1/3
Sværhedsgrad
1830 km
Distance
USA
Sted
11 dage
Varighed

Daytona Bike Week & Florida Keys

Vi kombinerer to oplevelsesrige dage i Daytona og alle højdepunkterne i Bike Week med en rundtur i Florida. Vi besøger blandt andet West Palm Beach, Fort Lauderdale, Miami, Everglades-sumpene, Naples, Clearwater, Orlando og smukke Key West. Vær forberedt på en oplevelse helt udover det sædvanlige. Hold øje med alligatorer i vejkanten!

ANKOMST/RETUR Orlando/MCO
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Orlando, Florida

Når alle er ankommet til hotellet i Orlando og har fundet sig til rette på hotelværelset, mødes vi til en velkomstsamling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen er sat af til at lære hinanden lidt at kende, og vi mødes til en fælles middag på ægte amerikansk vis. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan herefter evt. tage på en lokal bar i nærheden af hotellet..
2

Dag 2: Orlando - Daytona Beach

(Køredag 1: 172 km)

Vi starter dagen med et informations møde, med information om Bikeweek og Florida Keys-turen. Vi fortæller også om praktiske information og forberedelser vedrørende MC og billeje. Derefter tjekker vi ud af hotellet og kører hen for at hente vores motorcykler. Når alle er klare på cyklerne, starter vi vores 1.830 km lange rejse. Orlando forsvinder bag os når vi sætter kursen mod øst til et unikt eventyr fyldt med historie, spænding, hygge og sjov.

Vi ankommer til Daytona og skal nu nyde alt som findes her. Vi anbefaler at vi starter med en vældig fin tur op til Destination Daytona, hvor en stor del af “partylivet” foregår. Her vil du finde næsten alt som du ønsker ved et motorcykel træf. Efter et par timer her tager vi til Daytona Speedway igen. Her findes alle “vendors” (handelsboder). Det du ikke kan finder her, findes ikke.  Så benyt anledningen til at handle for der plejer at være nogle utrolige gode priser her.

Om aftenen sætter vi kursen mod “downtown”  hvor den store del af festen foregår. Nyd god musik, god mad, kolde drikke, etc., etc., Her findes alt som en ordentlig fest skal have! Guiderne vil fortælle hvor de kan findes, men ellers står det Jer frit for at gøre hvad I ønsker.

3

Dag 3: Daytona Bike Week

(Oplevelsesdag)

I løbet af BikeWeek kommer der over 500.000 personer her. Vi spiser frokost, nyder musikken og den gode stemning . Vi bruger resten af eftermiddagen på dette enorme område. Etter at vi har været gennem det meste på Destination Daytona sætter vi kursen mod et andet højdepunkt; Iron Horse Saloon. Iron Horse er et legendarisk sted hvor bikere samler sig for at vise sig frem, nyde hinandens selskab, en kold forfriskning og musikken fra de bands som spiller på scenen. Iron Horse syder af liv, fest og morskab, også fra alle boder og udstillere rundt i området på begge sider af vejen. Vi indånder atmosfære og nyder at være biker på Iron Saloon under BikeWeek! Efter vi har hygget os på Iron Horse kører vi tilbage til centrum og cruiser igen ned Main Street sammen hundredevis af andre bikere. Nyd den sidste aften i Bike Week!

4

Dag 4: Daytona Beach - Vero Beach

(Køredag 2: 254 km)

Så starter vi vores Florida eventyr! Vi samles udenfor hotellet for at køre til Explorify, der har vores lejede motorcykler. Motorcyklen du har bestilt til turen er klar, og alle forsikringer er inkluderet. Når alle er klare sætter vi os på cyklerne og kører mod vores mål for dagen.Vi kører sydover fra Daytona på Highway A1A, den vil vi køre på hele vejen ned til Key West. På vej til vores stop for natten standser vi  på Kennedy Space Center for en guidet tur. Når vi er færdige her fortsætter vi ned til Vero Beach.

Dette er intet mindre end spektakulær kørsel! Vi kører så tæt på havet at man næsten føler at man kører i det. Og sådan skal vi næsten køre hele vejen! 

5

Dag 5: Vero Beach - Miami Beach

(Køredag 3: 206km)

Vi starter tidlig om morgenen og tager Highway 1 nær kysten hele vejen ned til Miami Beach gennem West Palm Beach hvor vi stopper for at overnatte.

6

Dag 6: Miami Beach - Key West

(Køredag 4: 271 km)

7

Dag 7: Key West

(Oplevelsesdag)

Glæd Jer til endnu en oplevelses- og afslapningsdag i Key West. Vælg mellem at nyde solen ved poolen på hotellet, strandliv eller udforskning af Key West. Key West startede som en handelsplads hvor alt mulig vraggods var en særdeles god indtægtskilde. Utallige skibe har gennem historien gået på grund her. Hvis du ønsker at vide mere kan Key West Shipwreck Museum give dig nogle af historierne om mange af de utallige skibsvrag.

Vi anbefaler at tage et foto af markøren for USA sydligste punkt (sydligste punkt i USA). Guiden vil tilbyde en “Sunset Cruise” den sidste aften .. det tager et par timer, og kan absolut anbefales.

8

Dag 8: Key West - Naples

(Køredag 5: 399 km)

Efter vores dage i Key West sætter vi igen kursen nordover til Everglades National Park, hvor vi tager et stop for at se på alligatorer. Vi benytter selvfølgelig en af de berømte fladbundede både som har en stor fly propel bag vores ryg. Efter dette højdepunkt rejser vi videre til vores hotel i Naples. Everglades National Park er klassificeret som en World Heritage Site, siden 6. december 1947 og strækker sig over 6100 km2. Nationalparken dækker ca. 20% af det oprindelige vådområde. Everglades blev også optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv d. 24. oktober 1979. Området har mange sjældne planter og dyr.

Vi kører videre til Naples og bor på et sted hvor vi kan se alligatorer på tæt hold. Vel fremme i Naples checker vi ind på hotellet og tager en svømmetur i poolen før vi gør os klar til aftensmaden.

9

Dag 9: Naples - Clearwater

(Køredag 8: 271 km)

Fra Naples fortsætter vi langs vestkysten og Mexico golfen hvor vi vil opleve kridhvide strande og et fantastisk klima. Vi stopper for en tidlig frokost på en “tiki bar” som ligger tæt på vandkanten før vi kører videre mod vores mål for de næste dage.

På vejen dertil stopper vi på “Muscle Car Museum” hvor der findes en masse biler fra den tid hvor bilen ikke bare et transportmiddel.. Vel fremme i Clearwater checker vi ind på vores hotel som ligger bare nogle hundrede meter fra stranden.

10

Dag 10: Clearwater - Orlando

(Køredag 9: 198 km)

Nu begynder det desværre at nærme sig afslutningen på rejsen og i dag begynder vi at køre tilbage til Orlando. Men helt slut er det heldigvis ikke. Vi tilbringer eftermiddagen i spændende Orlando. Her spiser vi også en sidste afskedsmiddag sammen

11

Dag 11: Hjemreise

Vi checker ud af hotellet, tager afsked med Florida og rejser hjem. Kører i fælles bus til lufthavnen. Tak for hyggeligt selskab , hjertelig tak fordi du valgte at rejse med JoyRides og god tur hjem! Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Asien, Sydamerika, Oceanien eller Europa.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $4 595
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $5 415
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 295
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 115

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Bikeweek og Florida rundtur
Dato fra:
09.03.2023
Dato til:
19.03.2023
Reservationsfrist:
09.12.2022

Turkategori:
Bikeweek og Florida rundtur
Dato fra:
07.03.2024
Dato til:
17.03.2024
Reservationsfrist:
08.12.2023