2/3
Sværhedsgrad
10000 km
Distance
Rusland
Sted
25 dage
Varighed

Moskva-Vladivostok, 10 000 km, «once in a lifetime» eventyr!

En legendarisk tur hvor du krydser det enorme Rusland. Fra Moskva til Vladivostok, 10.000 km, på 25 dage. Den transsibirske rute er berømt for at være den længste togrejse i verden.

Du vil opleve det «sande» Rusland, og lære den utrolige historie om dette interessante land, udover dette mindeværdige højdepunkter på turen; Moskva, Den Røde Plads, Ural bjergene, Sibirien, Kalashnikov (med skydebane), Baikal søen og Østen. Dette er en virkelig spektakulær tur alle bør prøve en gang i livet!

Bemærk: Denne tur har nogle lange køre strækninger og er for motorcyklister med god erfaring og helbred til at klare en lang oplevelsestur.

ANKOMST/RETUR Moscow/SVO
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Hotel/motel 3-4 stjerner
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Morgenmad alle dage Transport fra / til lufthavn
Frokost/middag (køredage) Visa assistance
Engelsktalende guide Souvenirpakke
IKKE INKLUDERET
Refunderbart tab/skade depositum
All-inclusive  MC forsikring
Personlig medicinsk forsikring
Visa rådgiver-gebyr
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Moskva, Rusland

Når alle er ankommet til hotellet i Moskva og fundet sig til rette på sine værelser, mødes vi til en velkomstsamling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider. Aftenen bruges til at lære hinanden at kende, og vi samles til fælles aftensmad påægte russisk vis. De som ikke er alt for trætte efter den lange rejse, kan bagefter tage og besøge en lokal bar i  nærheden af hotellet.

2

Dag 2: Moskva

(Oplevelsesdag)

Oplevelser i Moskva. Vi besøger Kreml og Den røde plads, GUM, metro og mange andre interessante steder. Denne dag veksler vi også penge, køber lokale simkort, gør motorcyklerne klar til turen, køber regn dragter og andre forsyninger hvis du har glemt noget derhjemme.

3

Dag 3: Moskva - Nizhny Novgorod

(Køredag 1: 580 km)

Vi starter dagen med at køre til den berømte Røde plads, hvor vi foreviger starten af turen med et gruppefoto. Derefter forlader vi Moskva og tager flere stop undervejs til vi når til en af Golden Ring-byerne som ligger ved bredden af Volga floden. På vejenbesøger vi Vladimir, en lille by hvor vi stopper for at se Dormition (Assumption) katedralen, et stort arkitektonisk vidunder fra1100-tallet. I Nizhny Novgorod skal vi gå langs Volga dæmningen, vi besøger Novgorod Kremlin og vi spiser aftensmad på en lokal restaurant.

4

Dag 4: Nizhny Novgorod - Kazan

(Køredag 2: 460 km)

Vi starter dagen med at besøge nationalmuseet i Kozmodemyansk. Vi kører til Kazan, en ældgammel by bedre kendt som den tredje hovedstad i Russland (efter Moskva og St. Petersburg). Vi besøger Kazan Kreml, som er den næst største citadel i Rusland. Oprindelsen stammer fra 1000-tallet. Om aftenen spiser vi dejlig lokal aftensmad.

5

Dag 5: Kazan - Izhevsk

(Køredag 3: 540 km)

I dag skal vi køre på kurvede «backroads» og derefter en lille terræn strækning inden vi kommer til Kalashnikovs hjemby. Det er her den berømte AK-47 bliver produceret. Vi besøger våben museet og en skydebane hvor du får chancen for at prøve og skydemed en AK-47. Derefter kører vi til det lokale hotel hvor der er interessant og dejlig regional mad.

6

Dag 6: Izhevsk - Yekaterinburg

(Køredag 4: 710  km)

Dette bliver en lang køredag med mange spektakulære veje og landskaber, olieproduktionsanlæg og landbrugsarealer i Perm-regionen. Vi spiser lidt ekstra morgenmad fra en lokal butik, skovbær, æbler og anden frugt. Og sidst på dagen vodkashots i Jekaterinburg.

7

Dag 7: Yekaterinburg

(Oplevelsesdag)

Oplevelsesdag i Jekaterinburg på egen hånd. Vi anbefaler en byvandring med en lokal guide. Vi anbefaler torvet fra 1905, Oktyabrskaya-pladsen, kirken på blodet, det historiske torv, stenen og obelisken ved grænsen mellem Europa og Asia.

8

Dag 8: Yekaterinburg - Tyumen

(Køredag 5: 400  km)

Vi starter dagen med et morgenbesøg i Ganina Pit, hvor den sidste russiske kejser blev begravet. I dag er det et minde kompleks og kloster. Vi fortsætter til Irbit, hjemstedet for de russiske motorcykler Ural. Vi besøger fabrikken, museet og får en prøve køreturpå en Ural motorcykel. Det bliver en mindeværdig oplevelse. Efter frokost i den lokale kantine tager vi afsted til Tyumen og ankommer til byen om aftenen. Vi lader motorcyklerne holde på parkeringspladsen og udforsker Tyumen til fods. Vi går langsdæmningen og på broen over flod Tura og besøger Znamenskiy katedral. Vi vil også bade i de varme kilder i centrum, inden vi spiser aftensmad i den nærliggende restaurant.

9

Dag 9: Tyumen - Omsk

(Køredag 6: 630  km)

En rolig vej til Omsk venter os denne dag. På vejen til Omsk besøger vi Ishim, en lille by med en fint bevaret arkitektur fra 1800-tallet. I Omsk vandrer vi en tur i byen og besøger interessante steder.

10

Dag 10: Omsk - Novosibirsk

(Køredag 7: 650  km)

Vi kører en fredfyldt og smuk vej til Novosibirsk, den største by på den transsibirske rute. I dag er dette den tredje største by i Rusland, den kulturelle og videnskabelige hovedstad i Sibirien. Om aftenen og næste morgen tager vi en tur ind i centrum.

11

Dag 11: Novosibirsk - Kemerovo

(Køredag 8: 300  km)

Dette bliver en «kort» køredag, men stadig fuld af interessante steder og mennesker. Vi besøger vores venner i Urga, en lille by i centrum af Sibirien. Vi spiser frokost, går rundt i denne lille provinsby og har lidt fri tid. I den anden halvdel af dagen kører vi til Kemerovo, kullindustriens centrum i Rusland. Vi besøger flere museer og tilbringer aftenen på et landhotel i skoven.

12

Dag 12: Kemerovo - Krasnoyarsk

(Køredag 9: 630  km)

Vi tager tilbage til den transsibirske rute og kører til Krasnoyarsk, en anden stor sibirsk by. Byen ligger ved floden Yenisei, en af de største floder i verden. Vi udforsker centrum til fods.

13

Dag 13: Krasnoyarsk

(Oplevelsesdag)

I dag tager vi en pause, får lavet lidt service på vores motorcykler og besøger Krasnoyarsk nationalpark “Stolby”, hvor du kan se naturen i Taiga (valgfrit). Det bliver mindst en halv dags tur med klatring og bjerge. Om aftenen spiser vi aftensmad på en hyggeligrestaurant med lokal mad.

14

Dag 14: Krasnoyarsk - Tulun

(Køredag 10: 650  km)

I dag kører vi gennem mange små landsbyer på vejen til Tulun. Blandt de mest interessante steder er Taishet cykel gæstehus med Igor Shalygin. Vi overnatter i Tulun på et landhotel med russisk banya (sauna) ved bredden af floden.

15

Dag 15: Tulun - Olkhon (Baikal)

(Køredag 11: 620 km)

En spektakulær tur på sidste etape mod den store Baikal sø venter på dig!

16

Dag 16: Olkhon (Baikal)

(Oplevelsesdag)

I dag er afsat til søen Baikal og Olkhon Island. Vi tager færgen med en lokal guide for at se de lokale attraktioner.

17

Dag 17: Olkhon - Irkutsk (Baikal)

(Køredag 12: 260  km)

Vi kører til Irkutsk, en stor by nær søen Baikal. Om aftenen vandrer vi rundt i centrum af denne gamle by.

18

Dag 18: Irkutsk (Lake Baikal) – Ulan-Ude

(Køredag 13: 540  km)

Vi kører til Ulan-Ude langs Baikal bredden. For længe siden var Ulan-Ude en mongolsk by, nu er den russisk. Derfor bor der mange forskellige nationaliteter her: Buryats, Barguzin-jøder, Evenks, Mestizo, blandt andre. Der er mange buddhist templer i byen. Irestauranterne har vi en chance for at prøve traditionel lokal mad og de berømte Baikal fisk – omul.

19

Dag 19: Ulan-Ude – Chita

(Køredag 14: 640  km)

Vi starter på køre strækket mod Vladivostok. Den første by på vej dertil er Chita, hvor Decembristerne blev sendt til efter at de prøvede at lave et oprør i 1825. Byen har et museum for Decembristerne.

20

Dag 20: Chita – Yerofey Pavlovich

(Køredag 15: 780  km)

Denne dag bliver en lang køredag. Vi kører til Yerofey Pavlovich, en by opkaldt efter den berømte russiske entreprenør og opdagelsesrejsende. I 1600-tallet kortlagde han Amur floden og byggede en fæstning et sted i nærheden. Desværre er den ikke bevaret. Dette er en lille by «i midten af ingenting, vi tilbringer natten på et lokalt motel da der i dette område ikke findes hoteller i en radius af mange hundrede kilometer.

21

Dag 21: Yerofey Pavlovich - Blagoveshchensk

(Køredag 16: 760 km)

Vi kører til Blagoveshchensk, den 5. største by i Østen. Den blev etableret i midten af 1800-tallet for at vogte grænsen mod det russiske imperie. Floden Amur er en grænse imellem Rusland og Kina. Lokalbefolkningen besøger ofte Kina for at drikke kinesisk øl, købe souvenirs og spise frokost. Turen til Kina tager bare en halv time.

22

Dag 22: Blagoveshchensk – Khabarovsk

(Køredag 17: 700  km)

Khabarovsk er sandsynligvis den smukkeste by i den asiatiske del af den transsibirske rute. Floden Amur er bred her, bjergene er smukke, med masser af skov. Byen har mange kinesiske markeder og restauranter, og vi har mulighed for at besøge dem.

23

Dag 23: Khabarovsk – Vladivostok

(Køredag 18: 750  km)

Vi starter vores sidste køredag og sætter kursen imod vores mål, Vladivostok. Byen ligger på den sydlige ende af Muravyov-Amursky-halvøen og er omgivet af havet fra tre sider. Efter at have tjekket ind på vores hotel, får vi en massage til vores ømme muskler, inden vi spiser aftensmad og fejrer den fantastiske rejse vi har haft sammen.

24

Dag 24: Vladivostok

(Oplevelsesdag)

Vi hviler efter den lange tur og tager en sightseeingtur i byen. Vi ser havnen, broen til Russkiy Island og mange andre interessante steder.

25

Dag 25: Hjemrejse fra Vladivostok

Vi tager afsked med Rusland og rejser hjem. Afrejse i fælles bus til lufthavnen. Tak for en fantastisk tur, hyggeligtsamvær og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides Tours. Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.


Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $11 555
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $11 555
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $5 995
PASSAGER i enkeltværelse:
From $5 995

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Trans-Siberian Route EB
Dato fra:
01.06.2022
Dato til:
25.06.2022
Reservationsfrist:
02.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Trans-Siberian Route EB
Dato fra:
01.07.2022
Dato til:
25.07.2022
Reservationsfrist:
02.05.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
Trans-Siberian Route EB
Dato fra:
01.08.2022
Dato til:
25.08.2022
Reservationsfrist:
02.06.2022


Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status