2/3
Sværhedsgrad
6060 km
Distance
USA
Sted
19 dage
Varighed

Kyst til kyst – Cross Continent Tour, Eastbound & Westbound.

Denne tur er en eventyrlig tur og strækker sig som navnet antyder fra kyst til kyst over hele det nordamerikanske kontinent. Vi kører ca. 6000 kilometer, krydser 9 amerikanske delstater og 3 tidszoner. Du får indsigt i USA og landets storhed, turen er fyldt med godbider og håndplukkede oplevelser. Du kommer til at opleve både storby, hav, ørken, bjerge, prærie, fantastiske motorcykelveje og backroads.

På programmet står spektakulære Los Angeles, Santa Monica og Venice Beach, hyggelige San Diego, Tombstone, Pecos Rodeo, El Paso, San Antonio,  New Orleans, den Mexicanske Golf, USS Alabama, Cape San Blas, Tallahasse, Daytona “Biker” Beach og Orlando.

ANKOMST/RETUR Los Angeles/LAX – Orlando/MCO (Eastbound)

Orlando/MCO – Los Angeles/LAX (Westbound)

AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Los Angeles, California

Når alle er ankommet til hotellet i Los Angeles og er kommet til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruger vi på at lære hinanden at kende, og vi mødes til en  fælles middag på ægte amerikansk vis. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan derefter f.eks. tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.

2

Dag 2: Los Angeles - San Diego

(Køredag 1: 212 km)

Vi starter dagen med et informationsmøde, med information om Kyst til Kyst turen og dit ophold i LA. Vi giver Jer også praktisk information og forberedelser vedrørende MC og billeje. Herefter kører vi hen for at hente vores køretøj. Motorcyklen du har bestilt til turen er gjort klar og al nødvendig forsikring er inkluderet. Når alle er klar på køretøjerne, starter vi vores rejse over kontinentet. LA forsvinder bag os når vi sætter kursen sydover til et unikt eventyr fyldt med historie, spænding og hygge.

Den første køredag vil indeholde noget bykørsel, lidt  motorvejskørsel og en fantastisk køretur langs den legendariske Pacific Coast Highway 1 mod San Diego. Vi starter stille og rolig og omstiller os til  “Californiske” køreforhold og temperatur. Etter ca. 30 min. tager vi vores første stop i Long Beach, hvor vi targer en ekstra sikkerhedskontrol af køretøj, udstyr og fører før vores tur starter for alvor.

Vi spiser en deilig frokost på Ruby’s Diner i Laguna Beach. Her får du Milkshakes lavet på gammeldags manér..Kan anbefales! Derefter kører vi direkte til San Diego og ind i den historiske Old Town. Her checker vi ind på hotellet og tilbringer resten af dagen med alt denne hyggelige by har at tilbyde os: USS Midway, Maritime Museum, Little Italy, Old Town.

3

Dag 3: San Diego - Yuma

(Køredag 2: 362 km)

Gør dg klar til en spektakulær køredag! Vi starter dagen med at køre på den berømte Old Highway 80 og Historic Highway 94. Herlige snoede veje og flot natur! Vi fortsætter med at køre meget tæt ved den mexikanske grænse, og vil se hvor mange ressourcer USA bruger på at beskytte grænsen. Vi vil til og med køre gennem et “Checkpoint”. Derefter kører vi til Desert View Tower som har en fantastisk udsigt over dalen. Vi spiser vores frokost i Calexico, nær den mexikanske grænse.

Den anden halvdel af denne dag er ikke mindre spektakulær. Vi kører gennem Imperial Sand Dunes, hvor du vil opleve hvordan det er at køre i en ægte sandørken. Dette er virkelig en unik oplevelse. Derefter kører vi til Yuma, hvor vi vil tilbringe aftenen i det hyggelige historiske distrikt.

.

4

Dag 4: Yuma - Tucson

(Køredag 3: 489 km)

Vi sætter igen kursen mod grænsen til Mexico, gennem Sonoran Desert, et reservat med uberørt ørkenklima og dyrevildt. Her vil du se ”Organ pipe” kaktus, øgler og andre specielle dyrearter. Vores første stop er Ajo, hvor vi også stopper på Organ Pipe Cactus National Monument.

Vi fortsætter køreturen på hyggelige veje gennem ørkenlandskab, til vi kommer til Tucson. Vi bevæger os ind i det vilde vesten når vi nærmer os myteomspundne Tucson. Her kommer vi til at tilbringe eftermiddagen i Old Tucson Museum, som er en gammel westernby og filmstudie.

5

Dag 5: Tucson - Tombstone

(Køredag 4: 270  km)

Vi starter dagen med at køre en af Arizonas mest spektakulære motorcykelveje; Mt Lemmon Scenic Byway. På toppen af Mt. Lemmon stopper vi for at nyde udsigten over det smukke og vilde landskap. Derefter nydes køreturen samme vej tilbage.

Vi fortsætter direkte til sagnsomspundne Tombstone, også kaldet ”The Town Too Tough to Die”, hvor vi overnatter. Tombstone er en af de ældste minebyer i USA (sølv), og hjemsted for den mest berømte revolver-duel i ”Vilde Vesten” – ”gun fight’en” på O.K. Coral med (Wyatt) Earp-brødrene og Doc Holiday mod Clanton og McLaury-brødrene. Vi følger i Wyatt Earps fodspor, tager rollen som cowboys, og snupper en drink på Big Nose Kates Saloon.

6

Dag 6: Tombstone - El Paso

(Køredag 5: 460 km)

Vi fortsætter vores rejse i det gamle vilde vesten og besøger den berømte gamle western by Bisbee. Derefter kører vi til Geronimo Surrender monument, som ligger i nærheden af hvor Geronimo overgav sig, og som dermed markerede afslutningen på indisk krigsførsel i USA. Herefter kører vi til Columbus og ser hvor Pancho Villa berygtede raid fandt sted.

Vi kører langs den mexikanske grænse til El Paso, hvor vi kører den naturskønne “Scenic Drive” og stopper ved udsigtspunktet på toppen. Herfra kan du se to stater (Texas og Mexico). Vi vil også besøge Barnetts Harley-Davidson, som har verdens største udvalg af Harley-Davidson motorcykler.

7

Dag 7: El Paso - Alpine

(Køredag 6: 470 km)

Vi starter med at køre til Salt Flats, hvor vi også besøger Salt Flat Café. Vi fortsætter gennem Davis Mountains State Park, indtil vi har en fantastisk tur fra Mt. Livermore til Fort Davis, på vejen til Alpine.

8

Dag 8: Big Bend National Park

(Køredag 7: 442 km)

Denne dag er dedikeret til at udforske og nyde smukke Big Bend National Park. Vi kører gennem hele parken og stopper ved flere udsigtspunkter, så hold kameraene klar! Dette vil forøvrig blive en meget varm dag, så her må man tilpasse påklædningen.

9

Dag 9: Alpine - Del Rio

(Køredag 8: 334 km)

Vi oplever endnu en dag i “Vilde Vesten”, mens vi kører gennem Texas. Vi starter dagen med at besøge den legendariske dommer Roy Beans Saloon  (også kendt som “loven vest for Pecos”).

Derefter fortsatter vi vores præriekørsel til vi igen kommer ind på Old Hwy 90, som tager os til Seminole Canyon State Park. Seminole Canyon har været beboet af mennesker i over 9.000 år og består af majestætiske og smukke forhistoriske indianske stenformationer. En unik oplevelse! Sørg for at have kameraene klar.

Vi bruger nogen tid og spiser en lang frokost i dette facinerende område. Vores sidste etape for dagen går direkte til Del Rio, hvor vi vil nyde den lokale vin hos Val Verde Winery.

10

Dag 10: Del Rio - San Antonio

(Køredag 9: 321 km)

Velkommen til en af de bedste køredage i dit MC-liv! Vi garanterer en unik oplevelse, for denne dagen skal vi nemlig køre “The Three Sisters” alias “The twisted sisters” (RR 335, 336 og 337). Nogen siger at det er den bedste motorcykelvej i USA, vi siger at det er en af de bedste. En rigtig godbid for et MC-hjerte. Hav kameraet klar!

Vi kører ud af Camp Wood og begynder kørslen på “The Three Sisters” hvor vi vil gøre flere stop undervejs.

Vær opmærksom på andre motorcyklister som også er kommet  for at køre på disse fantastiske amerikanske MC-veje. Når vi har kørt “The Three Sisters”  (og har køpt patch og t-shirt) sætter vi kursen mod Leakey, hvor vi spiser frokost på en populær “biker”-bar. Vi fortsætter til Lone Star Museum i Vanderpool som har en sjælden samling af klassiske veteranmotorcykler udstillet.

Derefter kører vi til San Antonio og besøger også byens kendte gågade ”The River Walk”, hvor vi spiser aftensmad, nyder atmosfæren, og har en hyggelig aften sammen.

11

Dag 11: San Antonio - Galveston

(Køredag 10: 436 km)

I dag forlader vi området og sætter kursen mod den smukke amerikanske kyst. Vi ankommer til Surfside Beach og cruiser langs kysten, indtil vi til sidst kommer til den livlige kyst- og ferieby; Galveston.

12

Dag 12: Galveston - New Iberia

(Køredag 11: 390 km)

Vi fortsætter vores køretur langs den smukke kyst og de smukke strande. Vi kører ombord på en lokal færge, inden vi fortsætter gennem Gilchrist og Pecan Island. Derefter drejer vi ind i landet igen mod New Iberia.

13

Dag 13: New Iberia - New Orléans

(Køredag 12: 192 km)

I dag er det “sump-dag” og vi skal opleve alligatorer på nært hold. Vi kører sydover til Louisiana-sumpene for at tage en bådtur med Cajun-manden, som vil fodre vilde alligatorer lige foran dig. Vær klar til en spændende oplevelse!​

Derefter kører vi samlet ind til New Orléans, og checker ind på vores hotel som ligger i French Quarter.

Når alle har fundet sig til rette på sine værelser, mødes vi til en fælles frokost i Bourbon Street, på ægte New Orléans Jazz-vis. Vi er nu i en af de mest spændende og hyggelige  byer i USA. Glæd dig!

14

Dag 14: New Orléans

(Oplevelsesdag)

Dagen er sat af til at opleve fantastiske New Orléans! Vi mødes efter morgenmaden og får en guidet tur rundt byen. Efter frokost tager vi en tur med hjuldamperen Natchez på Missisippi, før vi tager en bus tilbage til hotellet. Om aftenen samles vi igen i Bourbon Street til fælles aftensmad, efterfulgt af underholdning på flere blues og jazzklubber.

Der er enormt megen liv og en unik atmosfære, i Bourbon Street. Vi anbefaler bl.a. at tage en tur indenom  ”The House of The Rising Sun”. New Orléans er en af verdens mest fascinerende byer. Den har en unik blanding af historie fra Europa, Caribien, Afrika og andre kontinenter/land. Den er en herlig mosaik af kultur, mad og musik. Her finder du store fade  med “gumbo”, lange nætter i jazz- og bluesklubber, historiske bydele og spændende festivaler hele året.

15

Dag 15: New Orléans - Destin

(Køredag 13: 433 km)

Vi fortsætter turen langs den smukke Golf kyst og den mexicanske golf, gennem de amerikanske stater; Louisiana, Alabama, Mississippi og Florida. Vi kører gennem havne, broer og sumpe (Moss Point, Biloxi, Gulfport, Bay St. Louis). Vi stopper for at se på slagskibet USS Alabama. Derefter rejser vi til Destin, hvor vi vil nyde en hyggelig aften på kajen.

16

Dag 16: Destin - Homosassa

(Køredag 14: 550 km)

Endnu en fantastisk køredag langs kysten og strandene i Florida. Vi starter med at køre langs strandene i Mexico og Panama. Derefter kører vi gennem Apalachicola National Forest, til dagens endestation – Homosassa. Her vil vi tilbringe en hyggelig aften på en lokal bar.

17

Dag 17: Homosassa - Daytona Beach

(Køredag 15: 203 km)

Vi starter vores spændende rejse gennem Florida, “The Sunshine State”. Vi siger farvel til Homosassa, sætter kursen østover og kører til det verdensberømte Don Garlits Museum of Drag Racing. Her får du et kendskab til den spændende start og udvikling af  dragracing-sporten.

Derefter kører vi direkte til Daytona Beach & Biketoberfest for at “cruise” ned ad den legendariske Main Street og tage et foto under det berømte Daytona “BikerBeach” skilt.

18

Dag 18: Daytona Beach - Orlando

(Køredag 16: 199 km)

Vi kører den berømte “Ormond Scenic Loop & Trail”, en 50 km “double loop” vej som krydser nogle af de smukkeste og mest varierede landskabe i Nordøst-Florida. “The Loop” er ikke som andre veje; nyd friheden, solskin, den åbne vej og spændende sving. En drøm for alle motorcykelentusiaster. Denne tur er “et must” for dem som kan lide de store vidder og Floridas naturlige skønhed. Vi afslutter vores flotte rejse ved at besøge Destination Daytona (en af verdens største Harley-Davidson-forhandlere, Bruce Rossmeyer, med et showroom på 109.000 sq. ft.).

Her spiser vi frokost og nyder den herlige atmosfære. Derefter starter vi på vores sidste del af rejsen før vi returnerer vores motorcykler/biler og fejrer at alle er trygt fremme efter en hyggelig og begivenhedsrig tur sammen. Vi tager til International Drive, for at afslutte dagen på hyggelige B.B. Kings Blues Club.

19

Dag 19: Hjemrejse fra Orlano

Vi siger farvel til kyst til kyst “Easy Rider” Tour, Orlando og rejser hjem. Fælles afrejse med bus til lufthavnen. Tak for en flot tur og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides Tours. Vi ønsker dig en tryg tur hjem og håber at se dig igen på en af vores andre turer i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa. Bemærk: På grund af tidsforskellen mellem USA og Norden/Europa lander/ankommer vi datoen efter vi rejste fra Florida.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $5 995
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $6 995
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 595
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 595

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Coast to Coast - Eastbound
Dato fra:
21.09.2022
Dato til:
09.10.2022
Reservationsfrist:
02.08.2022

Turkategori:
Coast to Coast with Octoberfest
Dato fra:
27.09.2022
Dato til:
15.10.2022
Reservationsfrist:
08.08.2022

Turkategori:
Coast to Coast - Eastbound
Dato fra:
20.09.2023
Dato til:
08.10.2023
Reservationsfrist:
01.08.2023

Turkategori:
Coast to Coast with Octoberfest
Dato fra:
26.09.2023
Dato til:
14.10.2023
Reservationsfrist:
07.08.2023

Turkategori:
Coast to Coast - Eastbound
Dato fra:
18.09.2024
Dato til:
06.10.2024
Reservationsfrist:
30.07.2024

Turkategori:
Coast to Coast with Octoberfest
Dato fra:
24.09.2024
Dato til:
12.10.2024
Reservationsfrist:
05.08.2024


Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Coast to Coast - Westbound
Dato fra:
11.04.2023
Dato til:
29.04.2023
Reservationsfrist:
11.01.2023

Turkategori:
Coast to Coast - Westbound
Dato fra:
09.04.2024
Dato til:
27.04.2024
Reservationsfrist:
10.01.2024