2/3
Sværhedsgrad
3000/3800 km
Distance
New Zealand
Sted
13/18 dage
Varighed

New Zealand er en af verdens førende feriedestinationer, og tilbyder mange turistattraktioner for både eventyrere og førstegangs rejsende som ønsker at opleve New Zealands skønhed. Fra de berømte Wildlife ture i Christchurch til Dart River Jet Safari i Queenstown. Der er et bredt udvalg af attraktioner for alle typer besøgende.

Den bedste måde at opleve alle de fantastiske attraktioner New Zealand har at tilbyde er på din motorcykel eller i bil.  Du vil få en fantastisk tur på herlige veje gennem et utroligt smukt land. Turen er specielt udviklet for de som ønsker at udforske alt hvad New Zealand har at tilbyde. Vi kører på de flotteste veje på begge øer og besøger alle de bedste attraktioner og byer.

Vælg mellem 13-dages tur og 18-dages tur.

ANKOMST/RETUR Auckland/AKL & Christchurch/CHC
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Aukland, New Zealand

Når alle er ankommet til hotellet i Auckland og er fundet til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruger vi på at lære hinanden at kende, og vi mødes til en fælles middag. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan derefter f.eks. tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.
2

Dag 2: Auckland

(Oplevelsesdag)

Vi starter dagen med et informationsmøde om turen på New Zealand og dit ophold i Auckland. Vi fortæller også om praktisk information og forberedelser vedrørende MC og billeje.

Resten af dagen vil vi bruge i Auckland, New Zealand’s største by med 1,4 millioner indbyggere. Faktisk er byen den største i Polynesien, og befolkningen repræsenterer 30 procent af den totale befolkning. Tænk dig en by hvor alle bor indenfor en halv time fra herlige strande, turstier og et dusin smukke øer. Derudover et solfyldt klima, en baggrund fra polynesisk kultur og en lidenskab for fremragende mat, vin og shopping. Du kan nu begynde at få et billede af Auckland, New Zealands største og mest varierede by. Vi vil tilbringe dagen med at udforske denne spændende by.

Auckland er også et paradis for shopping, alt fra toppdesignere til gademarkeder. Mens du er her, kan du nyde byens forskellige cafeer, restauranter og udeliv, samt hyggelige områder i byens Viaduct Harbour, Wynyard Quarter og Parnell.

En virkelig fængslende oplevelse venter besøgende i Aucklands Sky Tower. Med 328 meter er det den højeste bygning i New Zealand, og tilbyder en fantastisk udsigt på op til 80 kilometer i hver retning. Kør op i en glaselevator til en af de tre spektakulære udsigtsplatforme, eller for mere spænding, Sky Walk oppe i den 192 meter høje pergola eller Sky Jump fra tårnet! Oplev Peter Gordons elegante restaurant – The Sugar Club, og slap af med en kop kaffe eller lette forfriskninger på Sky Café. Du kan også spise på “Orbit” – og se  Auckland fra den 360-graders roterende restaurant. Sky Tower er en af New Zealands mest spændende attraktioner!

Om eftermiddagen kører vi hen for at hente vores cykler – cyklen du har bestilt til turen er klar, al nødvendig forsikring er inkluderet.

3

Dag 3: Auckland - Whakatane

(Køredag 1: 290 km)

I dag starter vi på vores New Zealand eventyr! Vi samles foran hotellet for samlet at køre hen for at afhente motorcyklerne.

Når alle er klare på sine cykler starter vi på vores 3.500 km lange New Zealand eventyr. Auckland forsvinder bag os mens vi sætter kursen vestover for et unikt eventyr. Vi kører til Papamoa Beach, hvor vi spiser frokost. Papamoa er den største forstad til Tauranga og er et af New Zealands bedste fiske og surfer sted. Stedet er bedst kendt for sine lange, hvide sandstrande som snor sig fra Kaituna River til Mount Maunganui.

Vi fortsætter vores rejse langs østkysten men stopper flere gange undervejs for at nyde den spektakulære natur.  Til sidst ankommer vi til vores rejsemål for i dag – Whakatane.

Whakatane “vækkes til live” med lokale musikere og tilrejsende band gennem sommermånederne. Byen har mange charterbåde, noget som giver besøgende muligheden for at dykke i det krystalklare vand i bugten, fiske eller svømme med delfiner. Desuden er byen det kunstneriske og kulturelle centrum i området med regelmæssige kunstudstillinger og mange steder af historisk betydning for Maoriene.

4

Dag 4: Whakatane - Gisborne

(Køredag 2: 371 km)

Vi sætter kursen østover mod den nordøstlige spids af North Island hvor vi holder en pause for at absorbere den smukke udsigt. Nyd det vilde og smukke New Zealand East Cape, kendt for sine spektakulære solnedgange (i sommermånederne) med de røde farver på himmelen i kontrast til det azurblå vand i det uberørte hav.

Vi kører til vores frokost stop i Hicks Bay som ligger lige ved kysten. Vi fortsætter til Gisborne hvor vi skal tilbringe natten. Gisborne er hovedstaden i den nordøstlige region på Bay Poverty Bay. Vi spiser aftensmad på Marina Restaurant & Bar Marina Park.

5

Dag 5: Gisborne - Napier

(Køredag 3: 214 km)

Det bliver en dag med spektakulære veje og naturoplevelser. Turen fra Gisborne går sydøst gennem storslået bjerglandskab og fantastiske kystlinjer. Vi kører på nogle af de bedste veje på nord øen og gør flere stop for at se de mange seværdigheder langs vejen til vores mål for dagen: Napier. Vi spiser frokost i Wairoa.

Efter at have checket ind på hotellet gør vi os klar til en aften i “byen”. Napier er et byområde med de to tvillingbyer Napier og Hastings, som er det femte største byområde i New Zealand. Både Napier og Hastings har en række aktiviteter og attraktioner at tilbyde, som sædvanligvis kan spores tilbage til byernes fremtrædende art deco arkitektur.

6

Dag 6: Napier - Wellington

(Køredag 4: 315 km)

Velkommen til en ny dag med spændende kørsel; gennem landet, bjerge, dale og vestkysten. Vi krydser den sydlige spids af Nord øen. Vi stopper for frokost i Palmerston North, (på Manawatu River) lokalt kendt som “Palmy” som er New Zealands syvende største by. Den blev opkaldt efter Viscount Palmerston, en tidligere statsminister i Storbritannien.

Vores endelige destination er Wellington som ligger i den sydlige del af Nord Island, klemt inde mellem en smuk havn og frodige, grønne bakker. Med en befolkning på over 380.000 indbyggere er byen Oceaniens største hovedstad og blev grundlagt i 1840.

7

Day 7: Wellington - Murchison

(Køredag 5: 334 km)

Forbered dig på den måske smukkeste færgetur i dit liv. Vi starter tidlig for at tage den første færge til Syd øen, hvor det menes at de bedste motorcykel veje og smukkeste naturoplevelser er at finde.

Sørg for at du har ro i sindet så du fuldt ud nyder overfarten til Syd øen, vejene langs fjordene, kysten og bjergene. Det bliver den store “naturdag”. Vi stopper for frokost i St.Motueka og tilbringer aftenen i en lille landsby. Nu er vi væk fra storbyerne for en stund.

8

Dag 8: Murchison - Fox Glacier

(Køredag 6: 381 km)

Hav dine is økser klar, så sætter vi kursen mod flotte Fox Glacier, gemt i den skovklædte udkant af Southern Alps. Den hyggelige by Fox Glacier tilbyder vandring på isen og ture i området. Dagens tur langs vestkysten af Syd øen er af mange rangeret som den smukkeste på øerne.

Derfor gør vi mange korte stop for at være i stand til at absorbere alt. Vi spiser i Greymouth og tager en gletcher tur når vi ankommer til Fox Glacier.  Fox Glacier ligger nær den smukke Lake Matheson, en af de mest fotograferede steder i New Zealand. På en klar dag reflekterer søen Mount Cook.

9

Dag 9: Fox Glacier - Queenstown

(Køredag 7: 327 km)

Endnu en gang sætter vi kursen ned mod kysten, før vi kører op med bjergene. Vi spiser i Haast inden vi kører gennem Mount Aspiring National Park; gennem bjerge og storslået natur, med fine snoede veje hele vejen til Queenstown.

10

Dag 10: Queenstown

(Oplevelsesdag)

En actionfyldt ferie i New Zealand er synonymt med “Queenstown “. Uanset hvad som interesserer dig, tilbyder Queentown  oplevelser som vil opfylde alle dine ønsker (sport, naturoplevelser eller gastronomisk fun) – Queenstown har alt!

Queenstown er et feriested som tiltrækker mange besøgende med sin turist venlige og eventyrlystne tilgang. Byen ligger i Otago, syd-vest på New Zealand. Syd øen er ikke bare centrum for diverse sne sport, men tilbyder også turister alle tænkelige oplevelser som elastikspring, vandski eller cykling i bjergene. Du vil sandsynligvis tilbringe det meste af dagen med at udforske Queenstown og bare have det sjovt.

11

Dag 11: Queenstown - Oamaru

(Køredag 8: 328 km)

Dagens køreetape går gennem det som i New Zealand kaldes “fjord landet”. Med fare for at gentage os selv; endnu en fantastisk “naturdag”. Vi kører på flotte mc-veje over bjergpas mod øens sydspids, hvor vi skal køre gennem steder du aldrig ville tro eksisterede.

Vi spiser frokost på Pearl Harbor Restaurant & Bar i St. Manapouri på vej til vores mål for aftenen; Invercargill.

Hvis du ikke har set filmen “verdens hurtigste Indian” med Antony Hopkins bør du se den. Det handler om Burt Munro’s tur til USA og Utah Bonneville Salt Flats i 1967. Vi vil besøge hans museum.

12

Dag 12: Oamaru - Christchurch

(Køredag 9: 429 km)

Velkommen til en ny dag med spektakulær køretur langs kysten og i bjergene.  Vi gør flere stop på ruten og spiser frokost på en restaurant ved vandet i Timaru. Derefter kører vi højere mod dagens destination; Christchurch.

Christchurch er den største by på Syd øen med ca. 360.000 indbyggere og ligger på østkysten af øen. Ingen andre steder i verden vil du indenfor to timers køretur have en international lufthavn samtidig med at du har mulighed for at stå på ski, spille golf, springe elastikspring eller wild water rafte. Christchurch er New Zealands næst største by og nøglen til den sydlige ø.

13

Dag 13: Hjemreise fra Christchurch

Vi checker ud af hotellet og tager afsked. Tak for en flot tur, gode stunder og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides. Vi ønsker dig en god tur hjem! Vi håber at se dig igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien eller Europa.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

1

Dag 1: Ankomst Aukland, New Zealand

Når alle er ankommet til hotellet i Auckland og er fundet til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruger vi på at lære hinanden at kende, og vi mødes til en fælles middag. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan derefter f.eks. tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.
2

Dag 2: Auckland

(Oplevelsesdag)

Vi starter dagen med et informationsmøde om turen på New Zealand og dit ophold i Auckland. Vi fortæller også om praktisk information og forberedelser vedrørende MC og billeje.

Resten af dagen vil vi bruge i Auckland, New Zealand’s største by med 1,4 millioner indbyggere. Faktisk er byen den største i Polynesien, og befolkningen repræsenterer 30 procent af den totale befolkning. Tænk dig en by hvor alle bor indenfor en halv time fra herlige strande, turstier og et dusin smukke øer. Derudover et solfyldt klima, en baggrund fra polynesisk kultur og en lidenskab for fremragende mat, vin og shopping. Du kan nu begynde at få et billede af Auckland, New Zealands største og mest varierede by. Vi vil tilbringe dagen med at udforske denne spændende by.

Auckland er også et paradis for shopping, alt fra toppdesignere til gademarkeder. Mens du er her, kan du nyde byens forskellige cafeer, restauranter og udeliv, samt hyggelige områder i byens Viaduct Harbour, Wynyard Quarter og Parnell.

En virkelig fængslende oplevelse venter besøgende i Aucklands Sky Tower. Med 328 meter er det den højeste bygning i New Zealand, og tilbyder en fantastisk udsigt på op til 80 kilometer i hver retning. Kør op i en glaselevator til en af de tre spektakulære udsigtsplatforme, eller for mere spænding, Sky Walk oppe i den 192 meter høje pergola eller Sky Jump fra tårnet! Oplev Peter Gordons elegante restaurant – The Sugar Club, og slap af med en kop kaffe eller lette forfriskninger på Sky Café. Du kan også spise på “Orbit” – og se  Auckland fra den 360-graders roterende restaurant. Sky Tower er en af New Zealands mest spændende attraktioner!

Om eftermiddagen kører vi hen for at hente vores cykler – cyklen du har bestilt til turen er klar, al nødvendig forsikring er inkluderet.

3

Dag 3: Auckland - Whakatane

(Køredag 1: 290 km)

I dag starter vi på vores New Zealand eventyr! Vi samles foran hotellet for samlet at køre hen for at afhente motorcyklerne.

Når alle er klare på sine cykler starter vi på vores 3.500 km lange New Zealand eventyr. Auckland forsvinder bag os mens vi sætter kursen vestover for et unikt eventyr. Vi kører til Papamoa Beach, hvor vi spiser frokost. Papamoa er den største forstad til Tauranga og er et af New Zealands bedste fiske og surfer sted. Stedet er bedst kendt for sine lange, hvide sandstrande som snor sig fra Kaituna River til Mount Maunganui.

Vi fortsætter vores rejse langs østkysten men stopper flere gange undervejs for at nyde den spektakulære natur.  Til sidst ankommer vi til vores rejsemål for i dag – Whakatane.

Whakatane “vækkes til live” med lokale musikere og tilrejsende band gennem sommermånederne. Byen har mange charterbåde, noget som giver besøgende muligheden for at dykke i det krystalklare vand i bugten, fiske eller svømme med delfiner. Desuden er byen det kunstneriske og kulturelle centrum i området med regelmæssige kunstudstillinger og mange steder af historisk betydning for Maoriene.

4

Dag 4: Whakatane - Gisborne

(Køredag 2: 371 km)

Vi sætter kursen østover mod den nordøstlige spids af North Island hvor vi holder en pause for at absorbere den smukke udsigt. Nyd det vilde og smukke New Zealand East Cape, kendt for sine spektakulære solnedgange (i sommermånederne) med de røde farver på himmelen i kontrast til det azurblå vand i det uberørte hav.

Vi kører til vores frokost stop i Hicks Bay som ligger lige ved kysten. Vi fortsætter til Gisborne hvor vi skal tilbringe natten. Gisborne er hovedstaden i den nordøstlige region på Bay Poverty Bay. Vi spiser aftensmad på Marina Restaurant & Bar Marina Park.

5

Dag 5: Gisborne - Napier

(Køredag 3: 214 km)

Det bliver en dag med spektakulære veje og naturoplevelser. Turen fra Gisborne går sydøst gennem storslået bjerglandskab og fantastiske kystlinjer. Vi kører på nogle af de bedste veje på nord øen og gør flere stop for at se de mange seværdigheder langs vejen til vores mål for dagen: Napier. Vi spiser frokost i Wairoa.

Efter at have checket ind på hotellet gør vi os klar til en aften i “byen”. Napier er et byområde med de to tvillingbyer Napier og Hastings, som er det femte største byområde i New Zealand. Både Napier og Hastings har en række aktiviteter og attraktioner at tilbyde, som sædvanligvis kan spores tilbage til byernes fremtrædende art deco arkitektur.

6

Dag 6: Napier - Wellington

(Køredag 4: 315 km)

Velkommen til en ny dag med spændende kørsel; gennem landet, bjerge, dale og vestkysten. Vi krydser den sydlige spids af Nord øen. Vi stopper for frokost i Palmerston North, (på Manawatu River) lokalt kendt som “Palmy” som er New Zealands syvende største by. Den blev opkaldt efter Viscount Palmerston, en tidligere statsminister i Storbritannien.

Vores endelige destination er Wellington som ligger i den sydlige del af Nord Island, klemt inde mellem en smuk havn og frodige, grønne bakker. Med en befolkning på over 380.000 indbyggere er byen Oceaniens største hovedstad og blev grundlagt i 1840.

7

Day 7: Wellington - Murchison

(Køredag 5: 334 km)

Forbered dig på den måske smukkeste færgetur i dit liv. Vi starter tidlig for at tage den første færge til Syd øen, hvor det menes at de bedste motorcykel veje og smukkeste naturoplevelser er at finde.

Sørg for at du har ro i sindet så du fuldt ud nyder overfarten til Syd øen, vejene langs fjordene, kysten og bjergene. Det bliver den store “naturdag”. Vi stopper for frokost i St.Motueka og tilbringer aftenen i en lille landsby. Nu er vi væk fra storbyerne for en stund.

8

Dag 8: Murchison - Fox Glacier

(Køredag 6: 381 km)

Hav dine is økser klar, så sætter vi kursen mod flotte Fox Glacier, gemt i den skovklædte udkant af Southern Alps. Den hyggelige by Fox Glacier tilbyder vandring på isen og ture i området. Dagens tur langs vestkysten af Syd øen er af mange rangeret som den smukkeste på øerne.

Derfor gør vi mange korte stop for at være i stand til at absorbere alt. Vi spiser i Greymouth og tager en gletcher tur når vi ankommer til Fox Glacier.  Fox Glacier ligger nær den smukke Lake Matheson, en af de mest fotograferede steder i New Zealand. På en klar dag reflekterer søen Mount Cook.

9

Dag 9: Fox Glacier - Queenstown

(Køredag 7: 327 km)

Endnu en gang sætter vi kursen ned mod kysten, før vi kører op med bjergene. Vi spiser i Haast inden vi kører gennem Mount Aspiring National Park; gennem bjerge og storslået natur, med fine snoede veje hele vejen til Queenstown.

10

Dag 10: Queenstown

(Oplevelsesdag)

En actionfyldt ferie i New Zealand er synonymt med “Queenstown “. Uanset hvad som interesserer dig, tilbyder Queentown  oplevelser som vil opfylde alle dine ønsker (sport, naturoplevelser eller gastronomisk fun) – Queenstown har alt!

Queenstown er et feriested som tiltrækker mange besøgende med sin turist venlige og eventyrlystne tilgang. Byen ligger i Otago, syd-vest på New Zealand. Syd øen er ikke bare centrum for diverse sne sport, men tilbyder også turister alle tænkelige oplevelser som elastikspring, vandski eller cykling i bjergene. Du vil sandsynligvis tilbringe det meste af dagen med at udforske Queenstown og bare have det sjovt.

11

Dag 11: Queenstown - Oamaru

(Køredag 8: 328 km)

Dagens køreetape går gennem det som i New Zealand kaldes “fjord landet”. Med fare for at gentage os selv; endnu en fantastisk “naturdag”. Vi kører på flotte mc-veje over bjergpas mod øens sydspids, hvor vi skal køre gennem steder du aldrig ville tro eksisterede.

Vi spiser frokost på Pearl Harbor Restaurant & Bar i St. Manapouri på vej til vores mål for aftenen; Invercargill.

Hvis du ikke har set filmen “verdens hurtigste Indian” med Antony Hopkins bør du se den. Det handler om Burt Munro’s tur til USA og Utah Bonneville Salt Flats i 1967. Vi vil besøge hans museum.

12

Dag 12: Oamaru - Christchurch

(Køredag 9: 429 km)

Velkommen til en ny dag med spektakulær køretur langs kysten og i bjergene.  Vi gør flere stop på ruten og spiser frokost på en restaurant ved vandet i Timaru. Derefter kører vi højere mod dagens destination; Christchurch.

Christchurch er den største by på Syd øen med ca. 360.000 indbyggere og ligger på østkysten af øen. Ingen andre steder i verden vil du indenfor to timers køretur have en international lufthavn samtidig med at du har mulighed for at stå på ski, spille golf, springe elastikspring eller wild water rafte. Christchurch er New Zealands næst største by og nøglen til den sydlige ø.

13

Dag 13: Christchurch - Picton

(Køredag 10: 338 km)

Dette er vores sidste dag på den sydlige ø. Vi sætter kursen mod Picton og kører hele dagen langs Coastal Route 1 med fantastisk udsigt og natur. Vi spiser i Kaikoura, en af de få steder i verden som kan bryste sig af sådanne naturlige underværker som er skabt af land og hav.

Kaikoura er det nordligste distrikt i Canterbury-regionen og ligger på østkysten af Syd øen. Vi fortsætter til Picton, hvor vi  tilbringer vi natten.

14

Dag 14: Picton - Ohakune

(Kjøredag 11: 290 km)

I dag sætter vi kursen mod Ohakune. Vi kører langs kysten til Whanganui hvor vi spiser frokost. Derefter kører vi op i bjergene på Route 4, som er rangeret som en af New Zealands bedste motorcykel veje.

15

Dag 15: Ohakune - Cambridge

(Kjøredag 12: 302 km)

Vi kører op i bjergene og fortsætter vores tur på Route 4, inden vi fortsætter ad Route 47 mod Tutangi ved foden af Lake Taupo. Vi stopper for at nyde den smukke natur og for at få en bid brød. Vi fortsætter nordover, forbi Waikato River som vi følger til Lake Maraetai. Vi følger floden hele vejen op til Cambridge.

Cambridge kendt som “byen med træer og vindere”. Den er kendt for sine grønne gader, historiske bygninger, antikvitetsforretninger og fuldblodsheste. Denne smukke landlige by ligger i hjertet af Waikato hesteavls distriktet. Cambridge er legendarisk for sin hesteavl og dens succes i Melbourne Cup, med 13 vindere.

16

Dag 16: Cambridge - Tauranga

(Kjøredag 13: 100 km)

Velkommen til en af turens højdepunkter; Vi besøger «The Hobbiton Movie Set» og spiser lunsj på «The Green Dragon Inn» (fra “Ringenes Herre”).

Etter å ha absorbert “Ringenes Herre” kjører vi gennem skogsparken Kaimi-Mamaku, før vi kører dagens sidste strekning til Tauranga, hvor vi skal overnatte.

17

Dag 17: Tauranga - Auckland

(Kjøredag 14: 433 km)

Dette er vores sidste køredag. Selv om det er lidt trist, vil det være en nydelig dag fuld af herlige veje, bjergpas og kyststrækninger som vil tage pusten fra dig. Vi har et specielt frokost stop i Coromandel, et råt og mystisk sted, men med fantastiske gyldne strande, naturlige gemmesteder og tågede skove. Vores sidste strækning er mod Auckland.

Vi returnerer cykler/biler og checker ind på vores hotel til vores sidste aften sammen. I aften skal vi nyde en god afskedsmiddag på Soal Bar og Bistro.

17

Dag 18: Hjemreise fra Auckland

Vi checker ud af hotellet og tager afsked. Tak for en flot tur, gode stunder og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides. Vi ønsker dig en god tur hjem! Vi håber at se dig igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien eller Europa.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

13 DAYS TOUR MAP:

18 DAYS TOUR MAP:

Priser (USD)

{"Message":"An error has occurred."}

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status


Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
20.11.2022
Dato til:
07.12.2022
Reservationsfrist:
31.10.2022

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
15.01.2023
Dato til:
01.02.2023
Reservationsfrist:
26.12.2022

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
05.03.2023
Dato til:
22.03.2023
Reservationsfrist:
13.02.2023

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
19.11.2023
Dato til:
06.12.2023
Reservationsfrist:
30.10.2023

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
14.01.2024
Dato til:
31.01.2024
Reservationsfrist:
25.12.2023

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
05.03.2024
Dato til:
22.03.2024
Reservationsfrist:
14.02.2024

Turkategori:
New Zealand Aotearoa
Dato fra:
17.11.2024
Dato til:
04.12.2024
Reservationsfrist:
28.10.2024