2/3
Sværhedsgrad
2000 km
Distance
USA
Sted
8 dage
Varighed

Las Vegas & Blazin’ Canyons

Velkommen til en fantastisk 8-dages tur i de smukke dale og spektakulære nationalparker i Nevada, Arizona og Utah. Vi besøger fantastiske Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Mexican Hat, Moab, Arches National Park, Zion og Red Rock Canyon. På turen kører vi på spændende veje som Escalante Staircase, Veterans Memorial Hwy (Hwy95) og Oatman Highway.

Denne tur er fuldt ud spækket med hyggelige og underholdende attraktioner som Las Vegas (2 nætter), cowboybyen Williams og historiske Route 66-byer (Oatman – Kingman – Hackberry – Seligman). Dette er den perfekte ferie i en uge!

ANKOMST/RETUR Las Vegas/LAS
AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Las Vegas, Nevada

Efter ankomst til Las Vegas mødes vi til et velkomstmøde. Aftenens program er at lære hinanden lidt at kende, og vi spiser aftensmad sammen i ægte amerikansk stil på “The Strip”.
2

Dag 2: Las Vegas - Williams

(Køredag 1: 451 km)

Vi starter dagen med et informationsmøde hvor du vil få mere detaljeret  information om turen “Vegas & Blazing Canyons”. Vi giver også praktisk information og forberedelser vedrørende mc- og billeje hos Explorify Motorcycle Rentals, som har gjort motorcyklen klar som du har bestilt. Derefter henter vi vores motorcykler eller biler.

3

Dag 3: Williams - Tuba City

(Køredag 2: 222 km)

4

Dag 4: Tuba City - Moab

(Køredag 3: 420 km)

Vi starter dagen med at køre til Monument Valley, en af verdens mest fotograferede naturfænomener. Monument Valley kan ikke beskrives med ord; det skal opleves. Vi vil opleve klassisk Wild West-landskab af sandstens formationer på tæt hold. Alt har en rødlig nuance og er særdeles smukt at se på. Det er først når du er i Monument Valley, at du vil forstå hvor meget dette område har påvirket din opfattelse af “The Wild West”.

Disse naturlige omgivelser findes også andre steder, men ikke så perfekte som set her. Når vi kører blandt disse majestætiske  klippeformationer, er vi midt i Navajo Indianer området, så op med det åndelige humør. Vi fortsætter til “The Mexican hat”, et andet naturfænomen. Er det en sombrero eller stenformation? Derefter rejser vi nordover til Moab, som ligger ved indgangen til Arches nationalpark. Dette vil være en køretur du aldrig vil glemme. Vi tilbringer aftenen i Moabs smukke omgivelser.

5

Dag 5: Moab - Hanksville

(Køredag 4: 283 km)

Nok et højdepunkt på turen. Vi starter dagen med at udforske Moab og Arches National Park (uforglemmelige klippeformationer som tager pusten fra dig). Efter at have absorberet Arches National Park, kører vi Colorado River Run ud fra parken mod Red Cliffs Lodge, kendt for sin gode frokost. Derefter går turen til Hanksville.

6

Dag 6: Hanksville - Kanab

(Køredag: 379  km)

Vi fortsætter vores fantastiske køretur gennem Utah. Nationalparkerne kommer som perler på en snor; Goblin Canyon, Capitol Reef, Tusen Lake og Otter Creek State Park. Bedst af alt er vores tur op og ned på stigningene i “Escalante Staircase”. Det er næsten umuligt at undgå at sidde med et stort smil på læberne når du kører Escalante Staircase. En af turens højdepunkter er smukke Bryce Canyon. Bryce Canyons klippeformationer er vanskelige at beskrive, en oplevelse på niveau med Grand Canyon. Vi fortsætter gennem Dixie National Forest til en anden stor nationalpark; Zion.

7

Dag 7: Kanab - Las Vegas

(Køredag 6: 386 km)

8

Dag 8: Hjemrejse fra Las Vegas

Vi siger farvel til “Vegas og Blazing Canyons”. Afrejse i fælles bus til lufthavnen. Tak for en flot tur,  hyggeligt selskab og hjertelig tak for at du valgte at rejse med JoyRides Tours. God tur hjem! Vi ser dig gerne igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa.


NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $3 695
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $4 115
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $2 595
PASSAGER i enkeltværelse:
From $3 055

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
Vegas & Blazing Canyons
Dato fra:
08.10.2022
Dato til:
15.10.2022
Reservationsfrist:
10.09.2022

Turkategori:
Vegas & Blazing Canyons
Dato fra:
15.10.2022
Dato til:
22.10.2022
Reservationsfrist:
17.09.2022