3/3
Sværhedsgrad
3800 km
Distance
Colombia
Sted
17 dage
Varighed

Best of Colombia – roundtrip

ANKOMST/RETUR Cali/CLO
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Cali, Colombia

Vi ankommer til Cali. Vores personale henter dig i lufthavnen og tager dig med til hotellet. Afhængig af hvilken tid på dagen du ankommer, mødes vi for at ordne papirarbejdet og klargøre motorcyklerne. Når den sidste gæst er ankommet holder vi et orienteringsmøde.
2

Dag 2: Cali - Montenegro

(Køredag 1: 338 km)

Vi forlader Cali klokken 08.00 og kører gennem sukkerrørs plantager i Cauca-dalen. Kaffeområdet har alle nuancer af grønt og kaffe- og banan plantager, som strækker sig så langt øjet kan se. Vi kører på små veje inden vi kommer til hotellet. En dukkert i poolen før middag når vi også!

3

Dag 3: Montgenegro - Honda

(Køredag 2: 363 km)

Etter frokost sætter vi os på cyklerne og er umiddelbart tilbage på bittesmå veje. Vi kører nordøst mod den første bjerg overkørsel i Andesbjergene. Hvis vejguderne er med os vil vi på toppen få et glimt af sne dækkede toppe i Los Nevados. Etter at have nået 4300 meters højde begynder vi på nedkørslen til floden Magdalena. Vi overnatter i flod byen Honda.

4

Dag 4: Honda - Bogota

(Køredag 3: 373 km)

Vi tager en kort gåtur om morgenen før vi starter kørslen op til Bogotá. I Bogotá bor vi ved siden af Zona Rosa i La Zona T. Vi kommer tidligt for at prøve at undgå “rush hour” og have tid til sightseeing.

5

Dag 5: Bogotá to Zipaquirá - Villa de Leyva

(Køredag 4: 373 km)

Vi undgår Bogotá-trafikken ved at køre nord ud af byen mens alle andre kører sydover for at tage på arbejde i byen. 30 km nord for Bogotá stopper vi for at besøge Zipaquirá Salt Cathedral 300 meter under jorden. Etter frokost kører vi nordover til Villa de Leyva, en gammel koloniby med Latin-Amerikas største brostensplads. Fin servering og en hyggelig landsbyatmosfære venter os om aftenen.

6

Dag 6: Villa de Leyva

(Oplevelsesdag)

vis du ikke foretrækker at bruge dagen på at slappe af, er der mange aktiviteter du kan lave rundt om i Villa de Leyva;  ridetur  på hest, 4 × 4 buggy tur ind i ørkenen, besøge det smukke vandfald eller dinosaur fossilmuseet. Terracota-huset og shopping af smukt håndarbejde i landsbyen er nærmest obligatorisk.

7

Dag 7: Villa de Leyva - Bucaramanga

(Køredag 5: 515 km)

Endnu en dag med herlige snoede veje i bjergene. Vi kører på smalle veje og kører op forbi San Gil – et yndet feriested for colombianere. Turen tager os derefter gennem den spektakulære Chicamocha dal og derefter en stejl opkørsel før vi ankommer til Bucaramanga.

8

Dag 8: Bucaramanga - Ocaña

(Køredag 6: 515 km)

Så snart vi kommer ud af Bucaramanga bliver det igen med hundredevis af sving som tager os ned til Magdalena-floddalen igen. Efter et par timer flader terrænet ud, og vi kan sætte farten op på vej nordover til Aguachica, hvor vi efterhånden kommer op i bjergene igen og mod dagens mål, Playa del Belem, som er i nærheden af nationalparken Los Estoraques.

9

Dag 9: Ocaña - Mompos

(Køredag 7: 515 km)

Om morgenen laver vi en lille udflugt til nationalparken Los Estoraques for at se de utrolige klippeformationer og huler. Et kig nedover bjergene giver os en  flot udsigt over dalen nedenfor, og det meste af eftermiddagen følger vi floden Magdalena som bliver et delta hvor den møder floden Cauca. Vi overnatter i den historiske flod havneby Mompos.

10

Dag 10: Mompos - Cartagena

(Køredag 8: 515 km)

Vi fortsætter nordover i floddeltaet på vej mod den smukt bevarede Cartagena de Indias, den første hovedstad i den nye verden. Dette vil være en af de varmeste dagene på turen når vi kører gennem ørkenen.

11

Dag 11: Cartagena

(Oplevelsesdag)

Caribiske strande og et utroligt historisk centrum sørger for en flot dag med udforskning uden motorcykel. Valgfrie aktiviteter som kan arrangeres er et besøg til den aktive mudder-vulkan El Totumo, en bådtur til øerne eller en bustur til det gamle fort.

12

Dag 12: Cartagena - Caucasia

(Køredag 9: 515 km)

Vi starter den sidste etape af turen med at køre direkte sydover gennem bølgende bakker og landbrugsland inden vi langsomt men sikkert kommer tilbage til bjerget. Vi tilbringer natten i Caucasia, en lille by i “kvæg-land”.

13

Dag 13: Caucasia - Medellin

(Køredag 10: 515 km)

Fra Caucasia kører vi over bjergene rundt om Medellin og kører ned i den hektiske by hvor der er flere millioner indbyggere. Vi bor i Zona Rosa, El Poblado, på et 5-stjernet hotel tæt på nattelivet og gode restauranter.

14

Dag 14: Medellin

(Oplevelsesdag)

Afhængig af gruppens ønsker kan vi organisere forskellige aktiviteter i Medellin, f.eks. en bytur med den nye svævebane, en Pablo Escobar-tur, museer, Botero Square eller du kan slappe af og spise på de mange flotte restauranter.

15

Dag 15: Medellin - Salento

(Køredag 11: 515 km)

Vi kører tidligt ud af Medellin efter en god morgen buffet og kører ud af dalen som Medellin by er bygget i. Turen ned til floden Cauca er fantastisk og når vi kører tilbage til kafferegionen bliver det også varmere i vejret. Vi skal tilbringe natten i den smukke landsby Salento.

16

Dag 16: Salento - Cali

(Køredag 12: 515 km)

Efter en god morgenmad vil vi besøge en kaffeplantage og kører videre ind i Cocora Valley hvor verdens højeste voks-palmer gror. Efter frokost kører vi  tilbage gennem Cauca-dalen og ankommer til Cali sent på eftermiddagen. Her returnerer vi cyklerne før vi checker ind på hotellet for den sidste nat i verdens salsahovedstad – Cali.

17

Dag 17: Hjemrejse fra Cali

Det er hjemrejse dag. Vores personale vil køre dig til lufthavnen i god tid før flyturen hjem. Hvis du ønsker at blive længere, hjælper vi dig med at lave hotelreservationen eller organisere fly til andre nationale destinationer.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra Colombia.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $5 499
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $6 299
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $2 750
PASSAGER i enkeltværelse:
From $3 550

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status