spændende oplevelser i Black Hills, oprindelses stedet for Sturgis Bike Rally (“The mother of all motorcycle rallies”). Vi starter med at køre til det berømte Devil’s Tower, et vældig populært rejsemål og location for sci-fi-filmen “Nærkontakt af tredie grad”. Vi nyder omgivelserne og disse flotte klippeformationer. Vores næste stop er Sundance, Sundance Kids hjemby. Derefter kører vi gennem Spearfish Canyon i smukke omgivelser som kun naturen kan skabe.

Vi kører gennem Deadwood, hvor vi besøger “No 10 Saloon” hvor Wild Bill Hickok blev skudt da han spillede poker (kortene han havde da han blev skudt kaldes nu Deadman’s Hand). Deadwood ligger i et indiansk reservat og har alle gambling-rettigheder. Det var også her Calamity Jane (den berømte kvindelige skarpskytte) mødte Wild Bill første gang (senere blev de et par).

12

Dag 12: Deadwood - Black Hills Run - Sturgis

(Køredag 10: 275 km)

Denne dag skal vi bruge på at køre berømte og populære Black Hills Run. Første stop på dagen er Pactola Reservoir, før vi fortsætter til Black Hills Harley-Davidson i Hill City. Vi forsætter til Crazy Horse Memorial, som er verdens største monument hugget i et bjerg.

Næste post på programmet er Custer State Park og Wildlife Loop, dette område som troldbandt General George A. Custer på grund af sin smukke natur og omgivelserne. Gør dig klar til en oplevelse helt udover det sædvanlige. Vi kommer til at køre blandt levende bisonokser og andre dyr i dette unikke natur-reservatet. Her spiser vi også frokost.

Vi fortsætter med at køre spændende Iron Mountain Road til Mt Rushmore (bjerget med de fire præsidenthoveder).

Derefter kører vi den korte etape til Sturgis, hjemsted for USAs ældste Motorcycle Rally. Til daglig er Sturgis er en lille ”spøgelsesby” med kun 6.400 indbyggere. I starten af august hvert år forvandles byen til centrum for 500.000 biker entusiaster fra mere end 40 forskellige lande.

Vi parkerer cyklerne og besøger berømte Knuckle Saloon. It’s party time!

13

Dag 13: Sturgis - Scottsbluff

(Køredag 11: 510 km)

Vi forlader Sturgis og sætter igen kursen sydover. Første stop er Badlands National Park. Badlands robuste skønhed trækker besøgende fra hele verden. Disse storslåede geologiske forekomster indeholder nogen af verdens største samlinger af fossiler. Gamle pattedyr som næsehorn, heste og sabeltigre vandrede her en gang. Parkens 244.000 acres består af en vidde med blandet græs og prærie hvor bison, bighorn, præriehunde og blackfoot-ildere lever i dag.

14

Dag 14: Scottsbluff - Denver

(Køredag 12: 384 km)

Vores eventyr langs USAs bedste backroads lakker mod enden og dette er vores sidste køreetape. Vi fortsætter sydover og kører til Sidney og Sterling. Derefter til Fort Morgan, hvor vi spiser frokost. Næste etape er den direkte vej til Barr Lake State Park, hvor vi holder en pause inden vi kører ind til Denver for at aflevere cyklerne, afklæde os støvlerne og udskifte kørebeklædningen til lettere tøj.

Vi tilbringer eftermiddagen i nærheden af hotellet.  Her spiser vi også en sidste aftensmad sammen og gør os klar til hjemrejsen.

15

Dag 15: Hjemrejse fra Denver

Vi tager afsked med USAs bedste Mountain & Back Roads, Denver og rejser hjem. Afrejse i fælles bus til lufthavnen. Tak for en flot tur, et hyggeligt selskab og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides. God tur hjem! Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Oceanien, Asien eller Europa.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $5 495
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $6 345
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 595
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 445

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Buffalo Bill - The Mountain tour
Dato fra:
18.07.2022
Dato til:
01.08.2022
Reservationsfrist:
19.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Buffalo Bill - The Mountain tour
Dato fra:
17.08.2022
Dato til:
31.08.2022
Reservationsfrist:
19.05.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Buffalo Bill - The Mountain tour
Dato fra:
17.07.2023
Dato til:
31.07.2023
Reservationsfrist:
18.04.2023

Turkategori:
Buffalo Bill - The Mountain tour
Dato fra:
16.08.2023
Dato til:
30.08.2023
Reservationsfrist:
18.05.2023

Turkategori:
Buffalo Bill - The Mountain tour
Dato fra:
15.07.2024
Dato til:
29.07.2024
Reservationsfrist:
16.04.2024

Turkategori:
Buffalo Bill - The Mountain tour
Dato fra:
14.08.2024
Dato til:
28.08.2024
Reservationsfrist:
16.05.2024

Tour Reviews

Der er ingen anmeldelser endnu.

Efterlad en anmeldelse

Rating