2/3
Sværhedsgrad
2116 km
Distance
USA
Sted
10 dage
Varighed

US West Coast Tour

Velkommen til den magiske og legendariske Pacific HWY 1 og USAs smukke vestkyst. Denne 12-dages rejse langs stillehavskysten starter i Seattle og strækker sig helt til solfyldte Californien og Los Angeles. Vi kører på uforglemmelige mc veje med naturoplevelser som vil tage pusten fra dig. Undervejs stopper vi både i Redwood nationalpark og hyggelige San Francisco. Dette er turen for dig som ønsker at opleve noget specielt.

ANKOMST/RETUR Seattle/SEA – Los Angeles/LAX (Southbound)

Los Angeles/LAX – Seattle/SEA (Northbound)

AFGANG FRA DANMARK Vennligst ankom til lufthavnen mindst 2 timer før afgang
TOURGUIDEN TALER
INKLUDERET
Leje av motorcykel/bil Flybilletter fra hovedlufthavn
Benzin/olie til motorcykler Flersproget turleder
Følgebil med bagage Billetter til nationalparker
Leje af hjelm Transport til udlejningsfirma
Hotel/Motel +2/3 stjerner Rejseprogram/rutebeskrivelse
Billeder fra turen T-shirt & buff
Loss Damage Waiver MC State minimum SLI insurance
IKKE INKLUDERET
Ekstra tilvalgte attraktioner
Mad og drikke
Forsikring / LDW opgradering
Alt, hvad der ikke er angivet under “Inkluderet” ovenfor

“Vi i JoyRides mener, at gode oplevelser og socialt fællesskab, er mindst lige så vigtigt som selve køreturen langs Route 66. Vores mål er at fylde din “rygsæk” med flest mulige positive minder, så du rejser hjem med et stort smil på læberne. Og med venner du ikke havde før du startede på turen.”

1

Dag 1: Ankomst Seattle, Washington

Velkommen til Seattle!

Når alle er ankommet til hotellet i Seattle og har fundet sig til rette på værelset, mødes vi til en velkomst samling og forfriskning, med introduktion af alle deltagere og guider.  Aftenen er sat af til at lære hinanden at kende, og vi mødes til en fælles middag på ægte amerikansk vis. De som ikke er trætte efter den lange rejse, kan derefter evt.  tage på en lokal bar i nærheden af hotellet.

2

Dag 2: Seattle - Ocean Shores

(Køredag: 391 km)

Vi starter dagen med at køre til Amerikas vestligste punkt; Neah Bay. Med vinden i håret og  saltvandslugt i næsen nyder vi den lille fiskerlandsby med kun 865 indbyggere, opkaldt efter høvdingen i Makahstammen. De fleste indbyggere (77%) er indianere. Vi kører en kort tur til Cape Flattery og det nordvestligste punkt i USA som har udsigt over havet til Canada og Stillehavet.

Vi fortsætter vores tur langs Highway 101 på Stillehavskysten til kystbyen Ocean Shores. De varme kyststrømme råber vores navn som Sirenerne i legenderne. På vejen passerer vi den olympiske nationalpark og den olympiske nationalskov, før vi kører langs smukke Lake Quinault. Derefter ankommer vi til dagens sidste stop; Ocean Shores on Point Brown Peninsula. Ocean Shores er den mest populære destination i staten Washington for badegæster, eftersom byen har ca. 10 km let tilgængelige sandstrande, og mange gode aktiviteter for folk i alle aldre.

3

Dag 3: Ocean Shores - Newport

(Kjøredag 2: 381 km)

4

Dag 4: Newport - Crescent City

(Køredag 3: 378 km)

Vi fortsætter syd langs Stillehavskysten og kører gennem mange smukke små kystbyer; Florence, Reedsport, Coos Bay, Bandon og Brookings. Vi stopper i den  maleriske strand by Crescent City, opkaldt og kendt for sin halvmåneformede og stenfyldte kystlinje. Kørslen ind til til Crescent City markerer starten på vores eventyr i “The Golden State” –  Californien, hvor vi vil tilbringe resten af turen langs den spektakulære Stillehavs kyst og den legendariske Pacific Highway 1.

5

Dag 5: Crescent City - Fort Bragg

(Køredag 4: 350 km)

Facination er det mest beskrivende ord for hvad du vil opleve på vores dag gennem Redwood National Park på vej til Fort Bragg. Redwood træer i denne del af Californien er nogle af de højeste og mest massive træer på jorden. De tårner 100 meter op og er op til 7,5 meter brede. Vi fortsætter mod syd gennem fugtig tåge til Fort Bragg. Dette er også dagen hvor vi forlader Pacific HWY 101 og starter med at køre på legendariske Pacific Highway 1.

6

Dag 6: Fort Bragg - San Francisco

(Køredag 5: 287  km)

Hvis du er et morgen menneske, så tag en spadsertur på den stenfyldte kystlinje og få et glimt af de hvaler som er i dette området af Stillehavet. Hvis du sover lidt længere, kan du se frem til dagens tur (som vil være ligeså spændende) på vej til Mendocino og San Francisco. En malerisk kystlinje, robust terræn og safirblå bølger som slår imod os. Vi kører til Mendocino, et fristed for de som er kunstnerisk interesserede.

Vi fortsætter med at køre på den fantastiske Hwy 1. Vi fortsætter til Golden Gate Bridge, hvor vi vil bruge god tid på at nyde udsigten over broen og smukke San Francisco. Derefter kører vi over den berømte bro og ind i San Francisco, hvor vi vil bo i nærheden af Embarcadero og alle dens attraktioner.

7

Dag 7: San Francisco - Monterey

(Kjøredag 6: 192 km)

Gør dig klar til nogle fantastiske køreoplevelser – denne dag er et af turens højdepunkter! Vi kører på den legendariske Pacific Highway 1 og får første smag på en af de mest fantastiske motorcykelveje i verden. Fantastisk udsigt over huler og klippeformationer, der vil være mange muligheder for at tage flotte fotos. Vi stopper også ved den berømte biker bar “Alice’s” og kører gennem Big Basin Redwood State Park. Her er der rigtig mange snoede og smalle motorcykelveje og de berømte brede Redwood-træer. Vi gør flere stop langs Pacific Highway 1 og Redwood Forest før vi kører til Monterey.

Monterey er hjemstedet for den verdensberømte Laguna Seca Automobile (kendt motorcykel racerbane). Når vi kommer til denne spektakulære kyst by, vil vi tilbringe eftermiddagen på Cannery Row, som er fuldt pakket med smukke hoteller, butikker og restauranter. Vi spiser aftensmad på den berømte Fisherman’s Wharf.

8

Dag 8: Monterey - Solvang

(Køredag 7: 339 km)

Vi siger det igen: det er vanskeligt at tro at naturen kan blive smukkere, men dagens tur vil tage pusten fra dig. Vi fortsætter på smukke Pacific Highway 1 med klipper på venstre side og Stillehavet på vores højre side. Når vi fortsætter forbi Big Sur, vil du føle den varme Californiske sol sammen med dejlig salt havluft på huden. Der vil være flere kilometer med fantastisk udsigt og flotte formationer hvor Santa Lucia klipperne møder Stillehavet og sammen skaber en af de smukkeste strækninger på Californiens kyst. I dag vil du føle en dejlig varm brise og se en spektakulær solnedgang.

Vi kører gennem Pismo Beach til den “danske” by; Solvang (søsterby til  Århus), hvor vi bor i et dansk “Gjæstgiveri”, spiser på en dansk øl restaurant og får morgenmad på et dansk bageri. Vi kan til og med gå bag om kulissen for at hilse på den danske bager.

9

Dag 9: Solvang - Los Angeles

(Køredag 8: 238 km)

Vi siger farvel til Solvang og fortsætter vores fantastiske tur til Syd Californien, hjemstavn for Beach Boys, Hollywood og nogle af de smukkeste landskaber i landet. Vi stopper for frokost i Santa Barbara, omtalt af mange som Amerika’s Riviera på grund af dens tilsvarende klima og geografi der minder om den franske og italienske riviera.

Efter at have fordøjet Santa Barbara, kører vi ned mod Pacific Coast Highway 1 til den berømte Neptune’s  Net (biker restaurant)  og Malibu. Derefter kører vi direkte til Los Angeles. Vi afleverer motorcyklerne, tager kørestøvlerne af  og erstatter køreudstyret med let sommertøj. Vi tilbringer eftermiddagen i nærheden af hotellet. Her har vi også en afskedsmiddag sammen og gør os klar til hjemrejse.

10

Dag 10: Hjemrejse fra Los Angeles

Vi tager afsked med Amerikas vestkyst, LA og rejser hjem. Vi kører samlet med bus til lufthavnen. Tak for en flot tur, hyggeligt selskab og hjertelig tak for at du valgte at rejse med Joyrides. Vi ønsker dig en god rejse hjem og håber at se dig igen på en af vores andre ture i USA, Sydamerika, Asien, Oceanien eller Europa. Ankomst hjemme er + 1 dag.

 

NB: På grund af tidsforskellen ankommer rejsende fra Europa hjem dagen efter afrejse fra USA.

Bemærk: Dette program er retningsgivende for aktiviteter og oplevelser du vil opleve på turen. Afvigelser kan forekomme, men vi garanterer at vores dygtige guider vil gøre alt hvad der er muligt for at gennemføre programmet som beskrevet, i det omfang det er muligt og under omstændigheder vi kan påvirke. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre programmet, derfor kan det hænde at du vil få positive overraskelser.

 

Priser (USD)

CHAUFFØR i dobbeltværelse:
From $4 495
CHAUFFØR i enkeltværelse:
From $5 145
PASSAGER i dobbeltværelse:
From $2 495
PASSAGER i enkeltværelse:
From $3 145

Tur datoer

Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
West Coast Tour (Seattle - Los Angeles)
Dato fra:
23.07.2022
Dato til:
01.08.2022
Reservationsfrist:
24.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
West Coast Tour (Seattle - Los Angeles)
Dato fra:
07.08.2023
Dato til:
16.08.2023
Reservationsfrist:
09.05.2023


Turkategori
Dato fra
Dato til
Reservationsfrist
Status

Turkategori:
West Coast Tour (Los Angeles - Seattle)
Dato fra:
02.07.2022
Dato til:
11.07.2022
Reservationsfrist:
03.04.2022
Deadline overskredet

Turkategori:
West Coast Tour (Los Angeles - Seattle)
Dato fra:
16.06.2023
Dato til:
25.06.2023
Reservationsfrist:
18.03.2023

Turkategori:
West Coast Tour (Los Angeles - Seattle)
Dato fra:
14.06.2024
Dato til:
23.06.2024
Reservationsfrist:
16.03.2024