2/3
Sværhedsgrad
4200 km
Distance
Orlando
Sted
16 dage
Varighed

East Coast & Smoky Mountains Blues Tour

Velkommen til en fantastisk 16-dages rundtur på USAs Østkyst med Smokey Mountains og masser af musikoplevelser. Vi kører på nogle af USAs bedste backroads og motorcykelveje; Blue Ridge Parkway  Cherohala Scenic Skyway, Tail of the Dragon, Devils Triangle, The Snake, Moonshiner, Diamondback m.m.

Vi vil desuden udforske det legendariske Blues Distrikt med New Orleans , Memphis, Elvis’ Graceland, og Blues Route Hwy 61. På vej til de fantastiske Smokey Mountains stopper vi i Homosassa, Don Garlits Drag Racing museum og tilbringer to nætter i Nashville; Music City (vi besøger County Music Hall of Fame, RCA Studio B, Grand Ole Opry, Johnny Cash Museum, Music Drive, etc).

ANKOMST/RETUR Orlando/MCO
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Orlando, Florida

Når alle er ankommet til hotellet i Orlando og har fundet sig til rette på sine hotelværelser, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruges til at lære hinanden at kende, og vi mødes til fælles aftensmad på ægte amerikansk vis. De som ikke er for trætte efter den lange rejse, kan herefter evt.  tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.
2

Dag 2: Orlando - Homosassa

(Køredag 1: 192 km)

Vi starter dagen med et informations møde, med information om turen på East Coast & Blue Ridge Parkway. Vi fortæller også om det praktiske vedrørende motorcykel lejen ved Explorify Motorcycle Rentals, som har cyklen du har bestilt klar. Derefter henter vi vores cykler eller biler.

Når alle er klar på sin cykel, starter vi turen på den 4.200 km lange East Coast & Blue Ridge Parkway eventyr tur. Vi siger farvel til Orlando, sætter kursen mod vest og starter med at køre langs smukke Lake Opopka. Vi fortsætter til det verdensberømte Don Garlits Museum of Drag Racing, hvor du får indsigt i den fascinerende begyndelse og udvikling af Drag Racing sporten. Efter en god frokost, nyder vi en dejlig køretur langs vestkysten af Florida. Dagens etape afsluttes i Homosassa.

3

Dag 3: Homosassa - Destin

(Køredag 2: 550 km)

I dag bliver det en fantastisk tur langs kysten og strandene i Florida. Vi starter med at køre gennem Apalachicola National Forest, inden vi kører gennem spektakulære Cape San Blas. Derefter cruiser vi langs strandene i Mexico og Panama, inden vi ankommer til Destin hvor vi vil nyde en dejlig aften på bryggen.

4

Dag 4: Destin - New Orlèans

(Køredag 3: 433 km)

Vi fortsætter turen langs de smukke kyster ved Golfen og gennem Louisiana, Alabama, Mississippi og Florida. Vi kører gennem havne, broer og sumpe (Moss Point, Biloxi, Gulfport, Bay St. Louis). Vi fortsætter vores smukke kyst tur til den spændende by New Orleans og checker ind på vores hotel i det franske kvarter. Når alle er indkvarteret på sit hotelværelse, mødes vi og spiser dejlig aftensmad i berømte Bourbon Street. Her vil vi tilbringe resten af aftenen i ægte New Orleans stil.

5

Dag 5: New Orléans

(Oplevelsesdag)

Denne dag vil vi udforske New Orleans, som er en af verdens mest fascinerende byer. Den har en unik blanding af historie og påvirkninger fra Europa, Caribien, Afrika, så vel som andre kontinenter. Det er en strålende mosaik af kultur, mad og musik. Her finder du “gumbo”, lange nætter i jazz- og blues klubber, historiske forstæder og festivaler året rundt.

6

Dag 6: New Orléans - Vicksburg

(Køredag 4: 389 km)

Vi fortsætter nordover på Hwy 61 – The Blues Route mod Baton Rouge og historiske Vicksburg, som er vores sidste stop i dag. Vicksburg var central for den amerikanske borgerkrig. Det var her at General Grant og Lee stødte sammen i et legendarisk slag i de sidste faser af krigen mellem syd og nord. Vi besøger National Monument og Old Courthouse, hvor vi fornemmer det historiske sus. Vi besøger også Coca-Cola-museet,da  Vicksburg er stedet hvor den berømte drik blev skabt.  Det var her at den første flaske blev produceret af Bierdenharn Candy Co. Aftenen tilbringer vi på en af byens hyggelige bluesklubber.

7

Dag 7: Vicksburg - Memphis

(Køredag 5: 357 km)

Vi starter vores Blues & Music-tur, mens vi sætter kursen nordover på Highway 61. Vi kører til den berømte “Gateway to the Blues” i Tunica, hvor vi stopper ved Blues besøgscenter og museum. Vi stopper ved “The Crossroads” (hvor Hwy 61 og Hwy 49 krydser hinanden), stedet symboliserer Robert Johnsons berømte 1936 blues sang. Johnson (også kendt som “The Blues Father”) – spillede sangens solo med akustisk guitar, i Delta blues stil, og er blevet en del af Johnsons mytologi. Den refererer til hvor han har solgt sin sjæl til djævelen for at blive bedst til at spille blues. Sangen er siden også blevet indspillet af Elmore James og Eric Clapton. Hwy 61 The Blues Route er også gjort berømt af Bob Dylan gennem sit album “Highway 61 Revisited”.

8

Dag 8: Memphis - Graceland - Nashville

(Køredag 6: 396 km)

Velkommen til en af turens absolutte højdepunkter! Vi besøger Graceland, den legendariske King of Rock’n Roll; Elvis Aaron Presley hjem. Graceland var Elvis’ foretrukne bolig fra 1958 til sin død i 1977. Her ble han fundet død på badeværelset af sin forlovede Ginger Alden om eftermiddagen d. 16. august 1977. I dag er Graceland åben for fans som vil se hvordan “Kongen levede og boede” og for at se kongens grav i den store park på Graceland. Her er Elvis begravet ved sine forældre og en af hans bedstemødre. Vi tilbringer morgenen her og absorberer historien om livet for denne fantastiske artist. Etter dette vil du ikke længere være i tvivl: “Kongen lever fortsat”.

Fyldt med indtryk kører vi fra Graceland for at besøge en af de mest trendy musikbyer i verden; Nashville (også kaldet «Music City»). Vi tilbringer aftenen på den berømte «Music Drive».

9

Dag 9: Nashville

(Oplevelsesdag)

En dag dedikeret til musikelskere. Brug dagen som du ønsker. Du kan f.eks. spadserer i gaderne i Nashville, nyde musikstederne på Music Drive, besøge den lokale Harley-Davidson butik, eller tage et dyk ind i den rige musik historie i denne fascinerende by.

For de som er interesseret, starter vi dagen med at udforske den berømte “Country Music Hall of Fame” og “RCA Studio B” (hvor Elvis Presley lavede flere kendte indspilninger). Derefter besøger vi det interessante “Johnny Cash Museum”. Vi går tilbage til hotellet for at hvile lidt før vi tilbringer endnu en aften på “Music Drive”.

10

Dag 10: Nashville - Sevierville

(Køredag 7: 386 km)

Vi forlader Nashville fyldt med gode og hyggelige minder og fortsætter mod den berømte “Great Smokey Mountains National Park” (den mest besøgte nationalpark i USA) med nogle af de bedste motorcykel veje du nogensinde vil køre på i dit liv. Vi tilbringer dagen med at køre på små snoede vejer i smukke omgivelser. Vi slutter oppe i Sevierville, hvor vi vil tilbringe en hyggelig aften før det store eventyr.

11

Dag 11: Sevierville - Smoky Mountains

(Køredag 8: 339 km)

Denne dag bliver et minde for livet! Vi kører på nogle af de bedste motorcykelveje i USA (også i verden); US 129 “Tail of The Dragon (kåret som den tredje bedste motorcykel vej i USA) og Cherohala (scenic) Skyway (kåret som den syvende bedste). Det bedste af det hele er, at du selv bestemmer hvilken en af de to veje du vil køre 2 gange. Vi bruger god tid til at nyde køreturen, det spektakulære landskab, og sørger for at alle er trygge. NB: vær særlig opmærksom på, at på “Tail of The Dragon” sker der mange motorcykel uheld om året, så kør forsigtigt på disse udfordrende veje. Men nyd også turen og sug hele den fantastiske atmosfære til Jer.

De som har lyst, kan blive i Sevierville og slappe af ved poolen eller shoppe i Tanger Outlet som ligger lige overfor hotellet.

12

Dag 12: Sevierville- Little Switzerland

(Køredag 9:323 km)

Velkommen til endnu en dag til historiebøgerne! Vi bruger hele dagen på at køre den smukke Blue Ridge Parkway (rangeret som Amerikas bedste motorcykelsti). Ord kan ikke beskrive denne vejstrækning, den skal opleves. Vi starter dagen med at besøge “Wheels through time” -museet (hjemsted for verdens førende samling af sjældne amerikanske motorcykler, memorabilia og et tydeligt udvalg af unikke “engangs-amerikanske biler”). Vi afslutter dagen i en lille europæisk inspireret bjergby; Little Switzerland, hvor vi nyder udsigten og resten af ​​eftermiddagen.

13

Dag 13: Little Switzerland - Savannah

(Køredag 10: 303 km)

Vi starter dagen med en ny udfordrende tur; “The Diamondback” (Hwy 226A). Derefter sætter vi kurs mod Savannah og Florida-kysten. På vejen stopper vi i Norway og Denmark.

14

Dag 14: Savannah - St.Augustine

(Køredag 11: 303 km)

Vi fortsætter sydover mod varmere klima og Florida strandene. Inden vi kommer til St. Augustine, starter vi med at køre på den berømte Highway 1. Vores destination i dag er Historic St. Augustine, den tidligere hovedstad i Florida og en stor turistattraktion. Vi tilbringer en hyggelig aften sammen.

15

Dag 15: St.Augustine - Daytona Beach - Orlando

(køredag 12: 204 km)

I dag skal vi køre langs med Atlanterhavet helt ned til Daytona “Biker” Beach. Vi kører ind på den berømte “Ormond Scenic Loop & Trail”, en 50 km “loop” som krydser nogle af de smukkeste og mest varierede landskaber i Nordøst Florida. “The Loop” er ikke som andre ture; her nyder du friheden, solskinnet, de åbne vidder og spændende sving – en drøm for alle motorcykelentusiaster.  Vi kører til Destination Daytona (en af verdens største Harley-Davidson-forhandlere, Bruce Rossmeyer, med et showroom på 109 000 sq. ft.). Her spiser vi vores frokost og nyder den fantastiske atmosfære.

Herefter starter vi på den sidste strækning for at returnere vores cykler/biler, og fejrer at alle er trygt tilbage efter en hyggelig og begivenhedsrig tur sammen. Vi fortsætter til International Drive, for at afslutte dagen på hyggelige B.B. Kings Blues Club.

16

Dag 16: Hjemrejse fra Orlando

Vi siger farvel til Amerikas østkyst og Smokey Mountains Blues og rejser hjem. Tak for en flot tur, gode minder og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides. Vi ønsker dig en god tur hjem og håber at se dig igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $5 495
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $6 245
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 495
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 395

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
East Coast - Kampagn tur
Dato fra:
26.06.2022
Dato til:
11.07.2022
Reservationsfrist:
28.03.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
14.08.2022
Dato til:
29.08.2022
Reservationsfrist:
16.05.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
East Coast - Kampanjetur.
Dato fra:
30.08.2022
Dato til:
14.09.2022
Reservationsfrist:
01.06.2022

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
15.09.2022
Dato til:
30.09.2022
Reservationsfrist:
17.06.2022

Turkategori:
East Cost Tour HOG Tr.heim
Dato fra:
12.07.2022
Dato til:
27.07.2022
Reservationsfrist:
28.06.2022

Turkategori:
Hog jubileumstur 2022
Dato fra:
30.09.2022
Dato til:
15.10.2022
Reservationsfrist:
02.07.2022

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
01.10.2022
Dato til:
16.10.2022
Reservationsfrist:
03.07.2022

Turkategori:
East Cost MilVet
Dato fra:
29.09.2022
Dato til:
14.10.2022
Reservationsfrist:
07.07.2022

Turkategori:
East Coast - Kvindetur
Dato fra:
01.10.2022
Dato til:
16.10.2022
Reservationsfrist:
10.08.2022

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
16.04.2023
Dato til:
01.05.2023
Reservationsfrist:
16.01.2023

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
02.05.2023
Dato til:
17.05.2023
Reservationsfrist:
01.02.2023

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
18.05.2023
Dato til:
02.06.2023
Reservationsfrist:
17.02.2023

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
13.08.2023
Dato til:
28.08.2023
Reservationsfrist:
15.05.2023

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
29.08.2023
Dato til:
13.09.2023
Reservationsfrist:
31.05.2023

Turkategori:
East Coast - Kvindetur
Dato fra:
30.09.2023
Dato til:
15.10.2023
Reservationsfrist:
09.08.2023

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
14.04.2024
Dato til:
29.04.2024
Reservationsfrist:
15.01.2024

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
30.04.2024
Dato til:
15.05.2024
Reservationsfrist:
31.01.2024

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
16.05.2024
Dato til:
31.05.2024
Reservationsfrist:
16.02.2024

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
11.08.2024
Dato til:
26.08.2024
Reservationsfrist:
13.05.2024

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
27.08.2024
Dato til:
11.09.2024
Reservationsfrist:
29.05.2024

Turkategori:
East Coast Blues Tour
Dato fra:
12.09.2024
Dato til:
27.09.2024
Reservationsfrist:
14.06.2024

Turkategori:
East Coast - Kvindetur
Dato fra:
28.09.2024
Dato til:
13.10.2024
Reservationsfrist:
07.08.2024