1/3
Sværhedsgrad
4000 km
Distance
USA
Sted
18 dage
Varighed

Historiske Route 66, Westbound & Eastbound.

Velkommen til verdens måske mest ikoniske motorcykeltur: Historiske Route 66 US – også kendt som ”The Mother Road”.

Route 66 har gennem historien været vejen for immigranter, drømmere, desperadoer og en hel generation af turister, som udforsker vejen mod vest. Meget af Route 66’s oprindelige veje, restauranter, benzinstationer og nostalgiske mindesmærker er bevaret præcis som de var i 50’erne. Det som også er specielt for Route 66 er alle de venlige, gæstfrie og entusiastiske menneskene som stadig bor langs Route 66 og sætter sit præg på The Mother Road. Derfor er den berømte og nostalgiske Route 66 fantastisk at køre motorcykel på. Man kører ikke bare Route 66 – man oplever Route 66. Route 66 er noget som alle bør have på sin “bucket-list”.

ANKOMST/RETUR Chicago/ORD – Los Angeles/LAX (Westbound)

Los Angeles/LAX – Chicago/ORD (Eastbound)

AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

TURPROGRAM ROUTE 66 WESTBOUND

1

Dag 1: Ankomst Chicago

Når alle er ankommet til hotellet i Chicago og er kommet til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruger vi på at lære hinanden at kende, og vi mødes til en fælles middag på ægte amerikansk vis. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan derefter f.eks. tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.

2

Dag 2: Chicago - The Windy City

(Oplevelsesdag)

Velkommen til en spændende oplevelses dag, hvor vi skal udforske Chicago! Chicago har meget historie (bl.a. kendt for Al Capone og filmen ”The Untouchables”), er delstaten Illinois største og USAs tredje største by. Den strækker sig ca. 35 km langs den sydvestlige del af Lake Michigan og har ca. 3 millioner indbyggere i indre bykerne, samt over 12 millioner hvis man inkluderer alle bydelene tilknyttet Chicago.

Vi starter dagen med et informationsmøde om din rejse på Historiske Route 66 og dit ophold i Chicago. Vi fortæller også al praktisk information  vedrørende MC- og billeje.

Herefter starter vi vores sightseeing i Chicago med at besøge Willis Tower, verdens niende største bygning. Derefter går vi til Adams Street for at tage gruppebillede ved starten af Route 66. Vi fortsætter med at udforske Chicago og alt den har at byde på.

Om aftenen samles vi og tager til en af Chicagos mest kendte blues klubber, Kingston Mines (evt. Buddy Guy’s). Det er en  gammel klub, med meget historie. Kendte og mindre kendte blues artister spiller kontinuerlig fra en af de to scener. Dette er en oplevelse vi anbefaler på det varmeste. Fælles transport tilbage til hotellet er arrangeret omkring midnat.

3

Dag 3: Chicago - Milwaukee - Chicago

(Oplevelsesdag)

Vi kører til Milwaukee (med minibus), hvor vi tager en tur til det nye og meget interessante Harley-Davidson Museum. Her findes hele historien om Harley-Davidson og de første og nyeste cykler. Her er noget for enhver smag og mulighed for at tilbringe det meste af dagen her.

Vi spiser en “biker-frokost” på museet før vi kører til en lokal Harley- Davidson-forhandler (for eksempel House of Harley), så  de som ønsker/mangler at supplere udstyr kan gøre det. Vi afslutter dagen ved at køre til udlejningsfirmaet, hvor vi henter vores køretøj. Bilen eller cyklen du har bestilt er klar, og al nødvendig forsikring er inkluderet.

4

Dag 4: Chicago - Springfield

(Køredag 1: 307 km)

Dette er dagen hvor vi starter vores Route 66-eventyr!

Når alle er klar på cyklene starter vi på den næsten 4000 km lange Route 66 tur. Chicago forsvinder bag os mens vi sætter kursen mod vest for et unikt eventyr fyldt med historie, oplevelser og hygge. Vores første stop bliver i Joilet, hjembyen for Blues Brothers, derefter Wilmington og “The Gemini Giant”.

Vi fortsætter vores rejse langs Route 66 til Pontiac og tager forbi den gamle benzinstation ved Odell (som er et godt eksempel på en af mange gamle døgnåbne stationer), før vi ankommer til Springfield, dagens destination.

5

Dag 5: Springfield - St. Roberts

(Køredag 2: 366 km)

Dette bliver en dag med meget ægte traditionel Route 66-kørsel og store naturoplevelser. Mange gamle byer og historiske Route 66-steder. Vores første stop bliver Mt. Olive og en gammel Route 66 benzinstation. Derefter fortsætter vi til Hamel, hvor vi holder en pause på en lille traditionel Route 66 diner, og hygger os i solen udendørs.

Vi fortsætter turen til vi kommer til St. Louis, hvor vi kører ud for at se et af de mest kendte mindesmærker i USA; ”The Gateway Arch”. «Arken» er et mindesmærke rejst til ære for pionerene som drog vestover og kan ses på 6 km afstand. St. Louis var i lang tid civilisationens sidste “outpost”, og som de rigtige pionerer stopper vi for at hilse på  “Arken”. For at undgå storbytrafik og talrige trafiklys kører vi udenom centrum, men til en lille by udenfor St. Louis, hvor vi spiser frokost på en hyggelig café.

Når vores maver er fyldt op fortsætter vi vores Route 66-eventyr og sætter kursen mod det pragtfulde bjerglandskab Ozarks, som er blandt de mest naturskønne langs Route 66. Hold kameraene klar!

Næste stop er Stanton og Jesse James-museet i Meramec Mines, hvor vi får anledning til at gå ind i grotterne hvor Jesse og hans bande gemte alle tyvekoster fra alle deres røverier. Her vil vi tilbringe aftenen og natten.

6

Dag 6: St. Roberts - Claremore

(Køredag 3: 381 km)

Det bliver endnu en dag med spændende Route 66-kørsel, gennem tre stater; Missouri, Kansas og Oklahoma. Vi kører gennem ”hjertet” af USA, det vil være mange varierende oplevelser og indtryk. På måden som folk oprindelig kørte Route 66.

Dagens første stop er Lebanon, hvor vi skal se på et legendarisk Route 66-motel (Munger Moss Motell). Derefter fortsætter vi til Springfield (MO), præsident Abraham Lincolns hjemby, hvor vi holder en pause. Vi fortsætter til en traditionel Route 66-station; The Gay Parita Sinclair, som i dag kun drives ved hjælp af donationer og salg af Route 66-effekter. Ejeren Gary (den sødeste mand på Route 66?) plejer at servere fersk melon, som smager helt fortræffeligt efter at have siddet på cyklerne. Vi fortsætter forbi Joplin, og så er det ”Velkommen Kansas”.

Turen gennom Kansas på Route 66 er meget kort; kun ca. 31 km. Vi stopper på velkendte ”4 Women on the Route” og Marsh Rainbow Arch Bridge, nyder det historiske sus, før vi fortsætter til Baxter Springs og ind i Oklahoma.

Oklahoma er staten som har bevaret mest af den oprindelige Route 66 (ialt kan du køre ca. 633 km), og indbyggerne i Oklahoma er de som i dag bruger Route 66 mest fordi meget af den nye Interstate 44 er afgiftsbelagt med betalingsvej. Det var i Oklahoma folk begyndte at benytte begrebet ”The Mother Road”. Oklahoma er også staten hvor landskabet ændrer sig fra frodig til tørt. Vi kører gennem flere småbyer før vi kommer til vores sidste stop for dagen; Claremore.

7

Dag 7: Claremore - Weatherford

(Køredag 4: 324 km)

Vi fortsætter vores tur langs Route 66 i smukke og frodige Oklahoma. Første stop bliver Tulsa, hvor vi besøger Route 66 Harley-Davidson og får en forfriskning. Derefter kører vi til Stroud, hvor vi besøger på Rock Café. Turen forsætter langs mange små og hyggelige Route 66 byer, og vi stopper i flere for at forevige ferieminder. Derefter kører vi direkte til Oklahoma City, hvor vi spiser frokost. Oklahoma City er den 31. største by i USA i forhold til befolkning, men er 8. størst i forhold til landareal.

Efter at vi har fyldt maven fortsætter vi vores Route-eventyr. Vi kommer til Yukon, som er hjemby for den kendte country musiker Garth Brooks. Vi fortsætter til El Reno, før vi tager fat på sidste etape til Weatherford, hvor vi overnatter på et hyggeligt lille hotel.

8

Dag 8: Weatherford - Amarillo

(Køredag 5: 307 km)

Dette er dagen hvor vi bevæger os ind i cowboyland og USAs største stat; Texas. Dette bliver en dag med noget highway kørsel, da den nye Interstate 40 er lagt ovenpå Route 66 i Texas. På en måde bliver dette også «bøffens» dag.

Vores første stop er Elk City, hvor vi besøger National Route 66 museum, som dækker hele tidsperioden fra 1920’erne til i dag. Her bruger vi god tid (ca. 1 time). Her tager vi også et at årets feriebilleder foran det store Route-66 skilt ved indgangen.

Vi siger farvel til Oklahoma og kører ind i Texas. På vejen til Amarillo stopper vi i McLean på et ægte Texas steak house og spiser frokost. Her er det mulig at spise en af de møreste bøffene du nogensinde har smagt. Ejeren indkøber selv alt kød for at sikre den bedste kvalitet. Derefter er det direkte til Amarillo, hvor vi holder flere morsomme pauser. Første stop er Tripp’s Harley-Davidson og Cavender’s Boot City (stooor cowboy- og bootsbutik). Der kan I finde mange morsomme og unikke cowboy effekter at købe med hjem.

Derefter kører vi til hotellet, og checker ind, før vi kører til en anden Route 66-legende: The ”Big Texan Steakhouse”, hvor du kan spise den berømte 2,2 kg bøf. De som kan spise hele måltidet indenfor 60 minutter (2,2 kg bøf, bagt kartoffel, salat, rejecocktail og smør) får hele måltidet gratis. Mange har prøvet – de fleste klarer det dog ikke. Rekorden er 8 minutter og 52 sekunder. Tager du udfordringen?

7

Dag 9: Amarillo - Santa Fè

(Køredag 6: 451 km)

Det bliver en varm køredag i cowboyland, med lange flade sletter og landskab. Vi vil køre en del på I-40, da denne er lagt ovenpå gamle Route 66 eller fordi at den ikke længere er kørbar i dette område Første stop er den berømte ”Caddilac Ranch”, hvor du kan signere et meget specielt kunstværk. Derefter kører vi til Adrian, som er ”MidPoint Route 66 US”, så er vi altså halvvejs mod Los Angeles. Vi tager en kop kaffe på den lokale MidPoint diner, før vi kører ud af Texas og ind i New Mexico. Vi fortsætter til Tucumcari og besøger ”Blue Swallow” (the friendliest motel on R66). Vi spiser også frokost i Tucumcari, før vi kører til Santa Rosa.

Dagens sidste stop er Santa Fe, en af de smukkeste byer i det vestlige USA. Santa Fe bliver vores hjem de næste to nætter. Du skal ikke være i Santa Fe’s små gader i mange minutter før du elsker byen og befolkningen.

10

Dag 10: Santa Fè

(Oplevelsesdag)

Vi har kørt over halvdelen af vores Route 66-eventyr, og tager en dags pause for at lade batteriene og opleve mere af fantastiske Santa Fe. Byen ligger højt oppe i bjergkæden “Sagre de Cristo”, og er rig på spansk- og indiansk amerikansk historie og kultur. En unik blanding som kan ses i den lokale kunst og arkitektur.

I kan selv bruge dagen på at udforske byen.

Du kan slappe af i hotellets pool, nyde et af de mange kunstgallerier, udforske Santa Fe, eller tage en guidet tur i bjergene. Du kan også købe lokal kunst på det lokale marked. Glem ikke at prøve ”The Green Chili Stew” som er blevet en af vores gæsters favoritter. Santa Fe’s køkken er berømt. Om aftenen tager vi på en ægte cowboy restaurant, spiser bøf, med øl og whiskey – og hygger os på ægte cowboyvis.

11

Dag 11: Santa Fè - Gallup

(Køredag 7: 363 km)

Vi bevæger os ud af cowboyland og ind i indianerland. Det bliver en begivenhedsrig dag hvor vi kører gennem områder hvor indianerne har boet  i århundreder. Vi starter med at køre de små snoede veje til Madrid, hvor filmen ”Wild Hogs” med John Travolta blev indspillet. Her kan du gå ind i baren hvor gutterne sad i under filmen og slappe af med en forfriskning. Derefter kører vi lidt udenfor Albuquerque, hvor vi spiser frokost.

Vi kører direkte op til Acoma Sky City, som er Acoma-indianerenes hellige by, som ligger på toppen af en høj ”Mesa” (bjergformation). Vi parkerer ved Acoma-museet, køber billetter, bliver hentet og kørt op i bus til den hellige by (det er forbudt at gå op på egen hånd). Når vi kommer på toppen skal vi holde os samlet og i nærheden af guiden. Der vil det også være muligt at købe håndlavet indianerkunst. Vi afslutter dagen med at køre til Gallup.

12

Dag 12: Gallup - Williams

(Køredag 8: 390 km)

Dette bliver en dag med ørkenkørsel og enestående naturoplevelser. Vi kører først ind i Navajo- og Apache-territoriet til Petrified Forest (den forstenede skov) og Painted Desert. Er det sten eller træ? Og er sandet malet?  Vi kører gennem hele dette fantastiske naturreservat, som er et minde for livet. Derefter fortsætter vi til Holbrook og Winslow, hvor vi tager en pause på ”hjørnet”. De som er Eagles fans ved hvad ”Standing on a corner in Winslow, Arizona” betyder. Der spiser vi også frokost.

Efter at vi har justeret blodsukkeret fortsætter turen langs Route 66 til Williams, som er en mindre Route 66 by med mange fine souvenirbutikker som er et besøg værd. Her skal vi overnatte.

13

Dag 13: Williams - Grand Canyon - Williams

(Køredag 9: 433 km)

Denne dagen starter og slutter i Williams, men ikke før vi har været indenom turens måske  største højdepunkt. Velkommen til Grand Canyon!

Lige før selve ”indgangen” ligger helikopter basen, som bliver dagens første stop. De som har købt helikoptertur får en oplevelse de sent vil glemme. At flyve i dag over et af verdens syv vidundere og opleve dette naturfænomen på nært hold er helt magisk. Anbefales på det kraftigste! Efter helikopterturen kører vi en kort tur til oplevelses centeret, hvor vi ser verdens mest sete Imax-film. Når man ser filmen føles det næsten som at stå inde i Grand Canyon. Derefter spiser vi fælles frokost, før vi kører ind i selve Grand Canyon. Her vil vi tage årets feriefoto! NB: Helikoptertur skal forhåndsbestilles.

14

Dag 14: Williams - Las Vegas

(Køredag 10: 466 km)

Vi kører til den lille by Seligman som er en morsom, hyggelig og traditionel Route 66 by med mange flotte fotomuligheder. Dette bliver anden dag med ørkenkørsel og meget varme, og med fantastiske naturoplevelser.

Første stop er Hackberry. Der stopper vi på en lille traditionel Route66 bensinstation, som er proppet med historie, og er som taget ud af en gammel film. Vi hygger os med en is eller cola i skyggen. Efter dette cruiser vi videre til Oatman; en gammel western landsby i Mohave (amt), som blev etableret af to guldgravere i 1915. Køreturen ind til Oatman består af smalle snoede veje i forskellige højdeniveauer, med bjerg- og ørkenlandskab. Egner sig perfekt til at filme, måske turens bedste mulighed. I Oatman spiser vi frokost og der er cowboyshow. Husk at låse cyklerne, og se efter æsler & lovløse cowboys i gaderne.

Vi kører tilbage til Kingman, inden vi kører mod Las Vegas. Vi kører ind i Las Vegas tidligt om aftenen, og hvis varmen tillader det kører vi på ”The Strip”, en oplevelse du ikke vil glemme. Vi kører til hotellet, som ligger midt på ”The Strip”, parkerer cyklerne og checker ind.

De fleste vil nok være lidt slidte efter ørkenkørslen, men vi mødes til fælles aftensmad. Første aften i Las Vegas kan bruges på at udforske byens mange tilbud + casino. Velkommen til byen som bl.a. kaldes ”the city of sin”.

15

Dag 15: Las Vegas

(Oplevelsesdag)

Glæd dig! Nu er vi i en af de sjoveste byer i verden; ”The city of sin”. Byen som har alt; fantastiske bygningsværker, unikke show, casinoer og alle typer entertainment.  Vegas er aldrig kedelig!

Dagen er fri til selv at udforske, og der er gå afstand til de fleste seværdigheder. Vi anbefaler på det kraftigste at tage en tur ind i Caesars Palace, Bellagio, MGM, Stardust, Treasure Island, The Venetian, Mirage og Wyatt og The Fashion Show Mall (over 200 butikker). På Mirage vil du om aftenen kunne se vulkanudbrud hver time. Så forvandles haven til et flammeshow. Inde i casinoet finder du sjældne hvide tigre. Vandshowet udenfor Bellagio er også et minde for livet.

16

Dag 16: Las Vegas - Los Angeles

(Køredag 11: 452 km)

I dag bliver det storby, highway- og ørkenkørsel, og det bliver meget varmt. Vi anbefaler derfor at køre med hydration-/kølevest, som gør det meget lettere at takle varmen. Vi spiser morgenmad og kører ”The Strip” inden vi tager gruppefoto ved det berømte ”Welcome to Las Vegas”-skilt. Derefter sætter vi kursen mod Los Angeles, stopper i Calico Ghost Town, og spiser frokost i Barstow.

Efter frokost kører vi den direkte vej til LA, hvor vi returnerer vores køretøj.

17

Dag 17: Universal Studios & Hollywood

(Oplevelsesdag)

Vi samles foran hotellet og kører ned til Santa Monica Pier, endestationen for Historiske Route 66. Denne dag skal du opleve LA fra sin bedste side: berømte Santa Monica Beach/Pier, som du sikkert har set i mange serier/film (bl.a. Bay Watch, Pacific Blue, Speed, Beverly Hills Cop, Ocean’s Elven, Rocky III osv).

Derefter går vi op til Venice Beach, som er en speciel farverig oplevelse. Her kommer artister, gademusikanter, hippier, bodybuildere (udendørs træningsstudio), rulleskøjtere, skateboardere osv. for at vise sig frem. Desuden er der et utal af gadesælgere og morsomme småbutikker som sælger de sjoveste ting. Venice er alt andet end kedelig! Her spiser vi en sidste frokost sammen.

18

Dag 18: Venice Beach/Santa Monica Pier - Hjemrejse

(Oplevelsesdag)

Vi tjekker ud af hotellet og kører ned til Santa Monica Pier, endestationen for Historiske Route 66. Denne dag skal du opleve LA fra sin bedste side: berømte Santa Monica Beach/Pier, som du sikkert har set i mange serier/film (bl.a. Bay Watch, Pacific Blue, Speed, Beverly Hills Cop, Ocean’s Elven, Rocky III osv).

Derefter går vi op til Venice Beach, som er en speciel farverig oplevelse. Her kommer artister, gademusikanter, hippier, bodybuildere (udendørs træningsstudio), rulleskøjtere, skateboardere osv. for at vise sig frem. Desuden er der et utal af gadesælgere og morsomme småbutikker som sælger de sjoveste ting. Venice er alt andet end kedelig! Her spiser vi en sidste lunch sammen inden vi siger farvel til Route 66 og Los Angeles, og rejser med bus til lufthavnen og vender hjem.

Tak for en flot tur, hyggeligt selskab og tak for at du valgte at rejse med Joyrides Tours. God tur hjem! Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

TURPROGRAM ROUTE 66 EASTBOUND

1

Dag 1: Afrejse - Ankomst Los Angeles

Når alle er ankommet til hotellet og fundet sig til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomstsamling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruges til at lære hinanden bedre at kende, og vi samles til en fælles aftensmad på ægte amerikansk vis. De som ikke er alt for trætte efter den lange rejse, kan bagefter tage og besøge en lokal bar i nærheden af hotellet.

2

Dag 2: Los Angeles

(Oplevelsesdag)

Vi samles foran hotellet og kører ned til Santa Monica Pier, endestationen/starten afHistoriske Route 66. Denne dag vil du opleve LA fra sit bedste: berømte Santa Monica Beach/Pier, som du sikkert har set i mange serier/film (bl.a. Bay watch, Pacific Blue, Speed, Beverly Hills Cop, Ocean’s Elven, Rocky III osv).

Derefter går vi op til Venice Beach, som er en speciel farverig oplevelse. Her kommer artister, gademusikanter, hippier, bodybuilders (udendørs træningsstudio), folk på rulleskøjter, skateboards osv. for at vise sig frem. Desuden er der et hav af gadesælgere og sjovesmåbutikker som sælger de skønneste ting. Venice er alt andet end kedelig! Her spiser vifrokost sammen.

3

Dag 3: Los Angeles - Las Vegas

(Køredag 1: 452 km)

Dette er dagen hvor vi starter vores Route 66-eventyr! Efter at alle er klar på cyklerne starter vi  på den 4000 kilometer lange Route 66. Los Angeles forsvinder bag os mens vi sætter kursen mod vest for et unikt eventyr fyldt med historie, oplevelser og hygge. Denne dag vil det være storby, highway- og ørkenkørsel, og det bliver meget varmt.

Vi anbefaler derfor at køre med hydration-/kølevest, som gør det meget lettere at takle varmen. Vi kommer til at starte stille og roligt, så alle vænner sig til køreforholdene og temperaturen. Så er det den lige vej mod Las Vegas, og hvis varmen tillader  det  kører vi på ”The Strip”. Vi kører til hotellet, som ligger midt på ”the Strip”og tjekker ind.

4

Dag 4: Las Vegas

(Oplevelsesdag)

Glæd dig! Nu er vi i en af de sjoveste byer i verden; ”The city of sin”. Byen som har alt; fantastiske bygninger, unikke shows, casinoer og alle typer entertainment. Vegas er aldrigkedelig!

Dagen er på egen hånd, og der er gåafstand til de fleste seværdigheder. Vi anbefaler på detkraftigste at tage en tur ind i Caesars Palace, Bellagio, MGM, Stardust, Treasure Island, The Venetian, Mirage og Wyatt og The Fashion Show Mall (over 200 butikker). På Mirage vil du om aftenen kunne se vulkanudbrud hvert 15. min. Da forvandles haven til et flammeshow. Vandshowet udenfor Bellagio er også et minde for livet.

5

Dag 5: Las Vegas - Williams

(Køredag 2: 466 km)

Vi spiser morgenmad tidligt og kører ad ”the Strip” inden vi tager gruppefoto ved det berømte ”Welcome to Las Vegas”-skilt. Derefter sætter vi kursen imod Oatman; en gammel western landsby i Mohave, som blev etableret af to guldgravere i 1915. Her spiser vi frokost. Hold øje med æsler og lovløse cowboys i gadene..

På vejen kører vi indenom Hackberry, hvor vi stopper på en lille traditionel Route 66tankstation, fyldt med historie, som taget ud af en gammel film. Vi hygger os med en kold drik i skyggen, inden vi kører videre til lille Seligman. Seligman er en sjov, hyggelig og traditionel Route 66 by, fyldt med sjove fotomuligheder. Dagen afsluttes i Williams hvor vi overnatter.

6

Dag 6: Williams - Grand Canyon - Williams

(Køredag 3: 190 km)

Denne dag starter og slutter i Williams, men ikke før vi har været indenom turens måskestørste højdepunkt. Velkommen til Grand Canyon! Lige før selve ”indgangspartiet” ligger helikopter basen, som bliver dagens første stop. De som har bestilt helikopter tur får en oplevelse de sent vil glemme. At svæve i luften over et af verdens syv vidundere og opleve dette naturfænomen på nært hold er helt magisk. Derefter spiser vi fælles frokost, inden vi kører ind i selve Grand Canyon. Her vil vi tage årets feriebillede! Bemærk: Helikopterturen må forhåndsbestilles.

7

Dag 7: Williams - Gallup

(Køredag 4: 390 km)

Dette bliver en dag med ørkenkørsel og enestående naturoplevelser. Vi kører først til Winslow, hvor vi tager et stop på ”hjørnet”. De som er Eagles-fans ved hvad ”Standing on a corner in Winslow, Arizona” betyder.

Derefter kører vi til Holbrook og ind i Navajo- og Apache territoriet Petrified Forest (den forstenede skov) og Painted Desert. Er det sten eller træ? Og er sandet malet?  Vi kørerigenem hele dette fantastiske naturreservat, som er et minde for livet. Vi afslutter dagen med at køre til Gallup.

8

Dag 8: Gallup - Santa Fè

(Køredag 5: 363 km)

Nu bevæger vi os ud af cowboyland og ind i indianerland. Det bliver en oplevelsesrig dag hvor vi kører gennem områder som indianerne har beboet i århundreder.

Vi kører direkte til Acoma Sky City som er Acoma indianernes hellige by og som ligger på toppen af en høj «Mesa» (bjergformation). Vi fortsætter til Albuquerque, hvor vi spiser frokost. Derefter kører vi de små, snoede og spændende veje til Madrid. Sidste stop er Santa Fe, en af de smukkeste byer i det vestlige USA. Santa Fe vil være vores hjem de næste to nætter. Du behøver ikke være mere end et par minutter i Santa Fe’s smalle gader før du bliver forelsket i byen.

7

Dag 9: Santa Fè

(Oplevelsesdag)

Vi har kørt over halvvejen at vores Route 66 eventyr, og tager en dags pause for at lade batterierne op og opleve mere af fantastiske Santa Fe. Byen ligger højt oppe i bjergkæden“Sagre de Cristo”, og er rig på spansk- og indiansk amerikansk historie og kultur. En unik blanding som kan ses i den lokale kunst og arkitektur. Dagen er på egen hånd.

Du kan slappe af i hotellets pool, se et af de mange kunstgallerier, udforske Santa Fe, ellertage på en guidet bjergtur. Du kan også købe lokal kunst på det lokale marked. Glem ikke atprøve ”The Green Chili Stew” som er blevet en af favoritterne hos vores gæster. Santa Fe’s køkken er meget berømt.

10

Dag 10: Santa Fè - Amarillo

(Køredag 6: 448 km)

Det blir en varm køredag i cowboyland, med lange flade sletter og landskaber. Vi bevæger os ind i USA´s største stat; Texas.  Første stop er Santa Rosa, inden vi fortsætter til Tucumcari og besøger ”Blue Swallow” (the friendliest motell on R66).

Vi spiser frokost i Tucumcari, inden vi kører ud af Texas og ind i New Mexico, til Adrian, som er ”MidPoint Route 66 US”. Nu er vi altså halvvejs i Chicago. Vi tager en kop kaffe på den lokale MidPoint diner, inden vi fortsætter til den berømte ”Caddilac Ranch”, hvor du kan signere et meget specielt kunstværk. Derefter er det den direkte vej til Amarillo, hvor tager vi flere spændende stop.

11

Dag 11: Amarillo - Weatherford

(Køredag 7: 307 km)

Vi tager afsked med Texas og kører ind i Oklahoma. Oklahoma er staten som har bevaret mest af den oprindelige Route 66. Det var i Oklahoma folk begyndte at benytte begrebet ”The Mother Road”. Landskabet ændrer sig nu fra tørt til frodigt.

Vi kører igennem flere småbyer inden vi stopper i McLean på endnu et ægte Texas steak house. Her er det muligt at spise en af de møreste bøffer du nogensinde har smagt. Vi tager afsked med Texas og kører ind i Oklahoma til Elk City og National Route 66 Museum, som dækker hele tidsperioden fra 1920’erne til i dag. Derefter kører vi til Weatherford, hvor vi skal bo på et hyggeligt hotel.

12

Dag 12: Weatherford - Claremore

(Køredag 8: 324 km)

Vi fortsætter vores tur langs Route 66 i smukke og frodige Oklahoma. Første stop er El Reno,inden vi kommer til Yukon. Derefter kører vi den direkte vej til Oklahoma City, hvor vi skal spise frokost. Efter at vi har fordøjet Oklahoma city fortsætter vi vores Route eventyr. Vi kører til Stroud, hvor vi besøger Rock Café. Turen fortsætter langs mange små og hyggeligeRoute 66 byer og vi stopper ved flere for at sikre ferieminder med vores kameraer.

Næste etape går til Tulsa, hvor vi besøger Route 66 Harley Davidson og får en forfriskning. Derefter fortsætter vi til Claremore, hvor vi skal overnatte.

13

Dag 13: Claremore - St.Robert

(Køredag 9: 381 km)

Det bliver endnu en dag med meget spændende Route 66 kørsel, gennem tre stater; Oklahoma, Kansas og Missouri. Vi kører igennem ”hjertet” af USA, der vil være mange varierende oplevelser og indtryk. Dette er måden folk oprindeligt kørte Route 66.

På vejen ud af Oklahoma fortsætter vi med at køre gennem småbyer, inden vi kommer til Baxter Springs, og så er det ”velkommen i Kansas”. Vi stopper på velkendte «4 Women on the Route» og Marsh Rainbow Arch Bridge, og nyder det historiske sus.

Vi fortsætter til en traditionel Route 66 tankstation; The Gay Parita Sinclair, som i dag kun drives af donationer og salg af Route 66 effekter.

14

Dag 14: St.Robert - Springfield

(Køredag 10: 366 km)

Turen fra St. Robert til St.Louis går gennem det pragtfulde bjerglandskab Ozarks, som er blandt de mest naturskønne langs Route 66. Vi fortsætter gennem fantastiskt landskab og småbyer langs historiske Route 66 inden vi stopper i idylliske Cuba.

Næste stop er Stanton og Jesse James museet i Meramec Mines, hvor vi får mulighed for atgå ind i grotterne hvor Jesse hans bande gemte alle tyvekosterne de havde røvet under sine mange raids. Vi kører ud af Missouri, og der vil være meget ægte traditionelt Route 66kørsel. Mange småbyer, gamle byer og historiske Route 66-steder.

15

Dag 15: Springfield - Chicago

(Køredag 11: 325 km)

Det bliver en ny dag med spændende og historisk Route 66 kørsel. Vi begynder med den gamle benzinstation ved Odell (som er et godt eksempel på mange døgnåbne stationer) og fortsætter langs Route 66 til Pontiac og tager gruppefoto foran et kæmpestort Route 66 vægmaleri. Derefter kører vi videre til Wilmington og ”The Gemini Giant” hvor vi spiserfrokost.

Næste stop bliver i Joilet, Blues Brothers hjemby, hvor vi stopper og spiser is. Derefter kører vi direkte tilbage til Chicago, hvor vi returnerer vores køretøj.

16

Dag 16: Chicago - Milwaukee - Chicago

(Oplevelsesdag)

Vi starter dagen med at køre til Milwaukee for en rundvisning på det nye og vældig interessante Harley Davidson museum. Her findes hele historien om Harley-Davidson, de første og nyeste cykler, her er noget for enhver smag, og det er muligt at bruge det meste afdagen her. Vi spiser “biker-frokost” på museet.

Når vi er færdige med museet tager vi til en lokal Harley-Davidson dealer (f.eks. House of Harley Davidson) for at de som ønsker/mangler at supplere udstyr kan gøre dette.

17

Dag 17: Chicago

(Oplevelsesdag)

Velkommen til en spændende oplevelsesdag, hvor vi skal udforske Chicago ”The Windy City”. Vi starter dagen med at køre fra hotellet til Willis Tower, en af USA’s højeste bygninger (442 meter) Fra toppen ”Sky Deck” kan du se hele fire delstater. Vi spiser frokost på en af de kendte lokale restauranter, f.eks. berømte Giordano’s eller Navy Pier. Efter frokost anbefaler vi at udforske alt som Chicago har at byde på – på egen hånd. Sidst på dagen mødes vi for atspise aftensmad sammen. NB: Husk godt fodtøj denne dag!

Om aftenen samles vi for at tage turen til en af Chicagos mest kendte blues klubber. Kendte og mindre kendte blues artister spiller kontinuerligt fra en af de to scener. Fælles transport tilbage til hotellet er arrangeret omkring midnat.

18

Dag 18: Hjemrejse fra Chicago

Vi tjekker ud af hotellet og tager afsked med Route 66 og rejser hjem. Transport i fælles bus til lufthavnen.

Tak for en god tur, et hyggeligt selskab og hjertelig tak fordi du valgte at rejse med JoyRides. Vel overstået Route 66 eventyr og god hjemrejse!


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.


Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $5 595
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $6 495
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $3 695
PASSAGER i enkeltværelse:
From $4 595

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Route 66 - Westbound Blues
Dato fra:
03.06.2022
Dato til:
20.06.2022
Reservationsfrist:
08.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
05.07.2022
Dato til:
22.07.2022
Reservationsfrist:
10.05.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
09.08.2022
Dato til:
26.08.2022
Reservationsfrist:
14.06.2022

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
06.09.2022
Dato til:
23.09.2022
Reservationsfrist:
12.07.2022

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
05.05.2023
Dato til:
22.05.2023
Reservationsfrist:
10.03.2023

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
03.07.2023
Dato til:
20.07.2023
Reservationsfrist:
08.05.2023

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
02.08.2023
Dato til:
19.08.2023
Reservationsfrist:
07.06.2023

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
01.09.2023
Dato til:
18.09.2023
Reservationsfrist:
07.07.2023

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
30.05.2024
Dato til:
16.06.2024
Reservationsfrist:
04.04.2024

Turkategori:
Route 66 - Westbound Blues
Dato fra:
01.06.2024
Dato til:
18.06.2024
Reservationsfrist:
06.04.2024

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
01.07.2024
Dato til:
18.07.2024
Reservationsfrist:
06.05.2024

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
31.07.2024
Dato til:
17.08.2024
Reservationsfrist:
05.06.2024

Turkategori:
Route 66 - Westbound
Dato fra:
30.08.2024
Dato til:
16.09.2024
Reservationsfrist:
05.07.2024


Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
21.06.2022
Dato til:
08.07.2022
Reservationsfrist:
26.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
23.08.2022
Dato til:
09.09.2022
Reservationsfrist:
28.06.2022

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
27.09.2022
Dato til:
14.10.2022
Reservationsfrist:
02.08.2022

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
30.09.2022
Dato til:
17.10.2022
Reservationsfrist:
05.08.2022

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
20.04.2023
Dato til:
07.05.2023
Reservationsfrist:
23.02.2023

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
20.05.2023
Dato til:
06.06.2023
Reservationsfrist:
25.03.2023

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
18.06.2023
Dato til:
05.07.2023
Reservationsfrist:
23.04.2023

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
18.07.2023
Dato til:
04.08.2023
Reservationsfrist:
23.05.2023

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
17.08.2023
Dato til:
03.09.2023
Reservationsfrist:
22.06.2023

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
16.09.2023
Dato til:
03.10.2023
Reservationsfrist:
22.07.2023

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
18.04.2024
Dato til:
05.05.2024
Reservationsfrist:
22.02.2024

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
18.05.2024
Dato til:
04.06.2024
Reservationsfrist:
23.03.2024

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
16.06.2024
Dato til:
03.07.2024
Reservationsfrist:
21.04.2024

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
16.07.2024
Dato til:
02.08.2024
Reservationsfrist:
21.05.2024

Turkategori:
Route 66 - Eastbound
Dato fra:
15.08.2024
Dato til:
01.09.2024
Reservationsfrist:
20.06.2024

Turkategori:
Route 66 - Eastbound Campaign
Dato fra:
14.09.2024
Dato til:
01.10.2024
Reservationsfrist:
20.07.2024