2/3
Sværhedsgrad
2950 km
Distance
Canada
Sted
13 dage
Varighed

The Canadian Rockies & Glacier National Park

Velkommen til en fantastisk 13-dages tur i Central Alberta og British Columbia i Vest-Canada. Her har vi sammensat en motorcykeltur hvor du virkelig vil opleve spektakulær natur på tæt hold. Alt fra ensomme præriesletter til tårnhøje bjerge.

Du vil køre gennem de mægtige Canadiske Rockies, smukke dale og endeløse nordlige skove, mens du nyder herlige backroads som er som skabt for motorcykelkørsel.

ANKOMST/RETUR Seattle/SEA
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Seattle, Washington

Velkommen til en af USAs mest farverige og smukke byer; Seattle, som ligger mellem Puget Sound (et indløb fra Stillehavet) og Washington-søen. Byen har også en vældig genkendelig horisont som inkluderer Space Needle og den gigantiske vulkan “Mount Rainier”. Når alle turdeltagerne er ankommet, mødes vi til et velkomstmøde og forfriskning, med introduktioner.

2

Dag 2: Seattle

(Oplevelsesdag)

Det er meget at opleve i Seattle! Nyd en gåtur langs vandkanten i Seattle, tag en færge eller en Duck-bådtur på Elliot Bay, udforsk tunnelerne i Seattles undergrund, besøg Space Needle eller Jimi Hendrix Experience (museum), eller prøv at “kaste” laks i det verdensberømte Pike’s Place Market. Seattle er den største by i delstaten Washington. Jimi Hendrix, Kurt Cobain / Nirvana Pearl Jam og Dr. Frasier Crane voksede op her.

Byen er også kendt som Amerikas kaffehovedstad, både “Starbucks ‘Seattles Best Coffee” og “Tully’s Coffee” blev grundlagt her. Vi spiser aftensmad på en god fiskerestaurant ved Seattles Waterfront. Mange skandinaviske indvandrere er bosat i Seattle. I distriktet Ballard, lidt nord for centrum, ligger også “Nordic Heritage Museum” som hævder at være det eneste amerikanske museum viet til skandinavisk immigrant historie. Seattle er Bergens venskabsby, naturligt nok, da Seattle også kaldes “Rain City”.

3

Dag 3: Seattle - Victoria, British Colombia, Canada

(Køredag 1: 172 km)

Når alle er klar på sin cykel, starter vi på vores 3000 km lange rejse i de smukke canadiske Rockies & National Parks. Seattle forsvinder bag os når vi kører nordover på en unik rejse fuld af eventyr og hygge.

Turen begynder med en færgetur. Beboere og turister hober sig sammen om bord i Edmond’s Ferry, som tager os over Puget Sound. Vi kører til Olympic National Park, inden vi fortsætter turen til Port Angeles, hvor vi tager færgen til Victoria, hovedstaden i British Columbia, Canada. Victoria er den sydligste største by i vest Canada, og er opkaldt efter dronning Victoria fra Storbritannien. Victoria er en af de ældste byer i det nordvestlige Stillehav, med britiske immigranter, som opstod i 1843. Byen har beholdt et stort antal af sine historiske bygninger, særligt de to mest kendte vartegn, Parlamentsbygningen og Empress hotellet.

Byens Chinatown er den næst ældste i Nord-Amerika efter San Francisco. Victoria, kendt som “The Garden City”, er en attraktiv by og populær rejsedestination med en blomstrende teknologisektor som er blevet den største indtægtsgivende privatindustri. Vi anbefaler at besøge “The Gardens”, en af byens mest populære turistattraktioner.

4

Dag 4: Victoria - Vancouver, British Colombia, Canada

(Køredag 2: 115 km)

Vi tager en anden færge til spændende Vancouver, også kendt som juvelen i det vestlige Canada. Byen har en majæstetisk udsigt over det blå kystområde og det glitrende stillehav. Vancouvers karakter er vestkyst-stil med en liberal orientalsk essens.

Byen er finans-, industri-, skibsfarts- og kulturcenter på Canadas vestkyst. Byen har meget som minder om andre dele af Canada og store dele af Europa samt Orienten og USA. Resultatet er en blanding af glad, bekymringsløs og afslappet atmosfære. Vancouver er konsekvent blevet kåret til en af de fem største byer i verden med hensyn til levealder og livskvalitet. Vancouver var vært for vinter-OL 2010 og Paralympics som blev arrangeret i Vancouver og Whistler.

Store filmproduktions studioer i Vancouver og omegn har gjort Greater Vancouver og nærliggende områder til et af de største filmproduktions centre i Nord-Amerika, og har fået øgenavnet “Hollywood North”. Et besøg i Stanley Park vil opfylde dit behov for shopping og restaurant/bar-besøg.

5

Dag 5: Vancouver - Kamloops, British Colombia, Canada

(Køredag 3: 420 km)

Køreturen fortsætter nordover med en spektakulær tur langs Hwy 99 mod Kamloops. Vi kører over majestætiske bjerge som stiger i det fjerne mens vi kører mod til Kamloops, B.C. hvor vi vil glæde os til canadisk gæstfrihed.

6

Dag 6: Kamloops - Jasper, Alberta, Canada

(Køredag 4: 441 km)

Vi sætter kurs mod Alberta og hjertet af Canadian Rockies. På vores “northbound” eventyr kører vi på den smukke Yellowhead Highway langs Thompson River. Her er der et rigt dyreliv og hvis vi er heldige får vi set nogle majestætiske skabninger så som ørne, hjorte og elge langs denne strækning. Vi vil også besøge Mt. Robson Provincial Park som har en fantastisk udsigt over 5000 ‘Emperor Face. Derefter fortsætter vi til hjertet af Jasper national skov og den store bjerglandsby Jasper, Alberta. Jasper markerer starten på Canadas fantastiske Route 93, eller Icefield Highway, som går fra Jasper til den hyggelige landsby Lake Louise, Alberta.

7

Dag 7: Jasper - Banff, Alberta, Canada

(Køredag 5: 288 km)

Gør dig klar til et “once in a lifetime” eventyr, mens vi kører på en af de højest rangerede motorcykel ture i Nord-Amerika. På Canadas motorvei 93 (Island Highway), også kendt som Banff – Jasper Highway, vil vi køre langs fantastiske isbræer og krydse nogle af Canadas mest spektakulære naturområder. Vi garanterer en uforglemmelig tur. Vi tilbringer natten i Banff, kendt for sine venlige mennesker, god mad og et godt natteliv.

8

Dag 8: Banff, Alberta, Canada

(Oplevelsesdag)

Denne dag skal vi udforske alt som omgiver Banff. Vi anbefaler to oplevelses ture:  Gondolbanen til bjergtoppen (valgfrit) og motorcykel til Minnewankaandsøen. Derefter gerne en stille gåtur gennem charmerende Banff, som ligger midt i Canadian Rockies.

9

Dag 9: Banff - Waterton Lake, Alberta, Canada

(Køredag 6: 353 km)

I dag kører vi over det fantastiske Kananaskis-pas, hvor du sandsynligvis vil se Big Horn får vandre langs vejen. Vi fortsætter til Waterton Lakes nationalpark, hvor vi skal overnatte. Waterton ligger på den canadiske side af Glacier National Park, en af de mest spektakulære nationalparker i Nord-Amerika.

10

Dag 10: Waterton Lake - Kalispell, Alberta, Canada

(Kjøredag 7: 269 km)

Intet i livet er skønnere end kørsel gennem smukke Glacier National Park, kendt for sine dybe isdale og robuste toppe. For en motorcykel entusiast er det en uforglemmelig tur gennem udmærket køre terræn på en af nationalparkens ældste, historiske veje – “The Going to the Sun Road”.

11

Dag 11: Kalispell - Spokane, Wa, USA

(Køredag 8: 425 km)

Vi forlader Glacier National Park, og kører sydøst over for at udforske mere af delstaten Washington. Vi vil holde os til tosporede veje, som går forbi indlandssøer og gennem kvægområdet som definerer dette område.

12

Dag 12: Spokane, Seattle, Wa, USA

(Køredag: 475 km)

Vores canadiske eventyr nærmer sig afslutningen når vi tager hul på vores sidste køredag. Vi nyder en flot tur på Hwy 2, inden vi lader os imponere af smukke Okanogan-Wenatchee nationalpark. Derefter kører vi direkte til Seattle, hvor vi afleverer cyklerne, tager vores støvlene af og udskifter  køreudstyret med let sommertøj.

13

Dag 13: Hjemrejse fra Seattle

Vi tager afsked med Canadian Rockies, Seattle og rejser hjem igen. Tak for en flot tur, hyggeligt selskab og tak for at du valgte at rejse med Joyrides Tours. God tur hjem! Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $4 995
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $5 795
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 495
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 295

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Canadian Rockies
Dato fra:
03.07.2022
Dato til:
15.07.2022
Reservationsfrist:
03.06.2022

Turkategori:
Canadian Rockies
Dato fra:
26.07.2023
Dato til:
07.08.2023
Reservationsfrist:
26.06.2023

Turkategori:
Canadian Rockies
Dato fra:
24.07.2024
Dato til:
05.08.2024
Reservationsfrist:
24.06.2024