1/3
Sværhedsgrad
1830 km
Distance
USA
Sted
10 dage
Varighed

Biketoberfest & Key West

Biketoberfest er en “mini”-udgave af legendariske Daytona BikeWeek. Ikke lige så stor men mindst lige så underholdende! Stemningen er i top hele tiden. Vi kombinerer to oplevelsesrige dage i Daytona og alle højdepunkterne i Biketoberfesten med en rundtur i Florida. Vi besøger blandt andet Port St. Lucie, Fort Lauderdale, Miami, Everglades-sumpene, Naples, Homosassa, Orlando og smukke Key West. Vær forberedt på en oplevelse helt udover det sædvanlige. Hold øje med alligatorer i vejkanten!

ANKOMST/RETUR Orlando/MCO
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Orlando, Florida

Når alle turdeltagere er ankommet, mødes vi for at hilse på hinanden og få en forfriskning. Aftenens program bliver at lære hinanden at kende, og vi spiser aftensmad sammen (valgfrit) på ægte amerikansk stil på International Drive. De som ikke er for trætte efter den lange rejse, kan derefter besøge en lokal bar i nærheden.
2

Dag 2: Orlando - Daytona Beach

(Køredag 1: 172 km)

Vi starter dagen med et informationsmøde, med introduktion af alle turdeltagere og turledere. Vi giver information om Biketoberfest & Florida Keys-turen, og også om praktisk info og forberedelser vedrørende  MC og lejebil (turinfo, sikkerhedsregler og trafikregler). Derefter tager vi afsted for at hente vores køretøj hos Explorify Rentals.

Når alle er klar på sin cykel, starter vi på den 1.830 km lange Biketoberfest & Florida Keys-tur. Orlando forsvinder bag os når vi kører østover mod et unikt eventyr fyldt med historie og spændende motorcykelveje. Vi starter roligt, så at alle kan vænne sig til køreforholdene og temperaturen. Vi kører  til Daytona “Biker” Beach hvor vi skal deltage i verdens sejeste “mini” Biker-festival; Daytona Biketoberfest.

Vores første stop i dag er på den legendariske Sopotnicks Cabbage Patch Bar, som oprindelig startede som en frugtbutik “på hjørnet”. Nu er det imidlertid en af de største destinationer under Biketoberfest. Det er her den berømte Coleslaw brydning finder sted og hvor piger kæmper om æren. Desuden er der cykelshow og mange muligheder for shopping og hygge. Vi fortsætter til verdens største Harley-Davidson forhandler, Bruce Rossmeyer (med et showroom på 109.000 kvadratmeter). Her spiser vi frokost og nyder den fantastiske atmosfære. Derefter sætter vi kursen mod centrum af Daytona Beach for at cruise ned ad den legendariske Main Street og tage fotos under det berømte Daytona “Biker” Beach skilt.

3

Dag 3: Daytona Biketoberfest

(Oplevelsesdag)

Nyd dagen under Biketoberfest. Vi anbefaler at udforske alle arrangementer og udstillinger på International Speedway og Destination Daytona. Vi tager turen til en anden legende under Bikeweek; Iron Horse Saloon, hvor vi nyder atmosfæren og selskabet med andre motorcyklister. Derefter kører vi til centrum af Daytona Beach for at cruise ned ad den legendariske Main Street med tusindvis af andre motorcyklister.

4

Dag 4: Daytona Beach - Vero Beach, Fl

(Køredag 2: 254 km)

Vi forlader Daytona Beach og verdens største “mini” motorcykelarrangement, for at begynde vores Florida eventyr. Som en fin start på dagen, kører vi den berømte “Ormond Scenic Loop & Trail”. Dette er et ca. 50 km lang dobbelt loop som krydser noget af det smukkeste og mangfoldigste landskab i Nordøst-Florida. Efter dette kører vi sydover på Hwy 1 og den legendariske kystvej A1A som er en meget behagelig køretur og beliggende meget tæt ved Atlanterhavet. Første stop er Cape Canaveral, hvor vi kører forbi det berømte “Kennedy Space Center”, som har spillet en vigtig rolle i dagens rumvidenskab. Vi fortsætter den fantastiske kystkørsel ned til Vero Beach, hvor vi overnatter.

5

Dag 5: Vero Beach - Miami Beach, fl

(Køredag 3: 303 km)

Vi vil bruge hele dagen på at køre på den smukke Coastal Hwy A1A. Vi kører gennem Fort Pierce og West Palm Beach til Fort Lauderdale, USAs svar på Venedig (masser af havne og både), et stort fest- og feriested. Vi holder en pause på de smukke strande, inden vi fortsætter til Miami, hjemby for mange film- og TV-serier. Vi fortsætter til et andet feriested i Florida; South Beach Miami, som er vores sidste stop for dagen.

6

Dag 6: Miami Beach - Key West, fl

(Køredag 4: 271 km)

I dag får du en unik køreoplevelse; “Overseas Highway 1”, som går over 42 broer og flere tropiske øer gennem Florida Keys. Vi kører “midt” i havet gennem berømte byer som Key Largo, Islamorada, Marathon og Big Pine Key, inden vi kommer til Key West, som er USAs sydligste punkt. Key West ligger bare 140 kilometer fra Cuba og er blot 6,4 km lang.

Cayo Hueso er det originale spanske navn på øen. Vi kommer til Key West tidligt, så vi spiser frokost og glæder os over den lokale atmosfære, inden vi checker ind på hotellet. Derefter tilbringer vi resten af dagen på den verdensberømte Duval Street, som altid snurrer af liv. Du kan også glæde dig over solen eller nyde poolen på hotellet, strandlivet og bylivet i Key West, eller udforske alt som USA’s sidste “fristat” har at byde på. Vi spiser aftensmad og tager en forfriskende drink på Sloppy Joes, som er en af USAs mest berømte barer.

7

Dag 7: Key West

(Oplevelsesdag)

Hyg dig i dag på på Key West!

Byen blev oprindelig etableret som et handelssted, hvor specielt vragfiskeri og bjærgning af vraggods var en specielt gunstig virksomhed. Talrige skibe er gennem historien sunket efter at have stødt på et af de forræderiske skær ved Key West.

Byens mænd stod konstant beredte for at tage ud på redningsture for at redde sømænd, passagerer og værdifuld last ombord på skibene. Indbyggerne i Key West havde også et ry for at “hjælpe” denne virksomhed. I ly af mørket tændte de et falskt fyr og signallys bygget på kysten for at lokke skibe til at ramme de skarpe skær.

I Key West Shipwreck Museum får du alle historierne om de mange forlis. Key West er juvelen i Florida Keys og den naturlige endestation for Overseas Highway 1. Key West har altid været et fristed for dissidenter (intellektuelle og hippier ), er kendt for Ernest Hemmingway og en ubekymret afslappet atmosfære. Vi anbefaler at tage et foto ved markøren “Amerikas sydligste punkt”. Andre muligheder for at få mest muligt ud af denne dag kan være at sejle, havfiske, sejle vandscooter , et besøg i Ernst Hemmingways hjem, Key West fyrtårn, eller et af de mange museer eller strande på øen.

8

Dag 8: Key West - Naples, Fl

(Køredag 5: 399 km)

Det bliver endnu en uforglemmelig dag! Vi begynder med at køre den fantastiske “Overseas Highway 1”, “midt” i Atlanterhavet, tilbage til fastlandet. Derefter kører vi ud på en anden populær vej, Tamiami Trail, som tager os gennem Everglades. Her vil vi møde et rigt dyreliv. Everglades er en nationalpark og kom ind på UNESCOs liste over verdensarv 24. oktober 1979.

Området har mange sjældne planter og dyr. Området er specielt kendt for sine alligatorer, og vi vil møde nogle af dem. Vi stopper for at sejle i en “airboat” ude i Everglades for at studere dyrelivet på nært hold. Tilbage på land er det muligt at bestille ægte alligatorkød på den lokale restaurant hvor vi spiser frokost. Vi fortsætter langs Tamiami Trail gennem Everglades. Dette er en flot køretur i enestående natur. Se efter alligatorer som ligger langs vejkanten. Vi kører helt til Naples, vores sidste stop for dagen. Bemærk: Ingen stop i dette område – stor risiko for alligatorer.

9

Dag 9: Naples - Clearwater, Fl

(Køredag 8: 271 km)

Velkommen til en dag med fantastisk kørsel på Floridas vestkyst. Vi starter dagen med at køre til Fort Meyers, ‘The City of Palms’ og fortsætter til “Muscle car museum”, hvor du vil se utallige klassiske muskelbiler. Vi fortsætter til St. Petersburg, som har en unik “indgang” med store broer og fantastisk udsigt. Vi spiser frokost ved havnen og nyder atmosfæren og udsigten. Vi fortsætter nordover og kører gennem hyggelige og livlige kystbyer til vi kommer til Clearwater, hvor vi besøger nogle lokale barer som er noget udover det sædvanlige.

10

Dag 10: Clearwater - Orlando, Fl

(Køredag 9: 198 km)

Vi nærmer os afslutningen af Florida eventyret og dette er vores sidste dag på vejen. Det bliver endnu en god køredag når vi fortsætter køreturen på fine kystveje til Orlando, hvor vi returnerer køretøjerne. Vi checker ind på hotellet på International Drive, som ligger midt i centrum af alle aktiviteter, og i nærheden af alle attraktioner. Her tilbringer vi natten.

11

Dag 11: Hjemrejse fra Orlando

It’s fun day in Orlando! Vi kører dig til Universal Studios eller hvilken temapark du måtte ønske (Epcot Center, Sea World, Magic Kingdom, osv.) Ellers kan du tilbringe dagen ved poolen på International Drive. Om eftermiddagen mødes vi til aftensmad på Hard Rock Café.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $4 595
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $5 415
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 295
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 115

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Biketoberfest og Florida Keys
Dato fra:
13.10.2022
Dato til:
23.10.2022
Reservationsfrist:
15.07.2022

Turkategori:
Biketoberfest og Florida Keys
Dato fra:
12.10.2023
Dato til:
22.10.2023
Reservationsfrist:
14.07.2023

Turkategori:
Biketoberfest og Florida Keys
Dato fra:
10.10.2024
Dato til:
20.10.2024
Reservationsfrist:
12.07.2024