2/3
Sværhedsgrad
6360
Distance
USA
Sted
19 dage
Varighed

NorthWest – The Cowboy Tour

Northwest “Cowboyturen” er en tur på flotte «back roads» på tværs af USA’s North West. Vi kører på nogle af USAs bedste motorcykelveje; “The Loneliest Road in America” (US 50), Beartooth Highway, Pacific Highway 1, Wild West run, Black Hills run og “Plains and Simple”. Denne nordlige rute tager os tværs gennem cowboyland – deraf navnet på turen.

Efter at have cruiset på smukke Highway 1 og mærket varmen og brisen fra stillehavet fortsætter vi gennem Rocky Mountains. Vi besøger Mount Rushmore, Crazy Horse memorial, nationalparken Yellowstone med alle sine attraktioner, Badlands m.m. Vejene her er som skabt til at køre motorcykel på. Men pas på – der kan komme bisoner på din vej!

ANKOMST/RETUR Los Angeles/LAX – Chicago/ORD (Eastbound)
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Los Angeles, California

Når alle er ankommet til hotellet i Los Angeles og har fundet sig til rette på hotelværelset, mødes vi til en velkomstsamling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen er sat af til at lære hinanden lidt at kende, og vi mødes til en fælles middag på ægte amerikansk vis. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan evt. tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.
2

Dag 2: Los Angeles - Solvang

(Køredag 1: 215 km)

Vi starter dagen med et informationsmøde, med information om North West Cowboyturen og dit ophold i LA. Vi fortæller også om praktiske informationer og forberedelser vedrørende MC og billeje.

Derefter checker vi ud af hotellet og kører hen for at hente vores køretøj. Cyklen du har bestilt til turen er gjort klar og al nødvendig forsikring er inkluderet. Når alle er klare på cyklerne, starter vi på vores 6.400 km lange eventyr.

Los Angeles forsvinder bag os mens vi kører mod nord til et unikt eventyr fyldt med historie, eventyr og hygge. Gør dig klar til nogle fantastiske køreoplevelser på den legendariske Pacific Coast Highway 1 på vej mod “Danske” Solvang.

Vi får vores første smagsprøve på en af de mest unikke motorcykelveje i verden med spektakulær udsigt over Stillehavet på den ene side og huler/bjergformationer på den modsatte side (det vil være mange muligheder for at tage flotte fotos).

Vi cruiser til den berømte Malibu & Neptune’s Net biker restaurant, hvor vi spiser frokost. Vi fortsætter til Santa Barbara & Stearns Pier, kendt af mange som America’s Riviera på grund af dens klima og geografi der minder om den franske og italienske riviera.

Vi fortsætter til Danske Solvang, hvor vi bor i et dansk Gjæstgiveri, spiser på en dansk øl restaurant og spiser morgenmad på et dansk bageri. Vi kan til og med gå bag kulissen for at hilse på den danske bager.

3

Dag 3: Solvang - Monterey

(Køredag 2: 339 km)

I dag vil du mærke den varme Californiske sol sammen med en dejlig salt havbrise mod din hud, når vi kører forbi Big Sur. Det bliver nogle kilometer med fantastisk udsigt og flotte formationer især hvor Santa Lucia bjergene møder Stillehavet og dermed skaber en af de smukkeste strækninger langs Californiens solkyst.

Vi siger det igen; det er vanskelig at tro på at naturen kan blive smukkere, men dagens etape vil slet og ret tage pusten fra dig. I dag følger vi den kritikerroste Pacific Highway 1 med Big Sur bjergene på vores højre side og Stillehavet på vores venstre side. Vi holder en pause i Carmel,byen hvor skuespiller Clint Eastwood tidligere var borgmester.

Derefter er det videre mod Monterey, som huser verdenskendte Laguna Seca Automobile (kendt motorcykel racerbane). Når vi ankommer til denne spektakulære kystby, vil vi tilbringe eftermiddagen med at vandre langs Cannery Row som er proppet med nydelige hoteller, butikker og restauranter. Sørg for at gemme lidt tid til at besøge nogle af de mange attraktioner rundt i byen, der er desuden et overflod af strandaktiviteter.

4

Dag 4: Monterey - San Francisco

(Køredag 3: 192 km)

I dag kører vi gennem Big Basin Redwood State Park, som er fyldt med snoede og smalle motorcykelveje og de berømte store Redwood træer. Vi er rimelig sikre på, at du vil have et bredt smil over hele ansigtet når du kører her. Vi stopper og får frokost på den berømte biker bar “Alice’s”, inden vi sætter kursen mod hyggelige San Francisco, hvor vi skal bo i nærheden af centrum og alle byens attraktioner.

Når du vågner i San Francisco vil du nok forstå hvorfor Frank Sinatra “left his heart” til denne by. Byen er funky, individualistisk og overraskende – garanteret den mest liberale by i USA.

San Francisco har egentlig et europæisk præg, og du har mange flere muligheder for sightseeing end det er muligt at nå under vores korte ophold her. Sørg for at du besøger Fisherman’s Wharf, kig indenfor i de små butikker og gade cafeer berømte for noget af det bedste seafood i verden. Hop gerne på en af byens berømte “Cable Cars” som er historisk kendt og selve hjertet i denne utrolige by!  Andre gode alternativer er fængselsøen Alcatraz (skal forhåndsbestilles), havne cruise, Chinatown, Lombard Street (en af USAs mest snoede gader).

5

Dag 5: San Francisco - Virginia City

(Køredag 4: 428 km)

Vi kører ud af San Francisco over den verdensberømte Golden Gate Bridge, hvor vi vil tage os god tid til at nyde udsigten over broen og smukke San Francisco.

Derefter kører vi nordover til Sacramento, for at starte vores fascinerende køretur på “The Loneliest road in Amerika” (Highway 50). På vejen dertil kører vi langs bredden af smukke Lake Tahoe som er et vældigt populært feriested, både sommer og vinter (bjergvandring, skikørsel og sommeraktiviteter). Vi kører vores sidste stræk til historiske Virginia City hvor vi skal overnatte.

6

Dag 6: Virginia - City - Ely

(Køredag 5: 499 km)

I dag vil du opdage hvordan “The loneliest road in Amerika (Hwy 50)” har fået sit navn. Vi vil tilbringe hele dagen i tør ørkenlignende territorium med tilfældigt placerede boliger og ganske få reelle små byer. Vi vil stoppe på den berømte Shoetree by Middlegate, som har en fascinerende historie. Derefter fortsætter vi vores spektakulære køretur på Hwy 50 til Eureka, hvor vi overnatter.

7

Dag 7: Ely - West Wendover

(Køredag 6: 225 km)

I dag vil vi køre den sidste del af  “Den ensomste vej i Amerika (Hwy 50)” mens vi starter på vores rejse nordover mod spektakulære Yellowstone National Park. På vejen dertil vil vi også delvis køre på en anden berømt vej; “The Lincoln Highway” (US 93).

Når vi ankommer til vores rejsemål, West Wendover, vil vi køre til den berømte Bonneville Salt Flats International Racing Track, kendt fra mange hastigheds rekorder og film. Læg mærke til skiltet: “Harley owners, do your best..”

8

Dag 8: West Wendover - Garden City

(Køredag 7: 384 km)

Vi starter dagen med en transportetape” på I-80 (desværre det bedste alternativ), inden vi kører nordover til Hwy-89. På vejen til Garden City ved Bear Lake vil vi køre på nogle spændende bjergveje, inden vi tager en pause for at nyde den spektakulære udsigt over Bear Lake. Vi afslutter dagen i Logan.

9

Dag 9: Garden City - Jackson

(Køredag 8: 234 km)

I dag sætter vi kursen mod magisk Yellowstone National Park og “Wild West Run”. Vi kører nordover fra smukke Bear Lake før vi fortsætter til Montpelier, hvor vi besøger det historiske sted for Butch Cassidys bankrøveri. Derefter kører vi spændende snoede veje til Jackson, som ligger i dalen Jackson Hole, et feriested for rige californiere. Vi tilbringer aftenen på den berømte Million Dollar Cowboy Bar.

10

Dag 10: Jackson - Cody

(Køredag 9: 379 km)

Velkommen til en af turens højdepunkter! Det bliver en lang dag fyldt med unikke og sjældne oplevelser. Vi kører ind i fantastiske Grand Teton og Yellowstone National Park og starter med at køre en af USAs mest populære motorcykelruter; Wild West Run (Jackson – Yellowstone Lake).

Vi kører gennem Moran og Jackson Lake, inden vi fortsætter til spektakulære Old Faithful Geyser, som stadig er en af de mest aktive (kegle) gejsere med sine forudsigelige udbrud ca. hvert 35. til 120. minut. Old Faithful blev navngivet i 1870 under Washburn-Langford-Doane-ekspeditionen og blev den første gejser i parken som blev navngivet.

Vi fortsætter turen i Yellowstone og begynder at køre på Grand Loop Road, inden vi stopper ved fantastisk Artist Point. Derefter vil vi se bisonflokke på nært hold. Vær klar til at opleve meget spændende dyreliv, men vær forsigtig, der findes både bjørne, ulve, elge og buffalos i Yellowstone.

Vi afslutter dagen med at køre ind i Buffalo Bill’s (William F. Cody) hjemland; Cody, hvor vi bor på Buffalo Bills motel og spiser aftensmad på det historiske Irma Hotel.

11

Dag 11: Cody - Beartooth Hwy - Cody

(Køredag 10: 364 km)

Dagens tur er definitivt turens højdepunkt for mange. Velkommen til den verdensberømte “Beartooth Highway”, (rangeret som USAs bedste, nr. 1, motorcykelrute). Beartooth Highway har ikke opnået sin ikoniske status blandt motorcyklister over hele verden uden grund. Vær forberedt på unikke, snoede bjergveje op og nedover bjerget, med hårnåle sving og fantastisk udsigt.

Dette vil også være turens mest krævende etape, så vi vil køre i et komfortabelt og sikkert tempo for at sikre, at alle forbliver trygge og har god tid til at nyde turen og udsigten. Hav kameraet klart, du vil køre på en af verdens bedste motorcykelveje.

På vejen til Beartooth Pass kører vi på Chief Joseph Scenic Byway, som også er en oplevelse for livet! Når vi er kommet retur til Cody, vil du have mulighed for at besøge Buffalo Bills Center of the West (5 museer i et).

12

Dag 12: Cody - Gillette

(Køredag 11: 408 km)

Endnu en dag med kørsel på herlige, snoede og spændende bjergveje. Vi kører ind i Big Horn Canyon & National Forest og oplever fantastisk natur. Vi er rimelig sikre på at dit smil vil sidde limet fast hele vejen. Vi stopper for at spise frokost og for at cowboy shoppe i Sheridan. Derefter kører vi til “Spotted Horse” bar på vej til Gillette hvor vi afslutter dagens køreetape.

13

Dag 13: Gillette - Deadwood

(Køredag 12: 257 km)

I dag starter vi vores spændende eventyr i Black Hills, hvor Sturgis Bike Rally  bliver arrangeret hvert år (The mother of all bike rallies). Gør dig klar til en unik oplevelse!

Vi starter med at køre til det berømte Devils Tower, et vældigt populært rejsemål og stedet hvor sci-fi-filmen “Nærkontakt af tredje grad” blev indspillet. Vi nyder omgivelserne og disse spektakulære bjergformationer. Vores næste stop er Sundance, byen hvor Sundance Kid fik sit øgenavn efter at have siddet i fængsel dér. Derefter kører vi gennem smukke Spearfish Canyon; Naturlige omgivelser som i et maleri, som kun naturen kan skabe.

Vi kører gennem Deadwood, hvor vi besøger “No 10 Saloon” hvor Wild Bill Hickok blev skudt da han spillede poker (kombinationen af kortene han havde i sin hånd da han blev skudt, kaldes nu Deadman’s Hand). Deadwood ligger inde i et indiansk reservat og har alle gambling rettigheder. Det var også her Calamity Jane (den berømte kvindelige skarpskytte) mødte Wild Bill første gang (senere blev de et par).

14

Dag 14: Deadwood - Black Hills Run - Sturgis

(Køredag 13: 275 km)

I dag skal vi køre den berømte og populære Black Hills Run, og opleve alle de fantastiske attraktioner rundt om Sturgis og Sturgis Bike Rally.

Vi hygger os med Black Hills Run til vi kommer til Crazy Horse, verdens største monument udskåret i sten. Vi fortsætter til Custer og Custer State Park, området som blev opkaldt efter General George A. Custer på grund af sin smukke natur og omgivelser. Vi kører Wildlife Loop, hvor vi kan støde på levende bison. Vi spiser frokost ude i Custer State Park, inden vi kører til Mt Rushmore (de fire præsidenthoveder hugget i klipperne). Derefter kører vi den berømte Iron Mountain Road. Vær klar til en unik oplevelse.

Etter at vi har absorberet Black Hills, kører vi til Sturgis, en lille by og centrum for alle aktiviteter i Sturgis Bike Rally; Amerikas ældste og legendariske Motorcykel Rally. Vi parkerer cyklerne og besøger den verdensberømte Knuckle Saloon. Det er på tide med lidt Biker fest!

15

Dag 15: Sturgis - Oacoma

(Kjøredag 14: 424 km)

Vi siger farvel til Sturgis og kører østover. Vores første stop er i berømte Wall Drug, en virkelig unik oplevelse, og vores sidste mulighed for cowboy oplevelser. Vi fortsætter til den spektakulære Badlands nationalpark. Badlands robuste skønhed tiltrækker besøgende fra hele verden.

Disse storslåede geologiske forekomster indeholder nogle af de fleste samlingen af fossiler. Næsehorn, heste og sabeltigre gik her en gang. Parkens 244 000 hektar består af en blanding af græs og prærie hvor bison, bighorn, og prærieulv lever i dag. Vi spiser også frokost i Badlands. Efter at have fordøjet Badlands, kører vi til den mindre by Oacoma, hvor vi skal tilbringe natten.

16

Dag 16: Oacoma - Worthington

(Køredag 15: 334 km)

Det bliver en køredag gennem bondeland bestående af “farms” og enorme kornmarker. Vi kører på Hwy 14 hele dagen, i et geografisk område hvor mange skandinaviske indvandrere bosatte sig. Vores første stop bliver derfor “The world’s only Corn Palace”. Vi fortsætter til “Porter Sculpture Park” (med et 18 meter højt Oksehoved skulptur), inden vi kører til Sioux Falls til en sen frokost. Efter frokost kører vi til dagens destination; Worthington.

17

Dag 17: Worthington - Lake City

(Køredag 16: 384 km)

Hvis du er en musikelsker vil dette blive en minderig dag. Vi besøger Paisley Park (Prince’s private ejendom og produktions kompleks med historiske genstande fra hans liv) og lærer mere om denne utroligt begavede kunstner. Derefter kører vi på smukke Hwy 61 langs Mississippi floden til Lake City.

18

Dag 18: Lake City - Chicago

(Køredag 17: 550 km)

Vores Cowboy-eventyr nærmer sig afslutningen og vi starter på vores sidste køredag. Vi vil hygge os med at køre smalle “backroads” hele vejen til Chicago, hvor vi skal aflevere vores køretøj. Vi nyder turens sidste køredag sammen, inden vi spiser vores sidste turmiddag sammen. Tillykke med gennemførelsen af en vellykket North West Cowboytur!

19

Dag 19: Hjemrejse fra Chicago

Vi tager afsked med Northwest – Cowboyturen, Chicago og rejser hjem. Afrejse i fælles bus til lufthavnen. Tak for en flot tur, hyggeligt selskab og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides. God tur hjem! Vi ser dig gerne igen som deltager på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $6 250
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $7 300
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 595
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 735

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
North West - The Cowboy Tour
Dato fra:
12.07.2022
Dato til:
30.07.2022
Reservationsfrist:
13.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
North West - The Cowboy Tour
Dato fra:
11.07.2023
Dato til:
29.07.2023
Reservationsfrist:
12.04.2023

Turkategori:
North West - The Cowboy Tour
Dato fra:
09.07.2024
Dato til:
27.07.2024
Reservationsfrist:
10.04.2024